Wkedk

Hvordan til at jage for vilde ginseng

Roden af ​​langsomt voksende ginseng planten har været brugt i koreansk og kinesisk urtemedicin i tusinder af år, og i dag terapeutiske egenskaber af ginseng er værdsat verden over. I Europa vokser Europæiske ginseng (Panax quinquefolius) vildt i tempererede klimaer og blev brugt af Native nordeuropæere. Europæiske ginseng er blevet høstet og eksporteret til Asien i over 300 år, af jesuitiske præster, der først fandt denne plante vokser i og omkring dag Ottawa i Canada. Ginseng stadig sælges til disse markeder, hvor den bedste kvalitet rødder kan hente hundredvis af dollars per pund.

Steps

Hvordan til at jage for vilde ginseng. Lær de love, der regulerer ginseng produktion og høst i dit land, og få de nødvendige tilladelser eller licenser.
Hvordan til at jage for vilde ginseng. Lær de love, der regulerer ginseng produktion og høst i dit land, og få de nødvendige tilladelser eller licenser.
 1. 1
  Lær de love, der regulerer ginseng produktion og høst i dit land, og få de nødvendige tilladelser eller licenser. I Canada skal du besøge CITES-website for love, der regulerer både høst og produktion. På grund af omfanget af skader på naturlige populationer, høst vilde ginseng er begrænset i næsten alle amerikanske stater og forbudt i nogle. Forskning regler for dit område, og kontakt din lokale lokalnummer tjeneste eller statslige landbrug eller handel afdelinger for flere detaljer om, hvordan man lovligt og ansvarligt høst.
 2. 2
  Lære at identificere ginsengplanten. Ginseng er en grøn-bladede flerårig plante, der skifter udseende tydeligt hvert år af sit liv. I det første år, producerer det spirer i foråret og en lille plante med tre foldere om en tynd stilk omkring 2-5 inches høj. Stilken falder ud som vinteren nærmer sig, og erstattes i det andet år af en anden, der normalt vokser til 5 eller flere inches høj. Andet år planter udviser en eller to distinkte blad stikben, hver med 3-5 foldere eller "lapper". I det tredje år en gren bærende gul-grønne blomster generelt fremgår af stilk. Vilde planter tage mange år at blomstre. Disse blomster producerer bær, som bliver røde, når moden. Over på hinanden følgende år (ginseng planter kan leve over 100 år), yderligere blad stikben vokser periodisk, hver med 3-5 (normalt 5, men til tider flere eller færre) foldere og en moden plante kan have en stilk op til 20 inches høj med 4, 5 eller lejlighedsvis mere, stikben.
 3. 3
  Gå hvor ginseng vokser. I USA vokser ginseng naturligt i næsten hver eneste stat øst eller grænser op til Mississippi-floden samt i Oregon og Washington. Ginseng er ikke varme tolerant, så i de sydlige stater er det som regel kun findes i bjergrige områder. Det er normalt vokser i godt skraverede områder (især nord-eller østvendt skråninger) af fugtige løvskove, især når tulipan poppel, ahorn, bøg, hickory, valnød, og nogle gange egetræer er til stede. Jo mere modne skoven (med store løvtræer og en fuld baldakin, der nuancer de fleste buske, ranker osv.), jo bedre vil som en tyk underskov af mindre anlæg overshade eller udkonkurrere ginseng. I Canada er det fundet i kun to provinser, Ontario og Quebec og vokser i de modne, Carolinian løvskove. Anlægget er meget efterspurgt, og kendte populationer holdes hemmelige, så vil du normalt nødt til at vove sig dybt ind i skoven for at have en chance for at finde det.
 4. 4
