Wkedk

Hvordan at slippe af Poison Ivy udslæt

Og dens pest fætre gift eg og gift Sumac, kan give dig en ussel udslæt, hvis du er allergisk. Her er hvordan man kan tage sig af det selv.

Steps

Hvordan at slippe af Poison Ivy udslæt. Skyl området med koldt vand.
Hvordan at slippe af Poison Ivy udslæt. Skyl området med koldt vand.
 1. 1
  Skyl området med koldt vand. Så snart du kan, løbe koldt vand over udslæt. Ikke alene vil det rense området, bør det lette kløe og brændende.
  • Soak i et køligt bad for maksimal komfort. Hvis du kan gøre det til en havregryn bad, det er endnu bedre.
  • Må ikke håndklæde tørre området - de bittesmå fibre vil kun gøre udslæt kløe igen. I stedet, lad det lufttørre.
 2. 2
  Gør cool komprimerer. Tag den rolige følelse af et bad med dig ved at gøre en komprimere ud af vaske tøj og koldt vand. Efterlad det på området indtil kluden tørrer eller føles varm, så tisser det igen med koldt vand. Gentag så ofte som du har brug for.
  • Brug ikke varmt vand, som åbner porerne i din hud og gør det muligt for irriterende olie til at synke mere.
 3. 3
  Tag et antihistamin. Fordi en Poison Ivy udslæt er en allergisk reaktion, der tager en allergi pille skal hjælpe en smule. Piller, der indeholder diphenhydramin (såsom Benadryl) kan købes i håndkøb og lette kløe nok for dig at få noget søvn.
  • Tag ikke Benadryl første ting om morgenen, fordi det gør de fleste mennesker døsig. Prøv en anden behandling i løbet af dagen, og stole på pillerne natten, så du kan hvile fri for kløende distraktioner.
 4. 4
  Påfør et kortikosteroid creme. Du kan købe steroid cremer i håndkøb på apoteket, og de bør hjælpe med at lette den allergiske reaktion, der forårsager udslæt. Påfør det et par gange om dagen for de første par dage, derefter sjældnere som udslæt svinder.
 5. 5
  Brug Kalamin lotion. Hvis kløe er uudholdelig, bryde ud den lyserøde goo! Calamine lotion FDA-anbefales til Poison Ivy udslæt, og kan genanvendes et par gange om dagen.
  • Hvis du har græd eller oser blærer, helt sikkert bruge Kalamin. Det er en mild antiseptisk, der kan hjælpe med at stoppe infektion.
 6. 6
  Brug opvaskemaskine sæbe (ubekræftet). Urushiol er olien i disse giftige planter, der forårsager den allergiske reaktion og dens medfølgende kløe, brændende, gråd, og revner i huden. Opvask væsker kan bidrage til at fjerne den olie, der forårsager den allergiske reaktion. Skumme det op med lidt vand og gnid over udslæt. Lad det sidde i 5 til 10 minutter, før skylning off.
 7. 7
  Undgå din næste udslæt. Læs op på nettet om hvordan man kan identificere gift vedbend og undgå det. Mens du er ved det, så tjek information om gift eg og gift Sumac.

Tips

 • Poison Ivy ikke spredes, når ridset! Når gift vedbend gnider mod huden, vil den støde midten af ​​det fremtidige "udslæt" hårdest, således at de fleste olie i midten. Den udvendige får også olie, men ikke så meget. Jo mere olie, jo hurtigere kommer i. Når nogen begynder at skrabe det, folk tror, ​​det spreder. Det er det ikke! Resten af ​​udslæt bare kommer i. Selv om det vil spredes, når du ridse med olien stadig på dig.
 • Tage Benadryl og vaske området med koldt vand.

Advarsler

 • Regne ud, hvis du har brug for at se en læge. De fleste Poison Ivy udslæt kan behandles i hjemmet, og odds er du vil være fint med hjem retsmidler. Men et par ekstreme tilfælde har brug for lægehjælp. Hvis du oplever noget af følgende, lave en aftale med din lokale klinik eller praktiserende læge:
  • Udslæt i ansigtet eller kønsdele
  • Vabler, der oser pus
  • Feber over 100 ° F (eller 38 ° C)
  • En udslæt, der fortsætter i mere end 2 uger