Wkedk

Sådan fjerne vaginal lugt

Det er normalt og sundt for dig at have nogle vaginal lugt. Dog kan kraftig vaginal lugt være resultatet af douching, overdreven vask, iført tøj, der er for stram og visse kemikalier i dit sæber. Denne stærk lugt kan være pinligt. Hvis du personligt føler, at lugten er for stærk, her er nogle tips om, hvordan man kan fjerne vaginal lugt.

Steps

Sådan fjerne vaginal lugt. Stop med at bruge duftende body wash og sæber.
Sådan fjerne vaginal lugt. Stop med at bruge duftende body wash og sæber.
 1. 1
  Stop med at bruge duftende body wash og sæber. Det er bedst at bruge en mild sæbe med varmt vand. Sæber, der er for barsk eller har for mange kemikalier og duftstoffer kan faktisk gøre din vagina producere mere udledning, der giver off frispark lugt.
 2. 2
  Undgå at bruge douches til at rense din vaginale område. Douching kan ændre balancen i sunde bakterier i din vagina, der forårsager andre bakterier til at vokse og skabe et modbydeligt vaginal lugt.
 3. 3
  Bær bomuld undertøj. Strømpebenklæder helst syntetisk materiale vil blokere nogen luftstrøm til området. Løse bomuldstøj vil give regionen mere ventilation, hvilket vil hjælpe slippe af vaginal lugt.
 4. 4
  Bær en trusseindlæg. En tynd, duftende trusseindlæg kan hjælpe med lugt ved at absorbere udledning og sved.
 5. 5
  Spis yoghurt. Yoghurt, der indeholder levende kulturer tilføjer probiotika, eller gode bakterier, i din krop. Dette kan arbejde, hvis du har et mildt tilfælde eller en gær infektion, der er lige er startet ud.
 6. 6
  Sæt yoghurt ind i din vagina med en ren tampon. Hvis du har virkelig stærk lugt eller en gær infektion, der generer dig, at sætte yoghurt direkte ind i din vagina virker bedre end forbruge det mundtligt. Brug kun almindelig usødet yoghurt, når du indsætter det. Brug ikke yoghurt, der indeholder sukker, da dette kan gøre gær infektion værre. Skyl grundigt efter fjernelse af tamponen.
 7. 7
  Undgå fødevarer, der indeholder en masse sukker og gær. Fødevarer såsom brød, øl og svampe indeholder gær og sukker i andre fødevarer bliver til gær. Disse fødevarer kan øge mængden af ​​gær i skeden, der forårsager en gær infektion.
 8. 8
  Anvende en blanding af tea tree olie og vand til det vaginale område. Bland 6 ounce (170 g) i vand med 2 dråber tea tree olie. Tea tree olie er antibakterielle og svampedræbende, og vil hjælpe med at slippe af bakterier, der bidrager til din stærke vaginal lugt.
 9. 9
  Drik 1 spsk. (15 ml) af flydende klorofyl blandet i 8 ounce vand to gange om dagen. Klorofyl kommer fra grønne planter og er en naturlig intern deodorizer. Klorofyl kan gøre din tunge tur sortbrune eller din urin og afføring lidt grønt. Disse er almindelige bivirkninger, og bør ikke være noget at bekymre sig om.
 10. 10
  Soak dig selv i æble cider eddike. Æble cider eddike er en naturlig anti-bakteriel. Tilføj 1 til 2 kopper (240-470 ml) af den til dit badevandet og blød i 20 minutter. Eddike bør bidrage til at slippe af toksiner og bakterier, der forårsager din vaginal lugt.