Wkedk

Sådan fjerner muskel knob

Stramme muskler er ofte kilde til smerte og kan endda være årsag til nogle hovedpine. En over the counter smertestillende vil forårsage symptomer midlertidigt aftage, men udrydde kilden til smerte er den bedste fremgangsmåde. At komme af muskel knob kan tage tid og en lille indsats, men den resulterende følelse af lettelse er det værd. Forårsaget af overforbrug, misbrug, stress eller angst, kan muskler knob være så svært at slippe af med som deres kilde. Selv hvis knudrede muskler ikke volder dig smerte, tage skridt til at udjævne knob, så din krop kan præstere optimalt. Fjernelse muskel knob kan tage gentagne bestræbelser og en række teknikker, afhængig af personlige præferencer og hvad der virker mest effektivt for dine muskler.

Steps

Sådan fjerner muskel knob. Besøg en massage terapeut.
Sådan fjerner muskel knob. Besøg en massage terapeut.
 1. 1
  Besøg en massage terapeut. Disse eksperter er uddannet i muskel terapi og kender de bedste teknikker til at lindre knyttede muskler. Deres tilgang vil være at anvende komprimering til musklen og området omkring den. De forstår, hvordan denne proces påvirker de omgivende væv og resten af ​​din krop.
 2. 2
  Tag et bad. Et varmt bad hjælper dig og dine knuder muskler til at slappe af. For at få ekstra healing, tilføje Epsom salte til vandet. Ikke helt så effektiv, men stadig nyttige, er et varmt brusebad. Stå så vandstrømmen er fokuseret på de muskler, der generer dig.
 3. 3
  Giv dig selv en massage. Professionel massage kan være dyrt, især hvis du har brug for at besøge en regelmæssigt. Et alternativ er at lære massage teknikker, du kan bruge på dig selv. Klem musklerne forsigtigt. Gnid dem i en cirkulær bevægelse. Gør dette hele kroppen, selv på muskler, du ikke tror har knuder, for en hel krop sund følelse. En bred vifte af massage værktøjer og smertelindring cremer er til rådighed til at hjælpe med din personlige massage regime. En metode til at overveje, er at rulle en tennisbold rundt i området, og pres, indtil du føler smerte over bolden på musklen knude. Brug tryk, bolden hold i 30 sekunder. Følg denne fremgangsmåde med andre knyttede muskler.
 4. 4
  Strække. Strækning, foruden andre muskel relief muligheder, herunder regelmæssig motion, holder musklerne fleksible. Overveje begynder tai chi eller yoga, der kombinerer afslapning med stretching.
 5. 5
  Anvend varmt eller koldt til området. En varmepude eller koldt omslag kan lindre nogle af de smerter, der er forbundet med muskel knob. Temperaturen terapi lemper det berørte område.
 6. 6
  Øvelse. Motion påvirker muskler på samme måde massage terapi gør. Udøver regelmæssigt strækker musklerne og fastholder deres fleksibilitet, der arbejder ud spændinger. Brug en af ​​de andre mere stedsspecifikke relief muligheder for pin peger og fjerne muskel knob.

Tips

 • Sommetider knob danner grund spænde musklerne ubevidst. Almindelige eksempler omfatter arbejde med computere, dårlige arbejdsstillinger eller grusning / slibning dine tænder under stress. Brug forebyggende foranstaltninger i forbindelse med andre metoder nævnt ovenfor for at få permanent relief. Hvis du mangler adgang til sagkyndig ergonomisk rådgivning, det første skridt er at blive mere bevidst om din krops ubehag under daglige aktiviteter. Brug Post-it sedler, elektroniske påmindelser, spørge venner og familie til at hjælpe med at øge din bevidsthed. Meditation klasser bidrage til at øge bevidstheden (og underviser bevidst afslapning). Når du bliver opmærksom på, når du spændt op, videre til bevidst afslapning. Andre metoder omfatter bedre støtte eller justere kropsholdning.
 • Saunaer, steamrooms og boblebade er særligt ønskeligt, når mange muskelgrupper er involveret. Vær omhyggelig med at overholde tidsfristerne for hver aktivitet. Efter hver aktivitet, køle kroppens kernetemperatur tilbage til normal (kolde brusere eller en dukkert i poolen), så varmebehandlingen kan gentages. Gentagne aktiviteter gøres bedst med en kammerat. Hydrate før start og husk at holde hydreret. Undgå at spise et stort måltid 3 timer før, holde sig til lys, let fordøjeligt fødevarer, der er gode kilder til elektrolytter som bananer. Hvis du føler kramper så lys ledes, svimmel, kvalme, svag, komme ud på én gang og få behandling for hedeslag.
 • Bikram yoga (hot yoga) tilbyder alle de fordele af saunaer / steamrooms / boblebade plus fleksibilitet øvelser. Overhold alle advarslerne (hydrat før start og husk at holde hydreret Undgå at spise et stort måltid 3 timer før,.. Pind til lys, let fordøjeligt fødevarer, der er gode kilder til elektrolytter som bananer Hvis du føler kramper så lys ledes, svimmel, kvalmende, svag, komme ud på én gang og få behandling for hedeslag). Bemærk, de fleste Bikram klasser er 1,5 timer lang. Tal med instruktøren før din første klasse. Hvis du ikke er vant til høje temperaturer kan dit mål være at bo i studiet i stedet at udfylde de øvelser med resten af ​​klassen.

Advarsler

 • Hyppige varme bade vil forværre hudproblemer som tør hud eller eksem. Men hvis betingelsen er milde, enkle løsninger, såsom 5-minutters havregryn forarbejdet til et groft mel og føjes til badet, blidere sæbe eller medicineret / fugtgivende lotion anvendes bagefter kan afhjælpe dette problem.

Ting du behøver

 • Epsom salt
 • varmepude
 • koldt omslag