Wkedk

Sådan helbredelse vaginale infektioner uden brug af medicin

Kvinder, der lider af vaginal infektioner kender kløe, svie og forandring i deres udledning i form af farve og lugt og undertiden konsistens, så snart symptomerne begynder. Men der findes forskellige typer af vaginale infektioner, samt seksuelt overførte infektioner (SOI) og andre betingelser, der kan efterligne symptomerne på vaginale infektioner. Derfor er det vigtigt at se en læge for diagnose helst du oplever vaginal infektion symptomer. Nogle kvinder, der lider af en af ​​de to mest almindelige tilbagevendende infektioner i skeden, gær vaginose og bakteriel vaginose (BV), foretrækker at helbrede deres infektioner uden hjælp af medicin.

Steps

Sådan helbredelse vaginale infektioner uden brug af medicin. Spis mindst 5 ounces yoghurt dagligt at kæmpe gær eller BV infektioner og forhindre dem gentager sig.
Sådan helbredelse vaginale infektioner uden brug af medicin. Spis mindst 5 ounces yoghurt dagligt at kæmpe gær eller BV infektioner og forhindre dem gentager sig.
 1. 1
  Spis mindst 5 ounces yoghurt dagligt at kæmpe gær eller BV infektioner og forhindre dem gentager sig.
  • Vælg en yoghurt, der hedder på pakken, at det indeholder levende Lactobacillus acidophilus, en probiotisk eller venlige bakterier. Probiotika til at genskabe normale bakterier og gær niveauer i slimhinderne i vagina.
 2. 2
  Anvende levende Lactobacillus acidophilus topisk i form af en vaginal stikpille indsats i op til 2 uger.
  • Brug unflavored, almindelig yoghurt, der indeholder levende aktive kulturer. Opbevar yoghurt i køleskabet, indtil du er klar til at bruge det.
  • For de bedste resultater, anvender stikpille før de går i seng om aftenen. Engangs eller vaskbare sprøjter til rådighed på de fleste kiosker gøre ansøgning letteste.
  • Påfør en acidophilus stikpille ugentligt efter at infektionen er ryddet for at forhindre det i at vende tilbage, hvis du lider af hyppige infektioner i skeden.
 3. 3
  Spise en fed hvidløg hver dag ved at hakke det op og tilføje det til supper, salater, saucer og andre fødevarer. Alternativt kan du tage hvidløg i supplement form efter pakke dosering. Hvidløg har længe været kendt for sine svampedræbende egenskaber, og du kan bruge det til at helbrede og forebygge infektioner i skeden.
 4. 4
  Tag et dagligt vitamin supplement, der indeholder mindst 500 mg C-vitamin og 200 IE E-vitamin. Disse vitaminer hjælpe med at reducere inflammation i forbindelse med infektion og øge dit immunsystem til at støtte din krop i kampen.
 5. 5
  Reducer mængden af animalsk fedt i din kost og øge mængden af essentielle fedtsyrer findes i nogle fisk og nødder til at reducere inflammation og væv hævelse.
 6. 6
  Tal med din læge om at tage en calcium og magnesium supplement, hvis du ikke allerede tager en. Undersøgelser har vist, at kvinder, der lider af hyppige infektioner i skeden ofte ikke har tilstrækkelige calcium niveauer.
 7. 7
  Prøv en urtemedicin af Pau d'Arco bark (Tabebuia avellanedae), der er kendt for sine svampemidler fordele. Bryg det som en te og drikker det, eller køle den løsning og bruge det som en douche.
 8. 8
  Vær ekstra omhyggelig med at holde din vaginale område rent og tørt. Bær bomuld undertøj til at væge fugt væk fra området, og tør dig selv fra front til bagsiden efter toiletbesøg eller have afføring.
 9. 9
  Minimere antallet af vaginale infektioner du kontrakt og reducere sværhedsgraden af dine symptomer ved at undgå irritanter, som omfatter:
  • Friktion, forårsaget af dårligt udstyret undertøj eller bukser, aggressiv eller overdreven seksuel aktivitet, cykel ridning og andre aktiviteter.
  • Tamponer, puder, toiletpapir, sæbe og andre produkter, der har kunstige farvestoffer og dufte.
  • Kemikalier findes i sæddræbende, smøremidler eller andre produkter, der anvendes i det vaginale område.
 10. 10
  Undgå samleje, douches og tamponer, når du har en vaginal infektion. Nogle vaginal infektioner kan overføres seksuelt, selvom symptomerne ikke er til stede, så det er en god ide at bruge kondom hver gang du har sex, hvis du er udsat for hyppige infektioner.

Advarsler

 • Styrkelse af hvidløg stikpille ved at skære fed hvidløg øger mængden af ​​brænde kan du opleve efter indsættelse. Hvis din infektion er lige begyndt, passe på ikke at ridse eller score det fed at minimere brændende under behandlingen. Hvis din infektion er fremskreden, og du har brug for at øge styrken af ​​den fed, er du sandsynligvis oplever allerede vaginal brændende, så du måske ikke engang mærke til det.