Wkedk

Hvordan til at tabe uden at gå sulten

Mange mennesker ved, at de har brug for at tabe sig, men frygter tanken om at gå på en diæt for at føle sult, der generelt følger skære ned på daglige fødeindtagelse. Men med en smule af ny viden og indsats fra din side, kan du tabe sig uden at føle sig sulten hele tiden.

Steps

Hvordan til at tabe uden at gå sulten. Gør din kalorier tæller.
Hvordan til at tabe uden at gå sulten. Gør din kalorier tæller.

Lær hvordan vægttab fungerer

 1. 1
  Gør din kalorier tæller. Kalorie optælling er en vigtig del af vægtkontrol, men gør intet for at hjælpe kroppen, hvis de kalorier er uden næringsværdi. Gør dine kalorier tæller ved kun at spise nærende mad - på den måde kan du spise masser mens næring din krop med de næringsstoffer, den behøver for at forblive sunde.
 2. 2
  Lær forskellen mellem gode og dårlige kulhydrater. High-fiber (gode) kulhydrater hjælper med at holde dig fuld og forhindre sult. Kulhydrater, der er højt indhold af stivelse sende signaler til kroppen til at lagre fedt. High-stivelse (dårlige) kulhydrater bør undgås så meget som muligt, hvis du ønsker at bremse spikes i din appetit.
 3. 3
  Undgå transfedtsyrer. Trans fedt har været forbundet med flere sundhedsmæssige betingelser, mens naturlige fedt er godt for kroppen og kan hjælpe fylde dig op. Sunde fedtstoffer kan findes i nødder, olivenolie, fjerkræ og fisk. Gøre nogle forskning og opdage, hvad andre fødevarer tilbyder naturlige, sunde fedtstoffer.
 4. 4
  Forskning kalorielette fødevarer, der er kendt for deres påfyldning kvaliteter. Lav en liste over alle de fødevarer, som du kan indarbejde i din daglige kost. Tænk over hvordan du kan bruge disse fødevarer til at ændre nogle af dine yndlingsopskrifter. Søg efter nye, sunde, lavt kalorieindhold opskrifter på internettet eller tjekke din lokale bibliotek for bøger om emnet.
 5. 5
  Overveje at skifte til økologiske fødevarer. Fødevarer, der er fri for pesticider, konserveringsmidler og kunstige aromaer vil give sundere muligheder for din krop, og undersøgelser har endda vist, at fordi økologiske fødevarer pakke flere næringsstoffer, de er faktisk mere mættende.

Starte på en frisk

 1. 1
  Fjern alle de junkfood fra dit hus. Hvis det ikke er tilgængeligt, vil du være mindre fristet.
 2. 2
  Lav en indkøbsliste på kun sunde ting og forsøge at undgå at forvilde sig fra denne liste, som du er ude. Det kan være svært, når du er i butikken for at undgå impulskøb med alle de lækre dufte og visuelle fristelser angribe dig. Gør dit bedste for at holde fokus.
 3. 3
  Spis mere råvarer. Indarbejde dette i salater og som side retter, prøv at medtage nogle i hvert måltid. Producere vil hjælpe berige din kost med vigtige vitaminer og mineraler. Brug friske råvarer som din go-to snack hele dagen for at hjælpe med fylde dig op og samtidig holde kalorier ned.
 4. 4
  Kig efter fuldkorn at tilføje ekstra fiber til dine måltider til at hjælpe fylde dig op hurtigere. Fuldkorn er nu tilgængelige i ris, kiks, brød, pasta og korn samt mange andre emballerede varer.

