Wkedk

Hvordan til at spise og tabe

Vidste du, at du kan spise en masse og stadig? Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Her er nogle måder at gøre det ske.

Steps

Hvordan til at spise og tabe. Feed dine fristelser en gang imellem.
Hvordan til at spise og tabe. Feed dine fristelser en gang imellem.
 1. 1
  Spis mere frisk mad! Vælg friske, næringsstof-rige, sunde, fedtfattige fødevarer snarere end junkfood. Junk food kan variere fra burgere til de cookies, som du altid har købt! Tilføjelse af en masse grøntsager og frugt til din kost vil hjælpe dig, de holder dig følelsen fuld længere end forarbejdede fødevarer, så du ikke engang føler behov for at spise belastninger. Desuden vil drikke bouillon, en haitiansk suppe, lavet med filtreret vand hjælper du føler dig fuld.
 2. 2
  Motion hver dag! Dette kunne være den sværeste skridt at følge. Men hvad du kan gøre er faktisk at starte langsomt og derefter støt øge mængden af ​​motion. For eksempel, i dag, vil i 10 minutter, skal du gentage dette for hele ugen. For den næste uge, fordoble din arbejdsbyrde. Du kan få slankere på den måde! Det vigtige er at få din puls op og begynde, nu!
 3. 3
  Feed dine fristelser en gang imellem. Gå videre og få den doughnut eller skive pizza, men før du gør, drikker 8 glas vand og spise en skål rå veggies såsom agurker,, gulerødder og tomater. De vil fylde dig op, og du vil have meget lidt plads til at spise "junk" fødevarer.
 4. 4
  Forbruge ting, der har ingen kalorier. Der er to ting, du spiser og drikker, der indeholder ingen kalorier: vand og fiber. Jo flere af disse du kommer ind i din kost, vil de bedre stillet du blive. For eksempel kan du spise et halvt kilo blandet salat greens med diverse rå grøntsager (gulerødder, rødkål, selleri, broccoli, løg, osv.) med en lav eller ingen kalorieindhold salatdressing og kun har spist 100-150 kalorier. Dette er på grund af den høje vand-og fiberindhold salat og lavt kalorieindhold dressing. Også, spise masser af selleri. Det har kun 8 kalorier, men forbavsende, det tager mere end 8 kalorier at fordøje det. Så du faktisk forbrænder kalorier ved at spise selleri! Det er ikke meget, omkring 2 kalorier per 8 tommer stilk, men det sikker gør ikke ondt.
  • Undgå sodavand så meget som muligt. I stedet drikker flavored vand eller usødet iste. Koffein, når de placeres i en lav-kalorie drik som sort kaffe eller usødet te, hæver dit stofskifte, og får dig til at forbrænde flere kalorier. For meget koffein har sundhedsskadelige effekter, men, så er rimelige i dit forbrug, hvis du vælger at have koffein.
 5. 5
  Omfatte fødevarer, der forbrænder fedt for dig. Ved at vælge dine fødevarer omhyggeligt, kan du droppe pounds uden at gå sulten. Der er mange fødevarer derude, der er vist sig at hjælpe dig med at tabe sig, kan fødevarer såsom chili, grøn te, bær og hele korn, gøre forskellige ting for at hjælpe dig med at slippe pounds, ved at undgå insulin spikes og holde dit stofskifte går. Klik for at finde ud af, hvordan at passe dem ind i din daglige kost.
 6. 6
  Har bouillon-baserede supper. De er relativt lav i kalorier. Et kommercielt tilgængeligt klar til at spise "kylling og stjerner" suppe kan kun have 80 kalorier for 1 portion, meget mindre end kost "måltid shakes" eller ernæring barer.
 7. 7
  Øv gode spisevaner. Brug altid køkkenredskaber og sidde ved bordet. Dette stopper dig fra at spise usikkert. Spise med dine hænder, vil betyde, at man indtager mere mad i én scoop. Glem ikke at spise langsomt og stoppe, når du er fuld. Svarende til ovenstående trin, hvis du ikke kan stoppe, drikke op! Måske er din krop er tørstige og sultne ikke mere! Også, kan du gøre andre gøremål (andre end at spise). For eksempel, eller, spille badminton med din ven eller spille spil på computeren!
 8. 8
  Drik mere vand. Ofte er vi forveksler tørst efter sult, som betyder, at vi spiser, når det ikke er nødvendigt. Ved at holde dig godt hydreret du vil føle sulten mindre såvel som at få et klarere complextion og skinnende hår.
 9. 9
  Spred ud af din kost! Spis flere små bidder af måltider, snarere end 3 store måltider. Hvis du spiser 100-150 kalorier eller deromkring hver to timer, din krop forbliver i en højere stofskifte fordøje mode. Dette giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier end at spise kun 3 måltider om dagen.
 10. 10
  Optag hvad du spiser! Dette er en simpel men meget kraftfuld øvelse at åbne dine øjne for at se, om du holder op med slankekure planen. Ofte er vi tilbøjelige til at overse dem, mellemmåltider, vi gør mellem måltider og virkelig tror, ​​at vores kost svigter os. Men sandheden er at der kan være mange smålige ting, vi gør, der virkelig påvirker vores diæt plan. For eksempel kunne man springer morgenmaden 3 gange om ugen uden at være bevidst om det. Undersøgelser har vist, at hvis du spiser morgenmad, du har tendens til at spise forholdsmæssigt færre kalorier resten af ​​dagen. Uden en rekord, kan det virke som om du gør alt det rigtige, men ikke dårlig i din diæt plan.
 11. 11
  Lav grøntsager en vigtig del af din kost plan! Hvis grøntsager ikke er en væsentlig del af din kost, er det tid til at genoverveje. Undersøgelser har vist, at grøntsager kan spille en vigtig tab i at tabe. Dette er fordi grøntsager er høje i vand og fiber og lavt energitæthed.

