Wkedk

Hvordan at afgøre, om eller ikke at få en abort

En abort er fjernelse eller udvisning af et foster fra livmoderen, hvilket resulterer i eller er forårsaget af dens død. Det omtrentlige antal af provokerede aborter på verdensplan i 2003 var 42 mio. Beslutning om, hvorvidt eller ikke at få en abort kan være en af ​​de hårdeste valg, at en gravid kvinde har til at gå igennem. Flere ting skal tages med i løbet af beslutningsprocessen. Denne periode kan være meget stressende og følelsesmæssigt.

Steps

Hvordan at afgøre, om eller ikke at få en abort. Diskuter med dine nære venner og familie.
Hvordan at afgøre, om eller ikke at få en abort. Diskuter med dine nære venner og familie.
 1. 1
  Diskuter med dine nære venner og familie. Dine nære venner og familie vil være i stand til at give deres meninger og tanker, der kan hjælpe dig med at afgøre, om eller ikke at fuldføre en abort.
 2. 2
  Overvej din moral og overbevisninger. Din moral og overbevisninger kan spille en stor rolle i din beslutning om, hvorvidt eller ikke at få en abort. Men du kan også beslutte, at du ikke er i en tilstand, hvor du kan passe dit barn, i eller uden for livmoderen. Tænk over det, og der fyldes op dit eget sind, og når du ved, hvad du vil gøre, tune ud alle andre. En masse mennesker har en masse meget stærke meninger om abort, og de fleste af dem vil gerne give det til dig, men du er nødt til at gøre din beslutning. Efter alt, ville du være den ene hæve barnet eller den, der giver ham / hende op til vedtagelse.
 3. 3
  Overveje omkostningerne ved at opfostre et barn. "Børn er uvurderlig, men hæve dem er sandsynligvis den dyreste ting, du nogensinde gøre." Det anslås, at for at opdrage et barn fra fødsel til 17 år, vil en forælder tilbringer næsten 201140€ at hæve barnet. Penge kan eller ikke kan spille en rolle i at gøre din beslutning om en abort. Nogle mener, at hvis de ikke har råd til at rejse en baby, så ville det være bedre for dem at få en abort.
 4. 4
  Overveje at sætte barnet op til vedtagelse. Sætte ethvert barn op til vedtagelse er en forholdsvis nem proces. Der er tusindvis af voksne, der er villige til at adoptere børn, enten fordi de ikke kan få børn selv, eller de bare ønsker at hjælpe et barn i nød.
 5. 5
  Overvej både de medicinske bivirkninger af at have en abort og konsekvenserne af at gå selv med graviditeten. Efter at have en abort, får mange mødre bivirkninger såsom sygdom, varierende grader af blødning, depression og i nogle ekstreme tilfælde, død. Ligeledes vil fødslen bære en vis risiko for sygdom eller død.
 6. 6
  Overveje omkostningerne ved en abort. Abort omkostninger varierer fra stat til stat, fra abort klinik til abort klinik, og kan variere afhængigt af, hvilken fase af din graviditet, du er i. Du skal forvente at betale alt fra 300€ -5230€ for at få en abort.
 7. 7
  Husk, at i sidste ende er beslutningen er din at gøre. Mens det er godt at lytte til andres meninger og råd om at få en abort eller holde barnet, så sørg for, at du (og barnets far, hvis relevant) er den, der rent faktisk gør valget.

Tips

 • Mange mennesker vil forsøge at svaje dig enten den ene eller den anden måde, dog huske, at i sidste ende du er den person, der har at gøre beslutningen om, hvorvidt eller ikke at beholde dit barn.
 • Når man diskuterer, hvorvidt eller ikke at få en abort, og du beder dine nære venner og familiemedlemmer, kan du især spørge dem, der har enten haft en abort, eller har overvejet at få en abort. Du kan lære af det, de allerede har været igennem.

Advarsler

 • Nogle kvinder, der modtager aborter har skyldfølelser bagefter. I mere alvorlige tilfælde kræver de terapi. Du er nødt til at sørge for, at du er virkelig okay med at have den abort, og at den er enig med din samvittighed. Mange, der har aborter uden at have deres samvittighed er enige, er dem, der ender deprimeret. Forskning de oplysninger om abort på din egen tid til at sikre, at du er helt okay med din beslutning, før selve proceduren.
 • Efter at have modtaget en abort, bør du forvente at få bivirkninger. Mindre bivirkninger: mavesmerter og kramper, kvalme, opkastning, diarré, infektion, pletblødning og blødning. Det er muligt, at du kan opleve disse bivirkninger i op til 2 til 4 uger efter proceduren.
 • Efter at have modtaget en abort kan der også blive mere alvorlige komplikationer såsom tung eller vedvarende blødning, infektion eller sepsis, beskadigelse af livmoderhalsen, ardannelse af livmoderens slimhinde, perforering af livmoderen, skader på andre organer, og i ekstreme tilfælde, død. Selv alvorlige komplikationer kun forekommer hos færre end 1 ud af 100 første trimester aborter og cirka 1 ud af hver 50 sene sigt aborter, er det vigtigt at kende de mulige risici. Men fødslen og komplikationer med graviditeten også holde flere af disse risici.