Wkedk

Sådan gør bevidstheden meditation

Awareness meditation er en afslappende og fredelig måde at meditere og blive mere bevidste om verden omkring dig og din plads i det. Træk vejret dybt og forberede din rolige og fredelige rejse ind afslapning og bevidsthed.

Steps

Sådan gør bevidstheden meditation. Sæt dig ned enten i en behagelig stol eller i skrædderstilling på gulvet med en pude eller et sammenrullet håndklæde under din sidde-knogle.
Sådan gør bevidstheden meditation. Sæt dig ned enten i en behagelig stol eller i skrædderstilling på gulvet med en pude eller et sammenrullet håndklæde under din sidde-knogle.
 1. 1
  Sæt dig ned enten i en behagelig stol eller i skrædderstilling på gulvet med en pude eller et sammenrullet håndklæde under din sidde-knogle. Siddende i en lotus-stilling er som regel ganske understreger på dine ben, medmindre du ved hvordan man gør det meget godt.
 2. 2
  Det er også en god idé at sætte en timer til 10 til 20 minutter.. Alarmen kan være en stille lydsekvens, sang, klassisk musik af dit valg, bare intet jolting)
 3. 3
  Hvil hænder, håndfladerne op på dit skød eller knæ.
 4. 4
  Træk vejret lidt dybere end normalt
 5. 5
  Vær opmærksom på dit åndedræt.. hvordan det føles at komme ind gennem næsen, fylde dine lunger og mave, og derefter flytte ud gennem munden.
 6. 6
  Hvis du opdager, at du tænker, erkender dine tanker. Så lad det forsvinde ved at returnere din bevidsthed til din ånde.
 7. 7
  Som din ånde bliver afslappet og regelmæssig, kan du ønsker at starte gentage et mantra. Du kan bare tror det, hviske det eller sige det højt. For din mantra, kan du bruge en meningsfuld ord eller en sætning som "fred", "føle ro" eller en meningsløs "ord" såsom "sharof".
 8. 8
  Tillad dig selv at fortsætte i trin 6, så længe du ønsker.. måske starter med 10 minutter og arbejder din vej til 20 minutter, der anses en optimal mængde af tid.
 9. 9
  Når timeren slukker, langsomt åbne dine øjne og bringe dig tilbage ind i rummet. Sidde stille og tage i dine omgivelser. Så, som du bevæger dig videre med din dag, så prøv at bringe dine fredelige tanker og følelser med dig... Har disse trin én eller to gange om dagen (TM meditation (transcendental) antyder gange dagligt)

Tips

 • Meditation kan være bøn, og du kan tro på at meditere eller bede, "igennem," måske i timevis for at finde "fred" (et roligt sted).
 • Fordelene: Du bliver roligere, du kan have indsigt, og du kan få sammen med folk nemt.
 • Med meditation kan du lære at lade alle de ting, der er andre folks frustrationer og problemer skylle ind over dig og stoppe påvirker dig, fordi du er opmærksom på de centrale central person du er, med alle de mærkelige følelser, som dette indebærer. Disse følelser er alt om at du er et menneske snarere end på grund af eksterne faktorer, det handler om at kende sig selv. Prøv at huske, at andre opfører sig i henhold til deres interne historier, og derfor er det ikke nødvendigvis at gøre med dig, selv når det ser ud til at være rettet mod dig. Stige over det. ikke engagere sig i denne tit for tat typen stuff.you kan være over det. Give slip på dette er befriende, og det er, hvad meditation tilbud. Gå efter det ligegyldigt, hvad du religiøst stå punkt er i øjeblikket, dens intet andet end at lære om den centrale menneskelige selv.
 • Karisma kommer fra at være komfortable med dig selv, det kommer fra at praktisere meditation. Fra at kende og acceptere de centrale menneskelige fejlbarlige og barnlige del af dig, der forbinder dig til hele menneskeheden. Det kommer fra at give slip på alle de 'snak', som vi lærer i vores liv, hvordan vi skal være, og hvad vi bør være. Det handler om at være i nuet, og give slip på alle de eksterne ting.
 • Hvis du tælle dine vejrtrækninger for de første par forsøg vil det blive lettere at tænke på noget. Begyndere bør forsøge i for optællingen af ​​5 hold i 5 og i 5.. Få langsommere, da du går, men kun op til 7.
 • Hvis du har problemer med at slappe af din krop eller ønsker bedre at kunne identificere stress punkter på din krop, mens meditere, lukke øjnene og visualisere sidder foran dig selv. Så mens du kigger på afspejling af dig gennem dit indre øje, forestille gløder omkring områder af dit refleksion, hvor du føler selv den mindste spænding, ubehag eller endda smerte. Lad den glød dække hele berørte område, derefter med hver udad åndedrag, lad glød dim.
 • Når du mediterer målet er zoneinddeling ud. Til næsten falde i søvn, mens du stadig opholder bevidst eller fokusering på bestemte punkter. Dette giver dit sind til at vende tilbage til denne afslappet, stress fri mentale tilstand i stressede situationer (IE skatter eller arbejde). Så når du gør en session, skal du altid vælge rigtig varme tanker, der hjælper dig zone ud. Du vil gå dybere, når din mere behageligt!
 • Det ord stammer fra det græske charis ("nåde") og charizesthai ("for at vise fordel") connoting en åndelig nåde for frelse givet af nåde ved tro for at muliggøre gode gerninger.
 • Det anbefales, at du får direkte instruktion fra en meditationslærer.
 • Karisma har en attribut af usete førende af Helligånden i personligt forhold til Faderen (kræsne Ånden).
 • Nogle tror på et ukendt meditational sprog, "tungetale" - lingua - tungen (eller tone), som "hellige ånd" kan stønne til den himmelske Fader i "charmistic" meditationer.

Advarsler

 • Sørg for at du har masser af tid. Ægte meditation får tiden synes at accelerere, og du måske ikke mærke til timer passerer.
 • Må ikke falde i søvn, især i en stor menneskemængde.
 • Ikke sammenbrud (hvis stående), især i en stor menneskemængde.

Ting du behøver

 • Et åbent og roligt sind
 • En stille, eller hvis du foretrækker støjende sted