Wkedk

Hvordan til at sove med masser af støj

Naboer have en fest? Bad? Eller gør din far se TV for højt om natten? Behov sove på grund af en af ​​disse grunde? Læs dette!

Steps

Hvordan til at sove med masser af støj. Luk hvis du normalt har den åben, som at lukke det blokerer nogle af støjen.
Hvordan til at sove med masser af støj. Luk hvis du normalt har den åben, som at lukke det blokerer nogle af støjen.
 1. 1
  Før du går i seng, tage et varmt boble bad eller få en varm drik at dulme dig og gøre det nemmere for dig at falde i søvn
 2. 2
  Luk hvis du normalt har den åben, som at lukke det blokerer nogle af støjen.
 3. 3
  Komme i seng og ligge i stilhed, og se, hvor højt støjen lyder. Hvis det er for højt, så prøv at sætte på lav musik til at blokere ud støj udefra.
 4. 4
  Luk øjnene og tænk på noget andet. Prøv at forestille dig at lyden ikke er der. Bare prøv at glemme alt om lyden. Måske forestille sig en noget sker, eller skrive en historie i dit hoved. Prøv at forestille sig en scene i en film eller noget, bare gøre noget for at distrahere dig selv.
 5. 5
  Tæl. Hvis du er alene, tælle højt til høje tal. Tænk mere om optællingen end støjen, der holder dig vågen. Grev meget, meget højt, indtil du får meget, meget, meget kede og søvnig.
 6. 6
  Hvis det stadig er for højt, og det er en nabos fest, gå ud og spørge dem om de ville have noget imod at skrue ned deres musik / er mere stille. Være rart og fortælle dem, at du forstår, at de har en part, men du ville virkelig sætte pris på nogle støj relief, som du har brug for din.
 7. 7
  Hvis støjen er noget andet, såsom et tordenvejr eller andre naturlige lyde, prøv ørepropper.
 8. 8
  Tænk at sove i et andet rum. Hvis din stue er noget roligere og støj er lav nok i at sove, flytte din dyne og puder til stuen og sover på sofaen.
 9. 9
  Fight støj med støj. Find et boom-box, eller tilsvarende, og sæt den op på dit værelse, kun tune den til en ikke-station. Med andre ord, tune den til en kanal, som kun er statisk, og drej den op så højt som muligt. Det bør overdøve al den anden støj, men det vil være så tilfældig, at du stadig vil være i stand til at få noget søvn. En fan vil opnå det samme formål. Du kan også købe en hvid støj generator, der vil producere lyde, som f.eks regn, en whitewater stream eller surf. Du kan endda finde gratis.
 10. 10
  Ligge i sengen og få så behageligt som muligt. Sørg for, at dine fødder er varme, og at du har nok puder til at støtte dit hoved. Derefter ligge der og tænke over tingene. Til sidst, vil du falde i søvn, selv om det tager lang tid. Det synes ofte at hjælpe, hvis du tænker over vågen!
 11. 11
  Slap af, ligger der - Hvordan? Tænk på og lidt flex (flytte) hvert område startende med tæerne, så fødder, så ankler, kalve, knæ, lår,... fortsatte opad den ene del ad gangen, til toppen af ​​din hovedbund / hoved.
 12. 12
  Træk vejret langsomt og dybt. Prøv at tælle til dig selv, såsom:
  "1001, 1002, 1003, 1004, hold 1001, 1002, udånder 1001, 1002, 1003, skubber ud af, at sidste smule åndedrag, på 1004!" Gentag den slags vejrtrækning.

Tips

 • Under varme og behagelige sovende betingelser vil hjælpe.
 • Tænd en fan i dit værelse, den stadige lyd vil overdøve alt andet.
 • Hold dine øjne lukkede.
 • Må ikke blive nervøs over den tid, der tager at sove. Er meget almindeligt at drømme om, at du ikke kan sove, når du rent faktisk sover. Bliv ikke vred, få i kærlighed med støj.
 • Sørg for at lukke Gardiner, lukke døre og sted noget på gulvet under døren. Det kan ikke blokere ud alle lyd, men vil hjælpe. Desuden kan du opleve, at falde i søvn med et tv på hjælper med at blokere ud lyden, som du simpelthen tænker én lyd, som du kan være i stand til at stå.
 • Prøv en hvid støj maskine. De er ikke 100% lydtæt, men de blokerer støj ganske godt.
 • Hvis alt andet fejler, overveje at tilføje lydisolering til dine eksisterende vægge og lofter.
 • Lyt til musik.
 • Lig på din seng stille og tænke på noget simpelt. Kun fokusere på, at én ting, og du vil langsomt begynde at falde i søvn.
 • Prøv at nipper varm mælk inden du forsøger at få til at sove.
 • Overveje at prøve en spiseskefuld honning per dag, måske med din aftensmad.
 • Sovepiller er en anden idé. De vil tvinge dig til at falde i søvn, uanset enhver støj. Vær meget forsigtig, hvordan du bruger dem. Brug dem ikke med alkohol, og bruge dem i moderate mængder. De fleste mennesker ikke bliver afhængige af sovepiller, men nogle mærker er mere vanedannende end andre.
 • Fix dig selv en dejlig stor dobbelt skål havregryn og spise det. Dette vil have den virkning gør dig døsig og i stand til at sove.
 • Få et bedre job, så du kan tillade sig et bedre sted at leve med tykkere vægge og et loppetjans levende situation, som ikke forlader dig modtagelig for at blive forstyrret af lyde, mens du sover, med andre ord opbygge et liv, hvor du ikke behøver at bekymre sig om sådan en dum dilemma som at sove med støj.
 • Prøv at meld lyden i dit hoved ind i én stor støj klat, så at sige. Gør uønsket støj hvid støj mentalt, ved at fortælle dig selv, "Jeg accepterer, at lyd!"
 • Ring til politiet, hvis det er nødvendigt. Forstyrre freden er ikke kun uhøfligt, men det kan også få nogen i problemer. Politiet er der for at hjælpe, og hvis dine naboer nægter at vende deres musik ned eller stille deres gøende hund, gå videre og lad dine fingre gøre det taler.

Advarsler

 • Må ikke tænde for din musik så højt, at dine naboer vil ringe til politiet. Husk, ikke alle dine naboer gør støj - der er andre mennesker derude, der er lige så generet som dig. Må ikke føje til kaos.