Wkedk

Sådan får social sikring handicap

The Social Security Administration (SSA) betaler invaliditetsydelser til europæiske voksne og børn skønnes at lide af langvarig invaliditet. Loven fastslår, at handicap skal være resultatet af en medicinsk tilstand, der har forhindret, eller vil forhindre, dig i at arbejde i et år eller som i sidste ende vil ende i døden. Følg disse trin for at gøre processen lettere og adgang til de nødvendige formularer.

For information om hvordan man ansøger om førtidspension i andre engelsktalende lande, skal du rulle ned til den sidste metode.

Steps

Sådan får social sikring handicap. Kend de grundlæggende krav.
Sådan får social sikring handicap. Kend de grundlæggende krav.

Undersøg, om du er berettiget til ydelser

 1. 1
  Kend de grundlæggende krav. For at modtage Social Security invaliditetsydelser som en voksen, skal du være 18 år eller ældre, og fast bopæl i en europæisk stat eller område.
 2. 2
  Finde ud af dit arbejde kreditter. Generelt skal du have akkumuleret 40 arbejds kreditter (20 i de seneste 10 år), at være berettiget til handicap. I 2012 tjente hver 845€ i løn eller selvstændig indkomst tæller som 1 credit, du kan opsamle op til 4 point om året. SSA har nogle undtagelser og forskellige regler for yngre arbejdstagere. Klik for mere information.
 3. 3
  Vide, hvad SSA definerer som deaktiveret. For at du kan kvalificere sig som handicappede, SSA kører din sag gennem en 5-trins tjekliste. Generelt må betingelsen være langsigtet (varig mere end 12 måneder eller med døden til følge), forhindrer dig i at gøre det arbejde, du gjorde før, og forhindre dig i at tilpasse sig en anden form for arbejde. er de specifikke spørgsmål, SSA bruger til at vurdere din sag:
  • Arbejder du? Hvis du arbejder i 2012 og gøre 755€ / måned eller mere, er du ikke berettiget.
  • Er din tilstand alvorligt? For at en betingelse for at blive klassificeret som alvorlig, skal det forstyrre arbejdsrelaterede aktiviteter.
  • Er din tilstand på listen over invaliderende betingelser? SSA holder en liste over invaliderende betingelser, der anses for alvorlig nok til at berettige et handicap påstand. Hvis din tilstand ikke er på listen, vil SSA vurdere, om niveauet for sværhedsgraden matcher denne af de anførte forhold.
   • SSA holder en liste over Compassionate kvoter. For disse forhold, er førtidspension godkendes, så snart en diagnose er bekræftet, med ingen ventetid for ydelser. De sygdomme er generelt terminal, og omfatter forhold som akut leukæmi, Lou Gehrig sygdom (ALS) og ubrugeligt kræftformer.
  • Kan du udføre det arbejde, du gjorde tidligere? For at kvalificere sig som handicappede, skal din tilstand forhindrer dig i at gøre dit nuværende job.
  • Kan du gøre enhver anden form for arbejde? Hvis du ikke kan bevare din nuværende job, vil SSA vurdere, om du kan justere til det nye arbejde, der tegner sig for faktorer såsom medicinske betingelser, alder, uddannelse, tidligere erhvervserfaring og overførbare færdigheder. Hvis du ikke kan tilpasse sig et nyt job, kvalificerer du dig som handicappede.
 4. 4
  Vær opmærksom på særlige situationer. SSA vil vurdere fordele forskelligt for dem, der er synshandicappede, handicapfaciliteter enker eller enkemænd (kan ikke anvende online), sårede krigere (gå) og handicappede børn (se afsnittet nedenfor).
 5. 5
  Forbered dig på ventetid. Medmindre din tilstand er opført som en medfølende Allowance, vil du sandsynligvis nødt til at vente fem fulde kalendermåneder at være modtage ydelser. De fleste mennesker ser deres første check kommer ind i begyndelsen af ​​den sjette måned efter handicap begyndte. Dette er på plads for at sikre, at kun ansøgere, der lider af langvarig invaliditet, og ikke kortsigtet eller delvis invaliditet, modtage ydelser.

Påfør in-person eller på telefonen

 1. 1
  Oprette en aftale. Ring til din lokale Social Security Administration kontor, eller ring 800-772-1213 mandag til fredag ​​fra 07:00 til 07:00 Eastern Time, for en telefon eller kontor udnævnelse.
  • Hvis du hørehæmmede, ring 800-325-0778.
  • Kalde forude. De fleste kontorer tidsplan handicap udnævnelser uger eller endda måneder ud, så ring så hurtigt som muligt.

