Wkedk

Hvordan til at tabe sig sikkert


Vægttab markedet er fyldt med kost hjælpemidler, der alle hævder at hjælpe dig tabe sig hurtigt. Shakes, snacks og piller markedsføres som appetitnedsættende midler og vægttab programmer kuld hylderne i de fleste butikker i dag. Desværre, ønsket om at tabe sig ofte får folk til at glemme, at vægttab er mest gavnligt for kroppen, når det sker på en sund måde. Du kan faktisk tabe sundt ved at følge nogle grundlæggende trin.

Steps

Hvordan til at tabe sig sikkert. Begynde med at tage et kig på den måde, du spiser.
Hvordan til at tabe sig sikkert. Begynde med at tage et kig på den måde, du spiser.

Evaluer dine spisevaner

 1. 1
  Begynde med at tage et kig på den måde, du spiser. Er du vælger den sundeste muligheder muligt for dine måltider eller snacks? Har du spiser ud på fastfood-steder flere gange om ugen? Spiser du en masse af frosne, forarbejdede fødevarer, eller spiser du for det meste hjem kogte måltider? Alle disse faktorer gør en væsentlig forskel i dit vægttab indsats.
 2. 2
  Kig på størrelsen af de dele, du indtager. Er du overindulging hver dag? En salat kan virke som en god måde at tabe sig, men hvis du spiser langt mere end du bør, den slags nederlag formålet.
 3. 3
  Snack sundt. Har du inkluderer en masse snack fødevarer i din kost, og hvis du gør, bliver de brugt til det formål af sult kontrol eller fornøjelse? Spise sunde snacks er en effektiv måde at modtage ekstra næring hele din dag, og kan være gavnligt i at hjælpe med at tabe sig.
 4. 4
  Overvej de tidspunkter af dagen eller natten, når du har den hårdeste tid undgå junk food snacking. Er det sent om natten, mens du sidder og ser tv? Trænger du behov for noget, når du kører? Vide, hvad dine svage punkter er, vil hjælpe dig med at planlægge efter måder at ændre dine spisevaner.

Planlæg dine måltider med omtanke

 1. 1
  Begynd med at kigge på din tidsplan for ugen. Er der dage, hvor du vil være i stand til at forberede nogle sunde måltider? Er der flere dage, der er sikker på at være mere hektisk end andre? At kende din tidsplan vil tillade dig at planlægge for hurtige sunde måltider på din travle dage.
 2. 2
  Bryd ud kogebøger og se på mulighederne for at erstatte sundere ingredienser i opskrifterne. Fedtfattig ost vil arbejde lige så godt i en opskrift som sødmælk ost uden at ændre smag eller aroma af opskriften.
 3. 3
  Kontrollere internettet for let ændrede opskrifter, som vil hjælpe med at forbedre din kost. Internettet er fyldt med websteder, der tilbyder værdifuld information for sunde opskrifter og erstatningsstoffer.
 4. 4
  Overvej mængden af hurtige måltider, som vil være nødvendige for ugen. Planlæg måder at optage nemme, nærende måltider ind i disse dage, eller raske grab-and-go snacks. Ved at planlægge i forvejen, kan du hjælpe med at forhindre impulskøb på mindre end sunde fødevarer.
 5. 5
  Indarbejd måltider, fryse godt ind i din planlægning. Lav dobbelt så meget som normalt ved at fordoble alle de ingredienser, opskriften kræver. Frys halvdelen til en fremtidig måltid eller bryde det ned i enkelt portioner, der skal bruges som frokost måltider.
 6. 6
  Shoppe rundt på forskellige markeder for at opdage nye og usædvanlige fødevarer. Tjek butikker, der appellerer til forskellige kulturer som mexicanske eller indiske markeder. Gennemse den organiske shop for variationer eller nye muligheder af fødevarer, du normalt køber.

