Wkedk

Sådan får de sundhedsmæssige fordele af kanel

Kanel (Cinnamomum velum eller C. cassia) har længe været betragtet som en "spekulerer mad" i forskellige kulturer og videnskab har vist, at dens aktive oliekomponenter såsom cinnamaldehyde, cinnamylacetat og cinnamylalkohol gøre Convery visse sundhedsmæssige fordele. Mens medicinsk forskning er varieret med hensyn til omfanget af kanel sundhedsmæssige fordele og juryen er stadig ude om, hvorvidt kanel virkelig kan bekæmpe sygdommen, er kanel har en terapeutisk rolle i visse lidelser såsom fordøjelsesproblemer problemer og mindre bakterielle infektioner eller forkølelse.

Se Advarsler nedenfor, før du bruger kanel som en sundheds produkt.

Steps

Sådan får de sundhedsmæssige fordele af kanel. Vælg og gem kanel for friskhed.
Sådan får de sundhedsmæssige fordele af kanel. Vælg og gem kanel for friskhed.
 1. 1
  Vælg og gem kanel for friskhed. Fås i både stok og pulverform, bør kanel skal håndteres med omhu for at opnå det højeste beløb af styrke.
  • Seal kanel i en tæt lukket glasbeholder og opbevares på et køligt, mørkt, tørt sted. Brug en gelé krukke eller konserves materialer til de bedste resultater.
  • Stødt kanel kan holdes frisk i op til seks måneder. Kanelstænger kan holde sig frisk i op til et år.
  • Udvid kanel s holdbarhed ved at gemme krydderi i køleskabet i et godt forseglet beholder.
  • Lugte kanel for at kontrollere for friskhed. Sørg for at det har en sød lugt - en sand indikator for, at det er frisk.
 2. 2
  Køb økologisk kanel. Vælg økologisk dyrket kanel at sikre, at det ikke er blevet bestrålet. Bestråling kanel kan føre til en nedgang i den C-vitamin og carotenoidindholdet.
 3. 3
  Forbruge mellem 1 til 6 gram kanel om dagen for at opleve de sundhedsmæssige fordele fra kanel. Afhængig af årsagen til at tage kanel terapeutisk, mener nogle forskere, at så lidt som ½ tsk til 1 teskefuld (2 til 4 gram) kanel (enten pre-jorden eller hånd jorden fra en stick) giver nok af en ydelse. Her er nogle måder at forbruge kanel:
  • Kanel kan bages i en skål eller drysses på toppen af ​​fødevarer.
  • Spise rå kanel kan have en barsk smag og kan være mere velsmagende når de blandes med mad eller drikkevarer.
  • Mens blande kanel i kolde drikke eller fødevarer giver de samme sundhedsmæssige fordele som at blande det med varme retter, er kolde fødevarer ikke absorbere krydderi og kan være sværere at forbruge.
 4. 4
  Tilføj kanel til varme drikke til at reducere forkølelse og influenza effekter. Kanel s olier og ernæringsmæssige sammensætning kan reducere symptomerne af virus.
  • Tilføje en til to teskefulde stødt kanel til en dampende varm kop grøn te eller cider. Tilsæt citronsaft til at hjælpe bekæmpe en luftvejsinfektion.
  • En streg eller to af kanel tilsættes til supper såsom linser eller sort bønne kan tilføje en eksotisk smag, plus give den opvarmning godhed kan bringe lindring til dem, følelse i vejret.
 5. 5
  Brug kanel som en post-måltid fordøjelsesfremmende støtte. Hvis du oplever halsbrand eller fordøjelsesbesvær efter et måltid, kan kanel hjælpe dig, da det kan stimulere et svagt fordøjelsessystem. Prøv en kanel te efter et måltid.
 6. 6
  Season en høj carb mad med kanel for at sænke den indvirkning, det vil have på blodsukkeret. Forskning viser, at kanel sænker den hastighed, hvormed maven tømmes efter måltider, sænke blodsukkeret efter at have spist. En undersøgelse foretaget på Malmö Universitetshospital undersøgt, hvordan 14 fagets maver tømt efter at have spist risengrød snøret med kanel. Forskerne konkluderede, at risengrød sænkede ventrikeltømning sats fra 37% til 34,5% og reducerede blodsukkeret efter at have spist.
  • En undersøgelse offentliggjort i 2009, tyder på, at tage / spise kanel to gange dagligt i 90 dage i træk kan forbedre blodsukkeret.
  • Hvis du har diabetes, rådføre sig med din læge om virkningen af ​​kanel på dine niveauer. Også, aldrig erstatte kanel for insulin.
 7. 7
  Lugt kanel for øget hjernefunktion. Ifølge en undersøgelse forfattet af Dr. P. Zoladz blot lugte kanel kan øge kognitiv behandling.
  • Skrå kanel tyggegummi eller ildelugtende frisk kanel har en indvirkning på at stimulere hjernens funktion.
 8. 8
  Reducere hjertesygdomme og forbedre kolon funktion med kanel. Kanel er en glimrende kilde til calcium og fiber. Kombinationen af ​​de to komponenter binder og fjerner galdesalte fra kroppen - salte, som har en skadelig virkning på tyktarmen. Når galden er fjernet kroppen, det har at nedbryde kolesterol til at generere nye galde, der har en positiv indvirkning på åreforkalkning og hjertesygdomme forebyggelse.
  • Selvom kanel smager dejligt, når det blandes med bagværk, springe cookies og kager for at opnå den sande sundhedsmæssige fordele og ikke modvirke virkningen af ​​kanel på hjertesygdomme.
 9. 9
  Reducer betændelse med kanel. Kanel kan sænke frigivelsen af ​​arachidonsyre fra cellemembraner, der fungerer som en anti-inflammatorisk.
 10. 10
  Tap ind kanel fordele til at fungere som en antikoagulant. Kanelaldehyd, en af ​​kanel s aktive olier er blevet forsket i dens virkninger på blodplader, og det er anti-sammenklumpning effekt.
  • Må ikke forbruge mere end den anbefalede mængde af kanel om dagen, især hvis du har en blodsygdom. Høje niveauer kan sænke dit blodplader, hvilket kan skabe ukontrollable blødninger.
  • Undgå at spise kanel før operationen og fortæl din læge om enhver kanel forbrug.