Vide, hvordan og hvad man skal spise

 1. 1
  Lær at spise på en adstadigt tempo. Spise langsomt giver kroppen en chance for at indse, at det er ved at blive fodret. Langsom spise vil hjælpe dig med at undgå at spise mere end nødvendigt for at føle sig fuldt ud. Tag dig tid til at sætte pris på de fødevarer, du spiser. Du vil modtage mere tilfredsstillelse ud af dit måltid ved savoring det end hvis du hurtigt tørklæde det ned.
 2. 2
  Prøve at have nogle proteinkilde ved hvert måltid eller snack at hjælpe med at holde dig fuld i længere perioder. Jordnøddesmør, bønner, magert kød og nødder er effektive til dette formål.
 3. 3
  Hold dine mejeriprodukter på den fedtfattige side muligt. Oftere end ikke, vil du ikke engang mærke til forskellen i smag eller konsistens.
 4. 4
  Planlæg at ændre dit valg af drikkevarer. Ophold klart af sodavand og læskedrikke. I stedet drikke masser af vand. Ofte hvad du i første omgang tolker som sult er kroppens måde at fortælle dig at du er dehydreret - drikke masser af vand vil bremse disse følelser og reducere din sult betydeligt.
 5. 5
  Start hver morgen ud med en nærende morgenmad. Brændstofpåfyldning dig ordentligt i starten af ​​dagen sikrer, at du ikke sætter din krop i sult-tilstand ved frokosttid. Sult-tilstand væsentligt betyder, at din krop holder på fedt, selvom du ikke spiser meget. Det sikrer også, at når du spiser, vil du overspise at kompensere.
 6. 6
  Spis små måltider flere gange om dagen i stedet for at spise 3 store måltider. Dette vil hjælpe med at holde dig fyldigere hele din dag, fordi din energi niveauer vil være mere stabil.
 7. 7
  Forkæl dig selv med jævne mellemrum med en favorit godbid. Dette vil gøre en sund kost plan langt mere acceptabelt og lettere at holde sig til. Tage i betragtning, når du planlægger at forkæle. Spise rige eller søde fødevarer efter middagen vil tillade dig at stoppe lettere på et rimeligt tidspunkt, da du sandsynligvis allerede være fuld fra en hel dag værd af sunde fødevarer. Hold portionsstørrelse begrænset for at undgå overdreven nydelse. Overveje, når du sidst behandlede selv. Du ønsker at rummet dine aflad til en gang om ugen, på det mest. Dette vil tillade dig at nyde en nydelse uden saboterer dit vægttab indsats.

Tips

 • Forbedre dine spisevaner snarere end blot at bruge en kost som en måde at tabe nogle ekstra vægt. Når dit mål er nået, hvis du går tilbage til dine gamle vaner, vil vægten begynder at krybe tilbage op på dig.
 • Vær opmærksom på din krop - hvornår og hvorfor har du normalt få sulten? Lær at genkende, når du rent faktisk har brug for mad vs spise, når du keder dig / ked / etc.
 • Dyrke mere motion! Forstå, at den bedste måde at tabe sig er ved at skære ned på at spise usunde fødevarer, mens engagere sig i regelmæssig motion. Når du er færdig hånd i hånd, og resultaterne er langt hurtigere og bedre, end hvis du skulle bare følge en diæt.
 • Lær at læse etiketterne på de fødevarer, du køber. Nogle elementer vil tilbyde mere næringsværdi end andre og vil gøre det med færre kalorier. Det kan være en udfordring i starten, men du vil komme til at indse, hvilke produkter tilbyder den bedste sunde valgmuligheder til din kostbehov. Shopping sundt sidste ende vil blive anden karakter til dig.
 • Indarbejde sunde, lavt kalorieindhold snacks i din dag til at øge din energi niveau, tilføjer næring og holde dig fra at føle sulten. Sunde snacks spiller en vigtig rolle i at opnå alle de næringsstoffer, der er nødvendige i en dag.
 • Virkelig nyde din mad. Jo mere du nyder det, jo mindre du bliver nødt til at spise for at føle sig tilfreds.
 • Hold din kost interessant ved at tilføje nye drejninger til opskrifter til at ændre smag. Afprøve fødevarer, du aldrig har prøvet før. Mange usædvanlige fødevarer kan findes i den etniske ø dit supermarked eller i specialbutikker.

Advarsler

 • Undgå enhver af de kost hjælpemidler eller kosttilskud til salg på vægttab markedet. Disse er typisk kun en midlertidig svar, og ikke en permanent løsning. Derudover kan vægttab piller være farligt, hvis du er fast besluttet på at bruge medicin til at tabe sig, så sørg for at konsultere din læge på forhånd.
 • Selv om alle ønsker at se hurtige resultater, aldrig ty til sulte dig selv eller binging og udrensning at tabe sig. I det lange løb vil have en spiseforstyrrelse såre dig uendeligt mere end det vil hjælpe dig.
 • Altid tjekke med din sundhedspleje specialist, før du starter nogen væsentlige ændringer i din kost. Dette er især vigtigt for mennesker med sundhedsmæssige problemer, der kan blive påvirket af ændringer i kosten.