Wkedk

Sådan får hyggeligt i sengen

Er du vende og dreje i sengen hele natten på grund af ubehag? Kan bare ikke synes at få komfortable? En del af god søvn er at have et hyggeligt miljø. Her er nogle måder at producere et sådant miljø.

Steps

Sådan får hyggeligt i sengen. Find en komfortabel madras.
Sådan får hyggeligt i sengen. Find en komfortabel madras.
 1. 1
  Find en komfortabel madras. En ny madras vil hjælpe, hvis din er gammel eller ubehageligt. Hvis du ikke kan få en ny madras, overveje at få en madras pad, som kan købes til en meget billig pris. Det er vigtigt at bruge et rimeligt beløb på at få en god madras, der vil vare, fordi du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv med at sove, og dette bør være på en kvalitet madras, der opfylder dine komfort behov.
 2. 2
  Anskaf et par bløde tæpper. Fuzzy, almindeligt, ujævn, stor eller lille. Lige så længe de er bløde. Mens tæpper med dekorative elementer på dem er rart for udseende i løbet af dagen, fjerne sådanne poster natten som de kan grave ind i dig, eller være en kilde til irritation.
 3. 3
  Find en blød til medium pude eller to. Alle har brug for en kvalitet pude. Tjek de forskellige typer af puder til rådighed - der er en bred vifte. Nogle mennesker foretrækker puder, der er formet til at støtte din nakke eller hoved, andre mennesker foretrækker dem godt fyldte, mens andre kan lide dem bløde. I slutningen af ​​dagen, skal du vælge puder, der arbejder for dig efter en lidt trial and error.
  • Ren eller luft puder regelmæssigt og udskifte hver et til to år for komplet friskhed. Gamle kan bruges i værelset eller forvandlet til puder til tv-stuen eller rekreative områder.
 4. 4
  Tag et brusebad før de går i seng. Et brusebad vil rense dig, varme dig op, hjælpe med at blødgøre din hud, fjerne allergener, der har knyttet sig til dig i løbet af dagen, og hjælpe dig til at føle søvnig. Når du kommer ud, kan du også anvende nogle lavendel-duftende lotion til at hjælpe dig falder i søvn. Selvfølgelig er det frivilligt, men kan hjælpe med at få dig til at sove hurtigere.
  • Prøv at tørre børstning efter et brusebad for at løsne op dit lymfesystemet. Mens det vil føles forfriskende, vil det også forberede din krop til at sove.
 5. 5
  Bær behageligt nattøj. Bær behageligt gear, såsom en t-shirt og shorts, måske strømper også som de kan være meget varm. Prøv at undgå at bære meget tunge nattøj om sommeren, som du vil få for varmt. På den anden side kan bære meget let tøj i vinteren gøre dig koldere. Prøv at klæde tilsvarende; kolde fødder eller sveden voldsomt kan holde dig vågen hele natten.
 6. 6
  Hvis du har et kæledyr, gøre dit eget sind op, om at lade dem sove med dig. For nogle mennesker er det en kilde til trøst, for andre kan kæledyr forstyrre dem i løbet af natten og vække dem.

Tips

 • Hvis du deler en seng, købe dækker en størrelse større end sengen. Du vil stoppe kæmpe for dækker evigt mere.
 • Om vinteren kan du overveje køb af en opvarmet madras pad eller tæppe, men kun bruge den til at varme op i sengen. Slå den til en halv time før du går i seng. Når du går i seng, drej tæppet fra, og kravle under dynen. Du skal være varm nok nu, men ikke brændende varm. Aldrig sove med det på, el Plantesafter din energi og du vil ikke vågne op udhvilet.
 • Sørg for at dit værelse er frisk og ren.
 • Gå på toilettet før sengetid, så end når du kommer ind i seng rart og hyggeligt, vil du ikke nødt til at komme op igen.
 • Hvis du har andre bløde tæpper sætte dem på sengen for at gøre det varmt!
 • Hvis du er virkelig koldt, tage en varmedunk med en dækning i seng med dig og bære strømper. Dine fødder skal aldrig nogensinde være koldt!
 • Nogle butikker har pude sprays, der kommer i dufte som kamille eller lavendel. Sprøjt et par spray let på din pude og tæpper, hvis du kan lide duften, kan dette rent faktisk hjælpe dig være mere komfortabel. Tjek ingredienserne selv og undgå noget kunstig.
 • Sørg for at din dyne og puder er plumped til din standard.
 • En vand pude (som en lille vand seng) med en blød fyldning på toppen kan hjælpe med nakke problemer. Tal med din fysioterapeut for at få flere oplysninger.
 • Bær bløde varme sokker og en gang i sengen, op krølle ind i en hyggelig position.
 • Sæt din pude og tæppe uden for en anden, så når du går i seng, du har gode duftende, frisk pude & tæppe!.
 • Sommetider er det nyttigt at placere en blød, let pude over din pande og øjne til afslapning og komfort. (Må ikke placere den over din næse eller mund eller vil du have problemer med vejrtrækningen, og det kan vække dig endnu mere, som du smider væk fra puden.)
 • Hvis du ikke føler dig tryg har nogle varm mælk. Det vil gøre dig søvnig, komfortable og nice. Du vil ikke vågne op midt om natten, hvis det virker.
 • Når du er komfortabel prøv ikke at flytte. Prøv at gå på vågeblus. Hvis du ikke kan sove prøv at tælle får.