Tips

 • Køb kanel duftende stearinlys eller olie til at holde på dit skrivebord på arbejdet.
 • Brug kanel i stedet for sukker til at forsøde visse fødevarer.
 • Cinnamomum velum er også kendt som ægte kanel og dyrkes primært i Sri Lanka, Seychellerne, Madagaskar og det sydlige Indien. C. Cassia er også kendt som Cassia eller kinesisk kanel og er hjemmehørende i det sydlige Kina og også vokset i Indien, Malaysia, Thailand, Vietnam og Indonesien. Der er omkring 250 arter af Cinnamomum øjeblikket anerkendt. Kanel til rådighed for forbrugeren kan være en blanding af arter og kvaliteter, men som med de fleste fødevarer, hvis du betale mere, bør kvaliteten være bedre.

Advarsler

 • Hvis have kirurgi, ophøre med at bruge kanel i medicinske mængder mindst en uge forud for enhver operation, for at undgå blodfortyndende komplikationer. Generelt små brug som krydderi er okay, men tale med din læge for at få flere oplysninger.
 • Må ikke spise en masse kanel, hvis du tager en blod tyndere. Kanel indeholder små mængder af cumarin, som kan forårsage blodfortyndende eller leverproblemer i store mængder. Spørg din læge, hvis at spise noget kanel er sikkert for dig.
 • Før du tilføjer kanel til mad eller drikke, så spørg din læge, hvis spise kanel er sikkert for dig, da kanel kan interagere med nogle medikamenter og nogle mennesker bør ikke spise kanel.
 • Amning eller gravide kvinder bør ikke tage medicin niveauer af kanel.
 • Høje niveauer af Cassia kanel indtag er giftige - på grund af kumarin indhold. Dette er faktisk fraværende fra Ceylon sort.

Ting du behøver

 • Frisk, høj kvalitet kanel