Tips

 • Få en ven til at følge den kost med dig. Nogle gange, når du følger en diæt ved dig selv, vil du bryde reglerne, fordi det er bare dig. Men efter det med en ven, du har en partner, som vil hjælpe med at holde dig på sporet og ansvarlig.
 • Sats på kylling eller fisk i stedet for rødt kød, og bagt kartoffel eller ris i stedet for pommes frites. Vælg fødevarer, der er dampet, grillet, kogt eller bagt i stedet for stegt. Undgå retter, der er mærket som "paneret", "sprød" eller "voldsramte" - det er kodeordene for "stegt".
 • Salt er ikke godt for du ikke spiser det. Kun hvis det er nødvendigt. Også drikke masser og masser af vand.
 • Snup en lille snack før overskriften til restauranter. Dette vil bremse fra din sult og holde hovedet klart, mens du træffe sunde valg.
 • Spis morgenmad, og ikke springe måltider, som kan gøre dig til at blive skrubsultne - Hvis du ikke holder et niveau af tilfredshed.
 • Hvis restauranten er kendt for især store portionsstørrelser, kan du dele en portion med en ven.
 • Spørg om dressinger og saucer på siden. Selv en grøn salat kan pakke så mange kalorier som en burger, hvis det er svømning i en fed dressing.
 • Føj gode fedtstoffer til din kost. Enkeltumættet fedt er blevet klinisk bevist, at hjælpe dig med at forbrænde fedt, især i din midsection. Så tilsættes fødevarer som avocado, kalamata oliven, valnødder og hørfrø til din kost, og se vægten falde ret off dig.
 • Prøv at gøre en lille smule ad gangen, indtil du vænner dig til det.
 • Forvent at snyde eller binge en gang imellem. (En lille advarsel:. Hvis du binging mere end en gang eller to gange om måneden, kan du overveje en anden tilgang til dit vægttab mål) Fortvivl ikke, når du opdager at du har overtrådt fra dine mål. Det tog dig en levetid til at nå din nuværende vægt, og det vil tage tid at opnå din nye vægt og størrelse mål.
 • Usund mad er mad, der indeholder kalorier, men ringe næringsværdi. Disse kalorier kaldes "tomme kalorier". Du vil sandsynligvis være bedst tjent, hvis du også undgå fødevarer, der ville indeholde tomme kalorier, hvis de ikke blev beriget med C-vitamin (ligesom nogle gummy bjørne), eller calcium (ligesom nogle cookies). Berigelse med vitaminer ikke altid gør usunde fødevarer sunde i ord Emma gøre følgende:
 • Pakke væk ekstra mad. I begyndelsen af ​​måltidet, bede om en doggie taske, og lægge, hvad du ikke vil spise i posen.
 • Du kan også overveje at tilføje "" til din kost: superfood er et begreb undertiden bruges til at beskrive mad med højt phytonutrient indhold, som nogle måske tror giver sundhedsmæssige fordele som et resultat. For eksempel er blåbær ofte betragtes som en superfood (eller superfruit), fordi de indeholder store mængder af antioxidanter, anthocyaniner, vitamin C, mangan og kostfibre. Men før du gør det, bør du helt sikkert læse nogle anmeldelser og gøre nogle forskning. Ja, superfoods anbefalet af folk som Nicholas Perricone (featured på Oprah og på nogle PBS tv-stationer i Europa).
 • En komiske tilgang til at brænde overskydende fedt kan være nyttige, kan du starte med at læse en sjov bog om at tabe sig. Måske du kan grine, mens nogle af dem pounds udkæmpes fra.

Advarsler

 • Du er nødt til og spise sundere, ellers kan du ikke mærke nogen forbedring og-endnu værre-du kan tage på i vægt.
 • Begræns følgende:
  • Soda: den gennemsnitlige soda er fuld af kalorier, sukker og andre kemikalier.
  • For meget brød / smør: En skive brød med smør har omkring 170 kalorier (100 kalorier pr medium skiveskåret skive brød og 70 kalorier per 10 g smør).
  • Store portioner: Du ender spise meget mindre og spare en masse penge som en bonus!
  • Dressing: Salat dressing er den vigtigste kilde til kalorier og andre ting at undgå i salat, prøv eddike eller hummus som en lav-cal dressing.
 • Hvis du har brug for at tabe mere end 10% af din kropsvægt, rådføre sig med din primære pleje læge, før du begynder enhver vægttab planen.
 • Prøv at begrænse vandforbruget til 10 glas om dagen. Folk kan drikke langt mere vand end nødvendigt under træning, men sætte dem i fare for vand forgiftning. (Vand forgiftning er utroligt sjældne, og let at undgå ved at sørge for at forbruge elektrolytter, bare salt, sammen med de store mængder vand)