Wkedk

Hvordan man kan reducere mandlige bryst størrelse

Forstørrede bryster hos mænd kan skyldes flere ting. De første to, der kommer til at tænke, er hormonforstyrrelser og overvægt.

Steps

Hvordan man kan reducere mandlige bryst størrelse. Gynækomasti er en usædvanlig hormon ubalance hos voksne og unge mænd, der forårsager brystvæv at udvikle på en måde, der ligner brystvæv hos kvinder.
Hvordan man kan reducere mandlige bryst størrelse. Gynækomasti er en usædvanlig hormon ubalance hos voksne og unge mænd, der forårsager brystvæv at udvikle på en måde, der ligner brystvæv hos kvinder.
 1. 1
  Rydde op i din kost. Den første ting at gøre, er at slippe af med al den junk food, fastfood og højt fedtindhold fødevarer fra din kost, herunder noget, der er friturestegt, stærkt forarbejdede, meget raffineret og højt indhold af mættet fedt. Spis frugt, grøntsager, fuldkorn og magert kilder til protein og drikke masser af vand.
 2. 2
  Gynækomasti er en usædvanlig hormon ubalance hos voksne og unge mænd, der forårsager brystvæv at udvikle på en måde, der ligner brystvæv hos kvinder. I sager, der involverer voksne eller ældre teenagere, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende sundhedsmæssige tilstand, såsom kræft i hypofysen, binyrerne (r), eller testikler. I unge teenagere, er det som regel et midlertidigt problem forårsaget af hormon ændringer i forbindelse med puberteten.
 3. 3
  Har nogle cardio. Udføre aerobe motion tre til fire gange om ugen i 45 til 60 minutter. Det kan være jogging, cykling, svømning, roning, trapper stepping eller noget du finder underholdende.
 4. 4
  Gør pushups. Arbejde brystmusklerne bygger dit bryst, flader dit bryst og også brænde nogle kalorier, fordi musklen er metabolisk aktive. Læg dig ned på maven. Placer dine hænder ved siden af ​​dine skuldre med dine albuer bøjet. Hold din krop lige, når du skubbe din krop op i luften, indtil dine arme låse. Nu langsomt sænke dig selv, indtil du er lige over jorden og gentag.
 5. 5
  Gør bænkpres. Lig på en træningsbænk med linjen på sikkerheden rack. Placer dine hænder om bare forbi skulder bredde fra hinanden. Løft baren og udvide dine arme over din krop over brystet. Langsomt sænke stangen, indtil det er omkring en tomme over brystet. Løft den op igen og gøre en række reps.
 6. 6
  Se en plastikkirurg. Du kan få operation for at fjerne væv i en ambulant procedure. Hvis vævet er fedt, kan fedtsugning gøres. Hvis vævet er fast, vil det skulle udskæres og fjernes.
 7. 7
  Lav et lægebesøg. Gynækomasti er en tilstand, hvor der er en ubalance af østrogen og testosteron i den mandlige krop, hvilket resulterer i brystforstørrelse. Din læge kan ordinere en medicin, der kan hjælpe med at afbalancere din hormon niveauer.

Tips

 • For at gøre push ups nemmere, start med dine hænder på et bord, stol eller boks. Hold arbejder din vej ned, indtil du kommer til gulvet. En anden lettere variation starter med dit knæ på gulvet. Du kan også gøre bænkpres med håndvægte enten på en bænk eller på en schweizisk Ball. Husk at ånde ordentligt, når du laver bryst øvelser. Inhale om sænkning del og udånder på anstrengelse. For medicinen bolden brystet pass, hvis du ikke har en partner at bruge en væg i stedet. Sørg for, at det er en solid blok væggen som beton eller brandhærgede blok.

Advarsler

 • VENLIGST søge læge, hvis dette er forårsaget af hormonelle abnormiteter som Cushings syndrom. Også en plastikkirurg kan komme i nyttig for dem, der planlægger gastrisk bypass-operationer.