Komme i gang

 1. 1
  Indarbejde motion ind i dit vægttab indsats. Indarbejde fysisk aktivitet ind i din daglige rutine vil hjælpe med at øge dit vægttab indsats. Desuden kan motion have en fysiologisk virkning på kroppen, hvilket gør dig mindre interesseret i at spise usunde fødevarer, som vil hjælpe i dit vægttab forsøg. Brænde kalorier er den bedste måde at undgå vægtøgning og holde din krop i form.
  • Deltag i en gym.
  • Begynd at løfte vægte.
  • Tages op jogging eller kører.
 2. 2
  Gør motion sjovt. Hvis træning i et motionscenter ikke er dine ting, kan du prøve en dans klasse eller holdsport i stedet. Du vil være mere villige til at holde sig til det, hvis det er behageligt for dig. Hav det sjovt, mens du brænde de kalorier væk.
 3. 3
  Husk, at motion ikke behøver at være streng, for at være effektiv. Tag en tur eller ride en cykel. Enhver bevægelse er gavnligt i at hjælpe med vægtkontrol og er nødvendigt for muskel vedligeholdelse.
 4. 4
  Undgå overtræning. Presser dig selv for hårdt kan skabe uønskede bivirkninger. Mangel på energi, skade, moodiness og reduceret immunforsvar funktion er blot et par resultater, der kan opstå med overtræning. Din appetit vil også være væsentligt større, hvis du overtrain, og hvis du ikke rumme, at ved at strømpe op på mere sunde fødevarer og overvåge dit kalorieindtag omhyggeligt, vil du sandsynligvis til at spise for meget for hurtigt efter en tung træning og negere alle dine ekstra indsats.

Hold dig væk fra FAD kostvaner

 1. 1
  Undgå at bruge hjælp af shakes, piller eller andre kost hjælpemidler. De kan midlertidigt hjælpe dig tabe sig, men dit mål er at begynde en livsstilsændring, der inkorporerer sund kost som en livsstil. En kost kan kun hjælpe dig tabe din vægt, så længe du opretholde kosten. Når kosten stopper, vil vægten langsomt snige højre back op på dig, hvis du ikke har udviklet de rigtige vaner undervejs.
 2. 2
  Hold dig væk fra renser eller afgiftning programmer, der ikke anbefales af din læge. Undgå kostvaner, der kræver, at du hurtigt for meget af dagen. Kroppen har brug for en vis mængde energi til at fungere ordentligt. Sund mad er energi. Aldrig sulte dig selv i et forsøg på at tabe sig.

Tips

 • Drik masser af vand: ca 2 liter / dag (ca. 64 ounce). Drik et glas vand omkring 20 minutter før middagen for at hjælpe du føler dig fuld.
 • Undgå forarbejdede fødevarer. Alt, hvad der kommer i en pakke er normalt fuld af fedt, sukker og salte. Vide, hvad du spiser i forvejen.
 • Må ikke shop når du er sulten. Har en sund snack og et glas vand før overskriften til købmanden.
 • Sæt din kniv og gaffel ned i stedet for lægger det op, mens du tygger. Spise langsommere giver din krop til at være i gang med din hjerne, så med den tid, du "føler" fuld du ikke allerede har løbet spist.
 • Mål dit tab, hvordan tøjet føles på dig og kun veje dig én gang hvert par uger. Tag dine målinger en gang om måneden for at bedømme dit vægttab i inches samt pounds.
 • Prøv en daglig gåtur. Det er en stor øvelse for vægttab. Du kan gå i dit eget tempo. Hvis du går med en ven er det mentalt opløftende at chatte og støtte hinanden.
 • Tilføj et eller to ekstra grøntsager til din aftensmad, som du normalt ikke ville spise. Prøv nye opskrifter med ukendte ingredienser til at holde din kost plan interessant og sjovt.
 • Ryd op venstre-overs før sidder at undgå anden helpings.
 • Følg et simpelt program, der omfatter en nem at følge madplan, motionsplan og supplere planen. Vær sikker på at holde fokus på dig selv først, det er hvad der er vigtigt. være sikkert under træningen processen...
 • Find snacks, som du elsker, der er sunde, såsom frisk frugt, rå grøntsager, fedtfattig yoghurt eller hytteost, og sørg for at bestanden dem i dit spisekammer. Begrænse dig selv til to snacks hver dag. Hvis du beder mere end to snacks, chomp på et stykke tyggegummi i et par timer.
 • Tilføj styrketræning til din træning plan om at bygge lean muskel. Mens aerob træning (ligesom walking) hjælper med at forbrænde kalorier, anaerobe (eller styrke-building) motion kan bidrage til at øge dit stofskifte.
 • Brug nonstick køkkengrej eller grill til at begrænse olier og fedtstoffer.

Advarsler

 • Tal med en sundhedsplejerske, hvis du har en medicinsk tilstand, som kan blive påvirket af en ændring i din kost.
 • Der er ingen sikker måde at tabe sig hurtigt (dvs. mere end et pund eller to om ugen). Du bør sigte efter livsstilsændringer, der understøtter en bedre kost og tilføje nogle øvelse, der er egnet til dig personligt, som anbefalet af din læge. Gradvis vægttab er bedre og også en tendens til at være længerevarende i de fleste mennesker.
 • Aldrig ty til sulte dig selv. Dette kan føre til andre sundhedsproblemer, og du kan ende med at få vægt i det lange løb fra at prøve det.