Ansøg online (voksen)

 1. 1
  Start din påstand med det samme. Op-side til at anvende online over på telefonen eller personligt, er, at du kan starte din ansøgning med det samme, uden at vente på en aftale. Klik for at komme i gang.
 2. 2
  Gennemgå den voksne handicap checkliste. Denne checkliste indeholder de ting, du bliver nødt til at indsende et handicap ansøgning. Udskrive og afkrydse elementer, som du samler dem. Indsamling af alle materialer kan tage et par uger, så start en mappe eller ringbind til at gemme alt.
  • Indsaml oplysninger til voksne handicappede ansøgningen. For at starte dit program, skal du bruge følgende former og information:
   • Værnepligt udledning (formular DD 214) for alle perioder af aktiv tjeneste.
   • W-2 formularer (eller IRS 1040 og skemaer C og SE, hvis de selvstændige) for det seneste år.
   • The Social Security-numre for din ægtefælle og mindreårige børn.
   • Kontrol eller besparelser kontonummer og bank routing nummer, hvis du ønsker at modtage ydelser gennem direkte indbetaling.
  • Indsaml oplysninger til voksne handicappede rapporten. For at indsamle din medicinske oplysninger, kan du ringe kontorer din medicinske udbydere og anmode optegnelser. Vær opmærksom på at nogle kontorer opkræve et mindre servicegebyr for arbejdskraft og materialer, der kræves for at kopiere og sende dine optegnelser. Du skal have følgende oplysninger:
   • Navn, adresse og telefonnummer på en person vidende om din tilstand, kan hvem SSA kontakte vedrørende dit krav. Den læge, der har lavet din diagnose, fører tilsyn med din behandling eller først behandlet din skade kunne være en potentiel kandidat til dette. Hvis du vælger en læge eller andre medicinske professionelle, være parat til at kompensere dem for den tid, de tilbringer taler til SSA på telefonen eller udfylde formularer. Hvem du vælger, så spørg deres tilladelse først.
   • De navne, adresser, telefonnumre, patient ID-numre og datoer for behandling for alle læger, hospitaler og klinikker. Bemærk, at du måske ønsker at opnå og henvise til din medicinske journaler til denne information, så det er så korrekt som muligt.
   • Navnene på medicin du tager, samt dosering og som ordineret dem. Du kan få denne information ved hjælp af apoteket etiketten på din medicinflasker. Hvis du er i øjeblikket fra en medicin, der er relevante for din påstand, skal du kontakte din læge kontor. De bør have et referat af, hvad og hvor meget du tidligere ordineret.
   • Navnene og datoer for medicinske tests, og som sendt dig for dem. Hvis du allerede har kopier af lab resultater, tilføje dem til din mappe, hvis ikke, tilsendt kopier fra lægens kontor.
   • Oplysninger om dine seneste 5 job, bl.a. jobtype og arbejdede datoer. Der henvises til tidligere W-2 formularer til størst nøjagtighed.
   • Oplysninger om enhver arbejdstagers erstatningskrav eller forsikringskrav, du har arkiveret. Har kravet nummer, samt navn, adresse og telefonnummer for forsikringsselskabet.
  • Saml dokumenter, SSA kan anmode senere. Da din ansøgning går, kan SSA anmode om kopier af din fødselsattest eller statsborgerskab og naturalisering papirer. Du måske også nødt til at give uddannelsesmæssige udskrifter og bevis for en studentereksamen eller universitetsuddannelse.
 3. 3
  Udfyld online invaliditetsydelse ansøgning. Du kan starte programmet. Processen bør tage mellem 10 og 30 minutter, du kan logge ud af programmet og vende tilbage til det senere.
  • Underskrive ansøgningen. Når du har besvaret alle spørgsmål, vil du blive bedt om at verificere gyldigheden af ​​dine oplysninger under straf for mened. Tilmeld elektronisk, når du er sikker på at alt er korrekt. Bemærk, at hvis du hjælper en anden udfylde et handicap program, kan kun den person, der ansøger om ydelser underskrive.
  • Forbered dokumenterne. Ved afslutningen af ​​programmet, vil en liste over dokumenter, du har brug for at give SSA vises, samt hvordan at indsende dem. Generelt kan du maile i dokumenterne eller fysisk tage dem til en SSA kontor, SSA vil returnere alle dokumenter eller kopier, medmindre andet er angivet.
