Wkedk

Hvordan til at besøge en nudist resort eller strand

Besøger en nudiststrand eller resort kan være en befriende og livsændrende begivenhed eller bare en ny måde at nyde tiden sammen med dine kære. Men før du bare alt er der grundregler, som du har brug for at vide, så du får mest muligt ud af oplevelsen.

Steps

Hvordan til at besøge en nudist resort eller strand. Forskning nudist områder i din stat eller provins.
Hvordan til at besøge en nudist resort eller strand. Forskning nudist områder i din stat eller provins.
 1. 1
  Forskning nudist områder i din stat eller provins. Internettet har bogstaveligt talt tusindvis af hjemmesider dedikeret til naturisme. I Nordeuropa er der over 250 klubber og resorts, hvor folk kan ferie i buff.
  • Der er en stereotyp, nudist destinationer er under protektion af et uforholdsmæssigt stort antal ældre folk. Hvis det er noget, du ønsker at undgå, kigge efter familievenlige resorts, eller resorts, der appellerer til par på udkig efter en romantisk getaway.
 2. 2
  Kalde forude. Spørg, hvad der er nødvendigt for at besøge deres klub og om de accepterer enlige eller familier, afhængigt af din situation. Nogle steder kræver en årlig medlemskab, men kan give en indledende besøg. En anden vigtig ting at spørge, er, hvis det er "tøj valgfri" eller "tøj fri". I sidstnævnte er stripping ned obligatorisk, og det kan ikke være det bedste valg, hvis dette er din første gang oplever den nudist livsstil.
 3. 3
  Når du ankommer til din specifikke nudist spillested, skal du sørge for at tjekke ind på kontoret, så de kender alle, der er der. Nogle steder har en port, andre har en telefon.
 4. 4
  Læn dig tilbage, slap af, og se godt ud nøgen.

Tips

 • Hvis nogen klart er kommet til gawk og lewdly stirrer på dig, har en lille lomme spejl på hånden og kort skinne det i deres ansigt. Dette får hurtigt budskabet, at deres adfærd er uønsket.
 • Undgå seksuel aktivitet i det åbne. Husk, at disse er familiens områder, der kan få børn tæt ved. Open seksuel aktivitet har ført til lukningen af ​​mere end én nøgen strand. Gem denne type aktivitet for dit hjem eller hotel.
 • Forsøg ikke at afhente kvinder. De fleste mennesker er der for at nyde solen og den fred i sindet, ikke hook.
 • Lad kameraerne derhjemme. Folk er der for at slappe af, ikke at have stress for at ende på en hjemmeside tilføjet til deres liv.

Advarsler

 • Der er altid spørgsmål for hannerne om. Mens erektioner betragtes som normal, er en erektion i offentligheden ikke anset korrekt. Bare sidde ned i et stykke tid, ligge på maven eller begrave den i sandet, indtil den aftager.

Områder, hvor nøgenhed er obligatorisk

 • Vera Playa Club Hotel, Carretera Garrucha-Villaricos, Vera, Spanien
 • Cap d'Agde's Naturist Quarter, Frankrig