Wkedk

Hvordan til at ignorere smerte og følelser

Smerter og følelser er bare tanker udløst i dit hoved, der synes alt for stærk til at overvinde. Når konfronteret med disse sanser eller tanker, man normalt har meget lidt kontrol over hans eller hendes indsats på følgende sekvenser. Mange kan undertrykke følelser og forsøge at skjule smerter, men med en kontrolleret tanke og stærk vilje, kan både blive ignoreret fuldstændigt op til et vist niveau. Det gør dig ikke usårlig, men det gør dig mere holdbare eller mindre frygtsomme. Følelsen er en kold én og bør ikke tages på af dem med en svag sind, krop eller sjæl.

Steps

Hvordan til at ignorere smerte og følelser. Stop følelse uanset hvad det er, hvis du ønsker at leve med ingen sorg, efter at du kan styre din vrede godt nok, begynder at snakke dig ud af sorg, at bare ligeglad.
Hvordan til at ignorere smerte og følelser. Stop følelse uanset hvad det er, hvis du ønsker at leve med ingen sorg, efter at du kan styre din vrede godt nok, begynder at snakke dig ud af sorg, at bare ligeglad.
 1. 1
  Kende fordele. Alle har naturlige (og nødvendigt) mekanismer til at ignorere smerte og negative følelser. Jo hårdere ting at gøre, er at lade dig føle de følelser fuldt ud, når du er klar, og håndtere dem. Men til tider kan det være vigtigt at ignorere dem i nogen tid. For eksempel, når de er for stærke for dig at beskæftige sig med, og ikke er klar, når de griber ind et stærkt behov, såsom behovet for at overleve, for at arbejde for pengene, at forhandle en hård situation med folk, der ikke kan forsørge dig med dine følelser, eller beskytte dig mod midlertidige farer.
 2. 2
  Kend cons. Læs advarslerne nedenfor. Skjule dine følelser kan forsinke dine fremskridt, kan hæmme sund kommunikation og tillid.
 3. 3
  Styr din vrede. Før noget andet, er nøglen vrede. Som vrede bygger i dig, kan det bruges til at hjælpe med at blokere off tænkning. Prøv at koncentrere sig for at være vred og skubbe den ned.
 4. 4
  Stop følelse uanset hvad det er, hvis du ønsker at leve med ingen sorg, efter at du kan styre din vrede godt nok, begynder at snakke dig ud af sorg, at bare ligeglad. Dette er det næste skridt i lære - ikke at miste dig selv i følelser og følelser. Prøv at stoppe omsorgsfulde og sige "jeg styre mit liv." Vær modig være stærk. Prøv at skubbe det ud af dit hoved. Ting plejer genere dig, hvis du plejer lad dem.
 5. 5
  Bloker mentale spændinger og smerter for fysisk smerte. Dette system er en smule anderledes, fordi du nu må udholde, før du virkelig kan efterlade fysisk smerte. Dette betyder ikke, du er nødt til at skære dig selv. Du skal bare nødt til at acceptere den følelse af smerte, når du er såret. Find en sparringspartner, en nær ven måske helst en større.
 6. 6
  Focus. Nu må du indse en sandhed i livet. Det er en sandhed, som du bliver nødt til at fokusere på. Alle dine følelser kommer fra tanker og impulser i dit hoved, der fortæller dig noget er forkert eller rigtigt, som en brænde eller kildre. Hvad du skal gøre, er at indse, at med nok skubber og kontrolleret tanke, kan du ændre forkert at rette, sorg i lykke, osv. Med smerte, er alt du skal gøre fortælle dig, det gør ikke ondt. Det synes simpelt, men er sværere end man virkelig kan forestille sig.
 7. 7
  Find hjælp fra inspirerende citater. Prøv at kigge op inspirerende citater på Google. Prøv at lytte til sange, der har stærke tekster.
 8. 8
  Vid, at du ikke altid vil være skadelig. Før eller senere, vil du finde lys for enden af ​​tunnelen.

Tips

 • Husk: det er kun midlertidig. Det vil være over snart, da følelser ikke holde med dig hele dit liv.
 • Også for første og andet trin, kan det virke som om der ikke er en masse af beskrivelsen til det. Det skyldes, at kun dit eget sind og tankegang kan bedømme, hvor lang tid det tager, og hvordan du skal gå om at følge disse trin.
 • Må ikke være overmodig. Forsøg ikke at brise gennem sådan en drastisk ændring i dit liv. Vær sikker på, hvordan du gør dette - ingen opskæring, stikkende, eller stikke sig selv med vilje. Livet er fuld af smerte og alt du behøver at gøre er at vente på det.
 • Tænk på noget stort i dit liv. Ligesom en kæreste eller en stor bedrift. Føl spændingen du føler gennem sådanne tider og glemme alt om de dårlige.

Advarsler

 • Dine følelser vil stadig være der, og vil stadig påvirke dig, men i mærkelige og ubevidste måder, er det svært for dig at gøre noget ved dem gør. Den psykologiske betegnelse for dette er dissociation, og konsekvenserne er alvorlige. Læs op på dissociation lidelser, før du selv overveje dette.
 • Tror ikke kun om dig selv, så tænk på de andre mennesker, du vil gøre ondt, såsom dine kære.
 • Uanset hvad du lider, uanset hvem du er, er der mennesker, der pleje, og som kan hjælpe dig, uanset om det er en person, du kender, eller en fremmed på et krisecenter. At nå ud til dem om hjælp og beskæftiger sig med dine problemer vil gøre dig så meget stærkere end at forsøge at ignorere dine smerter.