Wkedk

Hvordan til at tabe sig ved at spise langsomt

Nyere forskning har vist, at det tager tid for hjernen at indse, at det ikke længere er sulten. Hvis du fortære din mad hurtigt, at hjernen ikke at registrere forbruget, og du kan være sikker på, at du vil spise mere end din krop kræver faktisk at føle sig fuldt ud. Videnskaben har været i stand til at kontrollere, at ved at spise langsommere, vil du spise mindre, og som vil hjælpe dig med at tabe mere vægt.

Steps

Hvordan til at tabe sig ved at spise langsomt. Vid, at du måske nødt til at udskifte den ene vane for en anden.
Hvordan til at tabe sig ved at spise langsomt. Vid, at du måske nødt til at udskifte den ene vane for en anden.

Grundlæggende trin til at spise langsomt

 1. 1
  Vid, at du måske nødt til at udskifte den ene vane for en anden. Hvis du normalt tilbringe 15 minutter i løbet frokost at spise, 10 minutter over en kop kaffe, og 5 minutter at opfriske, bliver du nødt til at ændre din rutine på en eller anden måde at strække ud af din spise tid til mindst 20 minutter.
 2. 2
  Vent ikke med at spise. Det er næsten umuligt at tvinge dig selv til at spise langsommere end normalt, når du føler sultet. Prøv at spise mindre måltider flere gange om dagen, hvis din tidsplan vil tillade det. Spis disse måltider i en langsom måde. Dette vil hjælpe med at forebygge sult fra saboterer dine forsøg på at spise langsomt.
 3. 3
  Fortsæt med at tælle alle dine kalorier. De har stadig noget, selvom du ændrer dine kostvaner stil. Tror ikke, at hærde af chokoladekage du lige spiste vil have nogen færre kalorier, bare fordi du spiste det langsomt.
 4. 4
  Vælg fødevarer med et højt vand, luft og fiber. Da følelsen fuldt er dit mål, indarbejde fødevarer i din kost planer, der hurtigt fylder dig op. Højt fiber fødevarer vil opnå dette bedst.
 5. 5
  Gør dine snack valg med omtanke. Snacks er en vigtig del af at få nok essentielle næringsstoffer til at holde din krop sund. Lær at droppe de fleste af junk food, du spiser, hvis ikke det hele. Junkfood er fuld af unødvendige kalorier, der tilbyder lidt at ingen næringsværdi.

Strategier for at holde spise langsomt

 1. 1
  Begynd ved at forsøge at strække dit måltid ud så længe som det er muligt. Det er en vanskelig opgave at udføre i denne travle verden, vi lever i, og det vil tage nogen indsats, men det kan ske.
 2. 2
  Tag din tid med alle faser af spiseforstyrrelser processen. Prøv at udføre alle trin i at spise processen i et langsomt tempo.
 3. 3
  Efter din første bid, lægge ned dine redskaber eller placere maden tilbage på pladen.
 4. 4
  Placer kun små mængder mad på dine redskaber og tage bittesmå bider. Tag tid mellem mundfulde til langsomt løfte din serviet til at tørre munden.
 5. 5
  Tyg langsomt og forsøge at tygge maden i mindre stykker før indtagelse. Det handler om at strække ud måltidet, så længe som det er muligt.
 6. 6
  Indarbejd din drik i måltidet. Ræk ud efter din glas i samme langsomme måde efter hver mundfuld sluges og tage små slurke.
 7. 7
  Tag dig tid til at nyde din mad. Reflektere over tekstur, aroma og smag af hver bid. Prøv at gøre dette til et behageligt, fornøjelig oplevelse.

Bring i distraktioner

 1. 1
  Brug distraktioner som måder at bremse spise processen. Husk, at dette kun vil være nyttigt, hvis du kan undgå at blive så distraheret, at du glemmer dit mål ved at spise langsomt. Hvis du glide op igen og igen med brugen af ​​distraktioner, kan det være bedst at stoppe med at bruge dem.
 2. 2
  Gennemse et magasin, hvis du har problemer strækker sig ud dit måltid. Flip og se på en side eller to i mellem bid.
 3. 3
  Prøv at gøre en krydsogtværs. Forsøg på at fylde en linje eller to i puslespillet mellem mundfulde.
 4. 4
  Spille nogle bløde afslappende musik til at hjælpe din stretching taktik. Hold det i et tempo, der er langsommere end din normale spise tempo, eller du kan opleve, at musikken har haft en modsat effekt på dig.
 5. 5
  Sænk belysning. Blød belysning skaber en aura, der hjælper med at fremme en indre ro, som vil hjælpe dig langsomt ned.

Advarsler

 • Altid tale med en læge, før der iværksættes nogen form for kost til at udelukke enhver risiko for, at det kan udgøre for dit helbred. Din læge bør være i stand til at hjælpe dig med at afgøre, om det er et sundt valg for dig.