Wkedk

Hvordan til at behandle en trange muskel

Kramper er smertefulde spasmer i en muskel, og er ofte forårsaget af overforbrug, dehydrering, eller ernæringsmæssige mangler. De teknikker nedenfor detaljeret nogle metoder til behandling trange muskler. Enhver af de teknikker nedenfor kan ske alene eller sammen med anførte andre.

Steps

Hvordan til at behandle en trange muskel. Brug kompression eller massage.
Hvordan til at behandle en trange muskel. Brug kompression eller massage.

Generelle fremgangsmåder

 1. 1
  Drikke væske. En elektrolyt ubalance kan være årsag til muskelspasmer, så Rehydrating med en elektrolyt drikke kan bidrage til at genoprette balancen. Pas på det høje sukkerindhold nogle sportsdrikke, som kan forstærke kramper. Du er bedst off Rehydrating med Pedialyte.
 2. 2
  Stræk de ramte muskler med en mild, statisk stræk. Dette kan udføres alene eller efter nogen af ​​de andre nævnte teknikker.
 3. 3
  Brug. Ideelt, kombinere dette med en anden teknik, såsom strække eller tilnærmelse. Ice kan også bruges efter krampe er blevet lettet for at reducere ømhed i musklen.
 4. 4
  Brug kompression eller massage. Bring de ramte muskler ind i en afslappet position (dvs. ikke strækkes eller afkortes) og anvende direkte kompression til krampe.

Tilnærmelse

 1. 1
  Forstå hvad tilnærmelse er. Tilnærmelse er en massage teknik bruges til at lindre kramper i hvilken muskelfibrene presses sammen i den samme retning i en vis tid.
 2. 2
  Fatte musklen på hver side (over og under, ikke til siderne) i krampe. Pres hænderne sammen, afkortning og komprimere musklen. Hold dette indtil musklen slapper af.
 3. 3
  Isometrisk kontrakt (kontrakt uden at flytte lemmer) antagonisten (modsatte muskel) til musklen, der kramper. Dette tvinger kramper musklen til at slappe af, lindre krampe.
  • Eksempel: quads er kramper. Begrænse bevægelsen af ​​benet og derefter kontrakt hamstrings ved at forsøge at bøje knæet. Dette er den mest effektive metode til at behandle en trange muskel.

Balsam og linimenter

 1. 1
  Prøv en smertestillende (smertestillende) balsam til at lindre smerter og potentielt løsne musklen. Svarende til is, disse lindre smerter i muskler, gør det muligt at slappe af og krampe at sprede, selvom der er lidt videnskabelig dokumentation, der tyder på at de er effektive. Nogle eksempler kan nævnes Tiger Balm, IcyHot, Biofreeze, Iodex fra Indien, Zheng Gu Shui, og Dit Da Jow. Massér balsam ind i musklen og hvile.
 2. 2
  Ligesom is, brug smertestillende balsam efter krampe er lettet over at reducere ømhed og fremme helbredelse.
 3. 3
  Følg altid anvisningerne på beholderen med hensyn til at dække det område, som balsam påføres. Forskellige balsam vil have en anden "varme" til dem, og så kan ikke arbejde eller måske endda forårsage skade, hvis området er dækket.
 4. 4
  Balsam og linimenter kan også virke bedre efter du har taget et varmt bad.

Klemme din læbe

 1. 1
  Prøv at gribe din overlæbe fast mellem tommel-og pegefinger og vrikke og massage det. Anbefales ikke til langtidsbehandling, men arbejder for øjeblikkelig smertelindring. Dette er en anden metode ubekræftet af videnskabelige standarder.
 2. 2
  Gå til at sove. Hvis du har tid lige efter din træning, kan krampe i din muskel forsvinde.

Tips

 • Efter en krampe er aftaget i en betydelig periode (sige en time bagefter), bør du forsøge at fremkalde blodgennemstrømning i musklen for at rehydrere muskler og fjerne affald. En god måde at gøre dette på er at anvende en varmepude. Dette vil fjerne meget af den smerte normalt opleves dagen efter en krampe.
 • Hvis du får en krampe i lægmusklen, holde benet lige, hold din mund ved tæerne, og træk forsigtigt og langsomt mod dig.
 • Når du går til en lang anstrengende motion (ultra-marathon, udholdenhedsløb, etc.), ud over at planlægge ordentlig hydrering og spise, bør du medbringe re-brandhane pulver (Gastrolite eller tilsvarende) og bruge det, så snart du føler en krampe kommer. Det bør give lindring på stedet, få dig tilbage på sporet, indtil du kan få en reel fix. En anden løsning er at spike dit vandflasker med en 50/50 blanding af vand og Gatorade og tilføje en Goody Back and Body Ache pulver.
 • Varm op før motion. Arbejde en kold muskel kan forårsage kramper og tilskadekomst.
 • Få masser af hvile før og efter træning. Dine muskler har brug for det til at helbrede.
 • Spise ordentligt. Holde din krop forsynet med de næringsstoffer, den behøver for at udføre, vil forhindre, at dine muskler fra spasming og kramper.
 • Supplere din kost med kalium og magnesium. Bananer er en stor naturlig kilde til kalium. Kontakt din læge, før du begynder et supplement regime.
 • Under en "PMS" pille ligesom Midol eller Pamprin hjælper også. De har medicin i de piller specielt til kramper. Ja, det er sikkert for fyre at tage for.
 • Hvis du får alvorlige kramper i benene om natten, kan det være nemmere at holde et glas vand og en smertestillende balsam siden af ​​din seng, så du ikke behøver at stå op for at få dem. Tonic vand og kinin er også blevet rapporteret at fungere godt.
 • Hydrate! Drik masser af vand før, under og efter træning.
 • Det kan være nyttigt at træde på en kold gulv i dine bare fødder for at aflaste lægkramper.
 • Kalium, aspirin, og acetaminophen forbruges langsomt i løbet af din begivenhed vil afværge kramper og lindre dine overanstrengte muskler.
 • Æble cider eddike blandet med lidt vand vil hjælpe aflastning af krampe.

Advarsler

 • "PMS" piller kan indeholde et diuretikum, så læs etiketten grundigt
 • Kramper er ofte forbundet med skader og kan skjule en større problem. Pas på ikke at forveksle en simpel krampe i musklen for en mere alvorlig skade.
  • Hvis du kommer til skade, is det og søge professionel bistand.
  • Aldrig strække en akut skade.
 • Balsam og linimenter kan fremprovokere en allergisk reaktion hos nogle mennesker. Altid tjekke ingredienser. Uden undtagelse, sting grueligt når de sættes i kontakt med øjet, og disse kan forårsage skade på øjet. Altid vaske hænderne grundigt efter påføring balsam eller liniment.
 • Nogle kolesterol medicin (som Lipitor eller Simvastatin) har en alvorlig bivirkning, som kaldes rhabdomyolyse. Dette betyder, at medicinen faktisk nedbryde muskler og kan forårsage alvorlige skader, hvis den ikke er fanget. Hvis du oplever muskelkramper uden synlig grund, og du tager en "statin" medicin for dit kolesteroltal, så tal med din læge straks.
 • Forsøg aldrig at behandle en krampe i nogen, der er dehydreret.