Wkedk

Sådan bruger bekræftelser effektivt

Self-bekræftelser er positive udsagn eller selvstændig scripts, der kan betinge underbevidstheden, så du kan udvikle en mere positiv opfattelse af dig selv. Bekræftelser kan hjælpe dig til at ændre skadelig adfærd eller opnå mål, og de kan også hjælpe fortryde skader forårsaget af negative scripts, de ting, som vi gentagne gange fortæller os selv (eller som andre gentagne gange fortæller os), der bidrager til en negativ selvopfattelse. Bekræftelser er nemt at oprette og bruge, men du skal dedikation til at gøre dem arbejde. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af disse kraftfulde værktøjer. Se, se, og lytte til dem et par gange om dagen, indtil de bliver en automatisk tanke.

Steps

Sådan bruger bekræftelser effektivt. Tænk over dine positive egenskaber.
Sådan bruger bekræftelser effektivt. Tænk over dine positive egenskaber.
 1. 1
  Tænk over dine positive egenskaber. Tage bestik af dig selv ved at gøre en oversigt over dine bedste kvaliteter, evner eller andre attributter. Er du smuk? Skriv det ned. Er du en hårdtarbejdende? Gør opmærksom på det. Skriv hver kvalitet i en kort sætning, der begynder med "I" og bruge nutid: "Jeg er smuk", for eksempel, eller "Jeg er gavmild". Disse udsagn er bekræftelser af, hvem du er. Vi sjældent fokusere på de ting, som vi virkelig kan lide ved os selv, i stedet vælger at dvæle ved ting, vi gerne vil ændre. En opgørelse vil hjælpe dig med at bryde den cyklus, og brug af disse bekræftelser til at hjælpe dig værdsætte, hvem du vil give dig den tillid, du har brug for at acceptere dine bekræftelser af, hvem du ønsker at blive.
 2. 2
  Tænk over, hvad negative scripts du ønsker at modvirke eller hvad positive mål, du ønsker at opnå. Bekræftelser kan være ekstremt nyttigt at modvirke negative opfattelser, du har udviklet om dit udseende, dine evner, eller dit potentiale (vi vil henvise til disse typer af bekræftelser som "counter-scripts"). Bekræftelser kan også hjælpe dig med at opnå bestemte mål, såsom at tabe vægt eller rygestop. Lav en liste over dine mål eller de skadelige selvopfattelse, du vil ændre.
 3. 3
  Prioriter din liste af ting at arbejde på. Du kan opleve, at du har en masse mål, eller at du har brug for mange counter-scripts. Det er bedst, men at koncentrere sig om nogle få bekræftelser på et tidspunkt, så vælg dem, der er vigtigst eller mest presserende og arbejde med dem først. Når du ser forbedringer i disse områder, eller opnå disse mål, kan du udvikle nye bekræftelser for andre punkter på din liste. Du kan prøve at bruge så mange bekræftelser som du ønsker på et givent tidspunkt, men du måske ønsker at starte med at bruge ikke mere end fem.
 4. 4
  Skriv dine påstande. I trin 1, du fik masser af øve skrivning bekræftelser baseret på dine positive kvaliteter i nutiden. Du kan bruge disse alene som counter-scripts, eller du kan tilføje andre bekræftelser til at påvirke din adfærd i fremtiden. Bekræftelser, du vil bruge til at påvirke den fremtidige ændringer bør følge den samme grundlæggende form som dem fra trin 1.. De skal starte med "jeg" og være kort, klar og positiv. Der er to former for fremtidsorienterede bekræftelser, du kan bruge til at arbejde hen imod mål.
  • "Jeg kan" udsagn: Skriv en erklæring, som bekræfter det faktum, at du kan nå dit mål (r). For eksempel, hvis du ønsker at stoppe med at ryge en erklæring som "Jeg kan stoppe med at ryge," er en god start. Mange eksperter anbefaler, at du undgå enhver form for negativ konnotation, så du i stedet ville sige noget lignende "Jeg kan frigøre mig fra at ryge," eller "Jeg kan blive røgfri."
  • "Jeg vil" udsagn: Skriv en erklæring om, at i dag vil du faktisk bruge din evne til at nå dit mål. Så på baggrund af ovennævnte eksempel, man kan sige, "Jeg vil være røgfri dag," eller "Jeg vil ryge færre cigaretter i dag end i går." Igen bør bekræftelse bruge positivt sprog og simpelthen skal udtrykke, hvad du vil gøre i dag for at opnå den mere langsigtede mål.
 5. 5
  Match op nogle af dine positive egenskaber med dine mål. Hvilke af de positive kvaliteter, som du bekræftet i trin 1, vil hjælpe dig med at opnå de mål, du har sat? Hvis du rygestop, for eksempel, kan du brug viljestyrke eller mod, eller du måske nødt til at reflektere over det faktum, at du er smuk, eller at du interesserer dig din familie. Vælg to eller tre af disse bekræftelser til at understøtte dine mål-orienterede bekræftelser.
 6. 6
  Gør dine bekræftelser synlige, så du kan bruge dem. Gentagelse er nøglen til at gøre bekræftelser effektiv. Du ønsker at tænke over dine bekræftelser flere gange om dagen, hver dag. Der er flere måder at gøre dette.
  • Lav et punkt for at skrive dine påstande i et tidsskrift eller dagbog hver morgen når du vågner op og hver aften, før du går i seng. Gentag bekræftelser til dig selv på disse tidspunkter, så godt. Ideelt dine påstande bør være den første ting du tænker på, når du vågner op og det sidste inden du går i seng.
  • Meditere på dine påstande. Luk dine øjne, lukke ud i resten af ​​verden, og tænke over dine påstande. Sig og gentag ordene, men tænke over, hvad de ord betyder for dig, tænke på fremtiden og forsøger at føle de følelser, at de bekræftelser fremkalder.
  • Efterlad påmindelse kort i forskellige steder. Brug 3x5 kartotekskort eller huskesedler til at skrive dine påstande (en pr card). Gør flere kort til hver bekræftelse, og derefter forlade disse kort, hvor du vil se dem: sted en, hvor du sidder ved køkkenbordet, tape en til din bils rat, tag en inde din skrivebordsskuffe, eller holde en til din computerskærm, osv. Hver gang du ser på kortet, læse den og tænke over, hvad det betyder.
  • Carry dine påstande med dig. Lav en liste over dine påstande og sætte det i din pung eller taske. Hvis du har brug for en pick-me-up, eller hvis du finder dig selv om at vakle fra dine mål, komme ud dine påstande og læse dem.
 7. 7
  Fortsæt med at bruge dine påstande. Jo mere du bekræfter noget, jo mere fast dit sind vil acceptere det. Hvis du forsøger at udrette en kortsigtet mål, bruge dine bekræftelser, indtil du har opnået det. Hvis du blot ønsker at bruge bekræftelser som en counter-script, bruger hver enkelt, så længe du vil. Se & lyt til uindfriede gjort bekræftelse minifilm, afspille dem i bilen hver dag på vej til arbejde, før du går i seng, og så snart kølvand.

