Wkedk

Hvordan til at vedtage en polyfasisk søvn tidsplan

Polyfasisk er en samlebetegnelse, der refererer til et par forskellige søvnmønster, der reducerer søvn tid til 2-5 timer dagligt. Hver type af polyfasisk søvn bryder op sovende tid i mindre dele i løbet af dagen, så folk kan sove mindre, men føler sig vågen. Hvis du er ved at dø for en markant ekstra tid på en dag uden at føle berøvet søvn eller udmattet, kan dette være det rigtige for dig. Blive advaret, selvom - overgangsperioden absolut ikke let.

Steps

Hvordan til at vedtage en polyfasisk søvn tidsplan. Trin for Everyman tidsplan.
Hvordan til at vedtage en polyfasisk søvn tidsplan. Trin for Everyman tidsplan.
 1. 1
  Er du klar? Forbered dig selv: polyfasisk sove er ikke noget, der skal tages let på. Er du mentalt forberedt til at gå gennem 7-10 dage med ekstrem træthed, før din krop tilpasser sig den nye tidsplan?
  • Anmod afspadsering. Du vil ikke være i form til at arbejde, især i midten af ​​to-ugers tilpasningsperiode.
  • Beslut dig for en tidsplan og specifikke nap tider. Med enhver form for søvn,. Vores organer som pålidelighed og rytme Hvis du tager hver lur samme tidspunkt hver dag for den samme tid hver dag, vil det være lettere for kroppen at tilpasse sig.
  • Skriv en liste over fysisk-intensive "to do" s. Du vil pludselig have en masse mere tid, end man er vant til, og kedsomhed bringer søvn hurtigere end noget andet. Fysisk afslappende aktiviteter som læsning vil sætte dig til at sove hurtigere end du kan indse det.
 2. 2
  Trin for Everyman tidsplan: Du skal kun at sove i omkring 4 timer om dagen, og anses for at være meget lettere at tilpasse sig end Uberman tidsplan. Den Everyman tidsplan er også en god idé, hvis du kan lide tanken om stadig "gå i seng" hver aften.
  • Beslut hvornår at sove. Du vil have tre timer core søvn (normalt er det et sted mellem 2:00 til 05:00 og fra 04:00 til 07:00) og tre 20-minutters lur (fordelt således, at du er vågen fire gange cirka 5 timer hver).
  • Indstille alarmer og overholde din søvn tidsplan. Du vil føle dig helt søvnmangel under justeringen, selv, men at vedtage en stiv tilgang til at sove og vågne op til tiden vil fremskynde din justering. Det er en god ide at placere uret et par meter fra din seng, så du vil blive tvunget til at komme op for at slukke den. Sørg også for at tænde lyset, så snart du vågner, eller sover med lys på, og en blindfold.
  • Find noget at gøre på længere sigt. Efter de første par uger, vil du have fuldt tilpasset og har lidt problemer med at overholde din tidsplan. Du er nu vågen i 20 timer om dagen, en stigning fra 16 eller 17. Selvom du måske har brug for den tid, vil du sandsynligvis have masser af fri tid nu, især i weekenden. Kedsomhed kan overbevise dig om at vende tilbage til at sove om natten.
 3. 3
  Trin for de mere effektive, men sværere uberman søvn tidsplan: Uberman tidsplan består af seks 20-minutters lur i løbet af dagen, og har ingen kerne søvn. Det betyder, at de 20-minutters lur er den længste strækning af søvn, du får, hvis du ikke sove over.
 4. 4
  ) Start med at holde sig vågen i 24 timer.
  • Begynde at tage tolv 20-minutters lur, hver fordelte præcis to timer fra hinanden, i to til fire dage. Under en Huperzine supplement i denne periode, kan hjælpe.
  • Tage seks 20-minutters lur, hver afstand Præcis 4 timers mellemrum, hver dag. Må ikke afvige fra din tidsplan.
  • Huske på, at dette skema forbyder enhver aktivitet, der tager længere tid at 3 timer og 40 minutter (inklusive rejsetid til og fra din seng).

Tips

 • Med polyfasisk søvn, din hjerne de første par dage til uger vil kæmpe for at passe ind, men når det gør, vil du i teorien få de nødvendige aspekter af søvn i de nationale handlingsplaner, så du føler forfrisket.

Advarsler

 • Det er ikke helt kendt, hvis der er fysiske eller psykiske risici forbundet med denne procedure. Men der er bøger skrevet om emnet, som anfører, at det ikke er usundt, hvis det gøres i 6 måneder, hvilket er så langt som forsøgene går. Hvis du udfører denne procedure i mere end 6 måneder, er du på vej ind i ukendt farvand.
 • Må ikke springe lur, da det også vil trætte dig.
 • Der er ikke megen videnskabelig forskning i polyfasisk søvn og de fleste oplysninger om det kommer fra uafhængige forskere uden peer review.
 • Forsøg IKKE denne metode, hvis du har nogen form for en diagnosticeret epilepsi. Utilstrækkelig hvile kan give ubehag / angreb.
 • IKKE oversleep, da det vil træthed dig i mindst varigheden af ​​2 lur.
 • Må ikke indtages koffein, som stimulanser forstyrrer med kvaliteten af ​​naturlige søvn: stue på 4 timers søvn om dagen tager intet, hvis ikke kvaliteten.
 • Børn eller yngre teenagere bør ikke forsøge at prøve dette som mindre søvn mærkbart kan hindre deres udvikling.
 • Omhyggeligt observere din kost og note fødevarer, der uforglemmeligt eller træthed. Poly søvn kan forårsage fødevarer følsomhed.
 • En anekdotisk korrelation er fundet mellem længden af ​​tid brugt på denne søvn cyklus, og et tab af kreativitet.
 • Hvis du føler nogen dårlige bivirkninger fra polyfasisk søvn, skal du ikke være bange for at tale med din læge.