   • Giv dit CPR-nummer. På et separat stykke blankt papir, nedskrive dit CPR-nummer med stor skrift og vedlæg den med dine andre dokumenter. Ikke ændrer dine dokumenter at oplyse dit CPR-nummer.
   • Må ikke sende visse dokumenter. Hvis du bliver bedt om at give en fremmed fødselsattest eller dokumenter udstedt af Immigration and Naturalization service eller Department of Homeland Security, ikke sætte disse dokumenter med posten. De kan være dyrt at erstatte, hvis de er udskiftelige på alle. Hvis du er forpligtet til at fremlægge disse dokumenter, tage dem til din nærmeste SSA kontor og ikke mister dem af syne.
 4. 4
  Udfyld voksne online handicap rapport. Rapporten kan findes og vil gå mere i detaljer om detaljerne i din tilstand. Det har 7 sektioner: Overblik, Identification, Medicin, Work / Uddannelse, Bemærkninger, Review og Indsend.
  • Du behøver ikke at færdiggøre rapporten i et møde. Hvis du ønsker at tage en pause, skal du logge ud og du vil blive forsynet med en re-entry-nummer. Skriv det ned og bruge det til at logge ind på din gemte rapport.
  • Brug afsnittet bemærkninger. Den Bemærkninger del af rapporten kan du inkludere yderligere oplysninger om din tilstand. Hvis online-formularen ikke giver nok plads, skrive eller skrive dine bemærkninger på et særskilt ark papir og sende det til SSA forudsat adresse.
  • Gem kvitteringen. Når du indsender ansøgningen, vil du modtage en kvittering, der indeholder en kopi af hele rapporten. Udskrive den og gemme den til senere brug.
  • Vær opmærksom på fristen. En side vil udløbe, hvis du er på det for mere end 25 minutter. Vær sikker på at gemme dit arbejde og undgå at blive automatisk logget ud, eller dit arbejde vil blive tabt. (Du skal have Javascript aktiveret for at modtage meddelelse om, at din side har været inaktiv i 25 minutter.)
 5. 5
  Gennemfør tilladelse til at videregive oplysninger til den sociale sikring administration. At behandle din ansøgning, vil SSA bede dig om at underskrive en formular tillader dem at diskutere dine oplysninger med andre parter med henblik på at vurdere gyldigheden af ​​dine påstande, samt din evne til at håndtere fordele. Signing er frivillig, men undlader at gøre det kunne forhindre rettidig behandling og resultere i nægtet eller mistede fordele. Du kan finde formularen. Printe det ud og sende eller tage det til din lokale SSA kontor, når den er færdig.
  • Kender reglerne. Der er et par retningslinjer for at vide, når du udfylder formularen. Fyld den ud og logge på blå eller sort blæk, før et vidne. Skemaet vil være gyldig i 12 måneder fra datoen for underskrivelse.
  • Vide, hvad der vil blive delt, og hvad der ikke vil. Underskrive formularen bemyndiger SSA at kontakte dine venner, din familie, arbejdsgivere og offentlige embedsmænd om din tilstand, samt de personer, der er involveret i din lægehjælp, uddannelse og sociale ydelser. Skemaet giver SSA at re-videregive oplysninger om din sag til tredjemand uden forudgående skriftligt samtykke, bortset fra oplysninger om alkohol / stofmisbrug, mental sundhed, udviklingsmæssige handicap, hiv / aids, og uddannelse registreringer for en mindreårig.
 6. 6
  Vent på et svar. SSA vil svare dig via mail, hvis din ansøgning er godkendt. Du vil blive fortalt, hvor mange penge at forvente, og hvornår betalinger vil starte. Hvis du flytter i løbet af ansøgningsprocessen, skal du sørge for at underrette SSA på din nye adresse.
 7. 7
  Appel. Hvis du er utilfreds med den SSA beslutning om din ansøgning, kan du klage inden for 60 dage fra den dato, du har modtaget meddelelsen om beslutningen. (SSA beregner datoen for modtagelsen, som 5 dage efter datoen for brevet, medmindre du kan bevise andet.) Indsend din anmodning om anke skriftligt til adressen angivet på din Notice afgørelse.
  • Appel online. Hvis din ansøgning blev afvist af lægelige årsager, kan du klage online. Bare sørg for at have din meddelelse om beslutning på hånden, før du starter. Klik for at starte.
  • Kend niveauet af appel. Appellerer til SSA til invaliditetsydelser potentielt kan gå gennem 4 niveauer. De er: fornyet af en person ikke er involveret i din første ansøgning, en høring af en administrativ lov dommer, en gennemgang af Klager Råd og en Federal Court gennemgang.