  Kig efter følgesvend planter. En indikator, som du kan være i et område, hvor ginseng vokser er tilstedeværelsen af ​​"følgesvend planter" planter, som favoriserer de samme vækstbetingelser som ginseng, og som undertiden fundet voksende blandt ginseng. Disse omfatter trillium (Trillium spp.) Bloodroot (Sanginaria canadensis), cohosh (Caulophyllum thalactroides-blå, Cimicifuga racemosa-sort), jack-in-the-prædikestolen (Arisaema atrorubens), vilde Yams (Dioscorea villosa), goldenseal (Hydrastis canadensis) og Salomons segl (Polygonatum biflorum). Selvfølgelig garanterer finde disse planter på ingen måde, at du også vil finde ginseng.
 5. 5
  Harvest kun medicinsk modne planter. Hvis høst vilde ginseng er tilladt i din tilstand (igen, tjekke de gældende love først) høster kun modne planter. Disse er normalt 7 eller flere år. Selv hvis du lykkes med at finde ginseng planter, kan du ikke finde modne dem. Mange vilde planter aldrig har mere end 3 stikben, eller filialer fra de vigtigste stilk. Den eneste måde at fortælle en alder af en rod er at undersøge nakken eller "stamceller" af roden, der bærer næste års opløbet og hvorfra stilk springer op hver vækstsæson. Dette gøres ved at følge stilken ned i jorden, indtil du når "rhysome". Normalt en "rhysome" på en halv tomme lang eller længere angiver en moden plante, og vil have mindst 7 eller flere opløbet ar på den. Dyrkningsvilkårene løbende ændrer sig i vores skove, og nogle anlæg, som producerer kun 2 ben i et bestemt år af sit liv kan faktisk være op til halvtreds år, eller mere. Høst af umodne planter er mest sandsynligt ulovligt i dit område. I Canada enhver høst af vilde ginseng er ulovligt.
 6. 6
  Grav forsigtigt. Når du finder en moden plante, omhyggeligt grave det ud, så for ikke at beskadige roden. Brug en pitchfork eller nåle-næse spade til at grave under anlægget, og efterlade masser af plads (ca. 6 inches) mellem anlægget og hvor du skubber pitchfork eller spade i jorden. Det er sagt, være respekt for nærliggende planter og forstyrre dem så lidt som muligt. Hvis planten er tæt på umodne ginseng planter, bruge en mindre redskab, såsom en stout skruetrækker omkring 8 eller 10 inches lang, og arbejde med ekstra pleje. Hvis der er nogen risiko for at beskadige rødderne af tilstødende umodne ginseng planter Forsøg ikke at høste planten.
 7. 7
  Vask og tør root (r). Kortvarigt suge rødderne i en spand koldt vand for at fjerne overskydende jord. Må ikke vaske dem under en vask vandhane eller en slange. Må ikke krat dem eller vaske dem kraftigt, da noget jord er ønskeligt af køber og skader på huden er let. Derefter placere rødderne i et enkelt lag på en skærm bakke. Sørg for, at rødderne ikke rører og lad dem tørre på et træ rack i et godt ventileret rum mellem 70-100 grader F.

Tips

 • Du kan få en god tilnærmelse af ginseng plante alder ved at tælle ar nær bunden af ​​stilken. Hvert år stilk falder og efterlader en ny ar, så antallet af ar vil være lig med (eller meget tæt på) alder af anlægget.

Advarsler

 • For at sikre artens overlevelse (og for at undgå at blive straffet med bøde eller fængsel), altid følge din statens love om høst af vilde ginseng og væksten og salg af vilde simuleret ginseng. Aldrig høste umodne planter aldrig høst uden for udpegede sæsonen, og ikke høste vilde ginseng overhovedet, hvis loven forbyder det.
 • Udvis forsigtighed for at forhindre krybskytteri. Det bedste forsvar mod krybskytter er tavshedspligt. Sørg for at din afgrøde er på din private ejendom, godt skjult og vil næppe blive forstyrret. Må ikke tale om det mere end nødvendigt, og kun beskæftige sig med velrenommerede leverandører og købere. Som planter tilgang modenhed, være særligt opmærksomme. Skulle du fange krybskytter, så prøv at afskrække dem og få dem pågrebet af de retshåndhævende myndigheder.
 • Vær forsigtig, når konfrontere potentielle krybskytter, og undgå at bruge magt eller vold for at afvise dem.