Tips

 • Taknemmelighed er en type af bekræftelse: En, der siger følgende: "Jeg nyder og værdsætter det gode i mit liv og tillid til, at flere vil komme min vej."
 • Vedhæft positive følelser til dine påstande. Tænk over, hvordan at nå dit mål, vil du føle, eller tænke hvor godt det føles at vide, at du er god til noget. Emotion er et brændstof, der gør bekræftelser mere kraftfuld.
 • Hvis du ikke vil have folk til at vide om dine påstande, bare placere dine påmindelser i diskrete placeringer. Husk dog, at det er vigtigt, at du ser dem ofte, eller de vil gøre dig noget godt.
 • BEMÆRK: Det siges, at hvis man bruger en indspillet version af bekræftelse, skal det registreres i Anden person, er, at bruge "du".
 • Bekræftelser kan anvendes i kombination med visualiseringer at øge effektiviteten af ​​begge. Ved at visualisere dine påstande, kan du gøre dem mere virkelige i dit sind. Omfatte mental visualisering bruge så mange af dine fem sanser (syn, lyd, lugt, smag, berøring) er relevant.
 • Spørg venner til at sige en version af dine påstande til dig. For eksempel, "Maryanne, du spiser sådanne sunde måltider. Du skal føle stor." Self-bekræftelser er værdifulde, netop fordi de frigøre dig fra en afhængighed af godkendelse af andre, men bekræftelser fra andre kan være lige så gavnligt som negative scripts fra andre er skadelige.
 • Hvis du finder dig selv simpelthen parroting ord dine påstande, i stedet for at koncentrere sig om deres betydning, skifter bekræftelser. Du kan stadig bekræfte de samme mål eller karakteristika, selvfølgelig, men omformulere dine bekræftelser kan forynge deres effektivitet.
 • Lad ikke folk være din dommer. Nogle vil sige til dig "Jeg tror ikke du kan håndtere." Lad dem ikke svække din ånd, ikke lytte til dem.
 • Hvis du finder det svært at tro på en bekræftelse, vil materialisere, tilføj "Jeg vælger at" til bekræftelse. "Jeg vælger at være på min sund vægt", for eksempel, eller "Jeg vælger at opretholde en sund vægt let og ubesværet."
 • Eksempel: "Du opretholde en sund kropsvægt"
 • Lav en optagelse i din egen stemme og spille det som du falder i søvn. Nogle mennesker sværger ved denne metode.
 • Må ikke blive afskrækket, hvis dine påstande ikke synes at hjælpe i første omgang. Stedet tænke over, hvordan du bruger dem. Vil du virkelig tro dem? Hvis du ikke tror de bekræftelser, kan de stadig være effektive, men det vil tage længere tid. Hvis du er træt af at vente, så sørg for dine mål er opnåelige og sætte rimelige forventninger, når du ønsker at nå dem. Brug bekræftelser for at modvirke negative scripts eller til at udrette små mål, og du vil med tiden udvikle tillid til at tackle større problemer.

Advarsler

 • Bekræftelser er ikke en hurtig løsning på alle dine problemer. Forvent ikke et mirakel, især ikke natten over. Det kan have taget år for dig fuldt ud at acceptere negative scripts i din selvopfattelse, og det vil tage tid at ændre, hvordan du føler om dig selv, så godt.