Ansøgning om ydelser til et barn

 1. 1
  Kend. Ansøgning om sociale ydelser til et handicappet barn kræver to anbringender: en ansøgning om supplerende Security Income (SSI) og en Child handicaprapport. Kun Child handicaprapport kan udfyldes online. Se faktaark om Child invaliditetsydelser. En liste over godkendte barn handicap er til rådighed. Beslutningen vil tage 3 til 5 måneder efter du indsende ansøgningen.
 2. 2
  Indsamle oplysningerne om barnets handicap checkliste. En PDF af tjeklisten kan findes og viser de oplysninger, du bliver nødt til at indsende et barn handicap krav. Print fra listen og tjekke elementer ud, som du samler dem. Indsamling af alle materialer kan tage et par uger, så start en mappe eller ringbind til at gemme alt.
  • Vide, hvad tjeklisten kræver. Du bliver nødt til at have oplysninger om lægehjælp, uddannelse, sociale ydelser, børnepasning, barnets arbejdsgivere, fødselsattest, bevis for familiens nuværende indkomst og ressourcer, samt navne og cpr-numre for alle voksne og børn i øjeblikket bor i husstanden.
 3. 3
  Kontakt social sikring. Før du går gennem arbejdet med at udfylde barnets handicaprapport, finde ud af, om indkomst og ressourcer i familien ligger inden for de fastsatte grænser. Hvis de er, vil SSA hjælpe dig begynde SSI processen og oprette et interview. Find dit lokale kontor.
 4. 4
  Gennemfør medicinske og skole regneark. Klik og udskrive regnearket. Udfylde den så fuldstændigt som du kan, og sæt den til side til brug på din SSI samtale og at hjælpe dig fuldføre Child handicaprapport online.
 5. 5
  Udfyld barnet handicap rapporten. Denne form vil nærmere dit barns medicinsk tilstand, og efterfølgende handicap. Du kan udskrive PDF-version, eller fuldføre det online. Der er 10 afsnit: Oplysninger om barnet, Kontaktoplysninger helbredstilstande og hvordan de påvirker barnets Medical Records, medicin, Tests, Yderligere information, uddannelse, arbejde historie og bemærkninger.
  • Brug afsnittet bemærkninger. Den Bemærkninger afsnit er beregnet for dig at give nogen yderligere, relevante oplysninger om den handicap ikke er dækket i de foregående afsnit af rapporten.
 6. 6
  Deltag i interviewet. Tag alle de oplysninger du samledes til barnets handicap Checklist samt Medical and School arbejdsark og Child handicaprapport (hvis du ikke indsende online) med dig. Hvis du kan, har alt pænt organiseret i en mappe eller bindemiddel for nem adgang under interviewet.

Ansøgning om førtidspension i andre lande

 1. 1
  Ansøg om den canadiske pensionsordning. Den canadiske Pension Plan (CPP) giver invaliditetsydelser til voksne, der har bidraget til CPP, mens de arbejdede, samt børn, der har en forælder på CPP handicap. Klik for mere information. The Child invalidepension (CDB) er tilgængelig for familier, der plejer et handicappet barn under 18 år, finde ud af mere.
 2. 2
  Ansøg om invaliditetsydelse i Det Forenede Kongerige. Voksne handicappede under en alder af 65 og handicappede børn i Storbritannien har adgang til en invalidepension (DLA). Klik for at starte processen.
 3. 3
  Ansøg om et handicap support pension i Australien. Australske statsborgere over 16 år, som er permanent blinde eller ude af stand til at arbejde i 2 år eller mere, kan ansøge om et handicap Support Pension. Klik for mere information. Nogen pasning af et handicappet barn under 16 år er berettiget til en plejer ydelse; gå for at finde ud af mere.

Tips

 • Du kan hjælpe en anden person forberede et handicap ansøgning uden at være deres juridiske repræsentant.
 • Hvis du er uden for USA, når du begynder ansøgningsprocessen, skal du kontakte det nærmeste amerikanske SSA kontor, din amerikanske ambassade eller konsulat. Hvis du er i Filippinerne, skal du kontakte Veterans Affairs Regional Office (VARO).
 • Hvis du er mere tryg ved at tale på et andet sprog end engelsk, vil SSA give dig en gratis tolk.
 • Du kan lade en repræsentant til at hjælpe dig drive forretning med SSA.

Advarsler

 • Forfalskning nogen oplysninger om en ansøgning om Social Security invaliditetsydelser beløber sig til mened, og kan resultere i retsforfølgelse.