Wkedk

Hvordan til at håndtere ulidelig smerte

Håndtering smerte er vanskelig og indebærer en masse tålmodighed. Med tiden kan håndtering smerte blive nemmere, men selv den bedste smertestillende handlere har brug for nogle måde at komme igennem ulidelig smerte, der kan være forårsaget af sygdom eller skade. Her er hvordan du bedre kan håndtere forfærdelige smerter.

Steps

Hvordan til at håndtere ulidelig smerte. Sid ned, være stille, sidde ret op og klare dit sind.
Hvordan til at håndtere ulidelig smerte. Sid ned, være stille, sidde ret op og klare dit sind.
 1. 1
  Sid ned, være stille, sidde ret op og klare dit sind.
 2. 2
  Breath dybt. Selv hvis du er i en kamp, ​​og dine lunger skriger efter luft. Hvis det adrenalin skubber dig til at ånde hurtigere. Breath dybt.
 3. 3
  Bliv fokuseret ved at visualisere noget, der normalt holder dig fokuseret. Det kunne være din livret, følelsen af ​​et blødt og fuzzy tæppe eller et sted, der quiets din sjæl. Noget, der vil holde dit sind off smerten. Tænk på følelsen, lugten, smagen (hvis relevant) og lyden af ​​dette objekt eller sted. Fokus på hvad det ligner. Brug alle dine sanser til "innerly beskrive" dit fokuspunkt, mens distrahere dig selv fra smerten.
 4. 4
  Tænk over, hvad interesserer dig mest. Noget du ville være villig til at lide ulidelig smerte og død for. Fokus på at forestille sig det, og visualisere det. Gør dette for omkring 10 minutter, eller indtil du føler du er klar.
 5. 5
  Brug din kilde til smerte langsomt. Start let og genkende følelsen af ​​smerte. Nu forestille dig selv i et rum. Et særligt sted, hvor ingen eller intet, som du ikke ønsker, kan komme ind Forestil dig, at den ting eller person, du holder af, er i rummet sammen med dig. Fokus på at ting / person og anerkende den smerte, men ikke give ind i det. Feel det som du ikke var i dig egen krop. Sæt dit sind og krop i separate steder.
 6. 6
  En anden måde, der virker sammen med dette er ved at kanalisere din energi. Det lyder som hokus pokus, men det er ikke. Den teknik, som du skal prøve er en kombination af, at de kung fu traditioner, og at af de mere moderne JudoKai. Alt dette er meget, hvis du er i en kampkunst. Til at begynde, skal du meditere. Visualiser din krop som et gennemsigtigt 3D figur. Du kan visualisere din energi. Prøv at bruge tusindvis af hvide prikker til at repræsentere din energi eller ki. Nu visualisere en styrke. Det er ikke indeholdt i Deres gennemskinnelige tal, men det flyder gennem dig. Nu tager din energi og fokusere den på stedet for din smerte og tvinge styrke til det samme sted. Visualiser såvel som rent faktisk tvinger ki og styrke til at stedet. Forestille endda en anden kraft, der danner en beskyttende boble omkring det sted. Intet kan gå igennem det.
 7. 7
  Øv hver af disse teknikker separat til flere gange, indtil du føler, du kan bruge dem sammen. Disse både er meget personlige teknikker og du bør finpudse dem konstant.

Tips

 • Find nogen, der kan vejlede dig i meditation.
 • Det tager tid. Gå langsomt. Du skal være helt fortrolig med meditation, før du bruger smerte.
 • Deltag i en kampkunst.

Advarsler

 • Hvis du nyde den smerte, stoppe øjeblikkeligt og få hjælp. Dette kunne være en indikation af en alvorlig psykisk tilstand.
 • Sørg for at dit sår ikke er noget alt for alvorligt. Hvis det bløder kontinuerligt gå og se en læge til at forhindre blodtab.
 • Være nær en telefon, hvis noget går grueligt galt.
 • Må ikke bevidst såre dig selv at prøve denne teknik.