Wkedk

Hvordan man skal fortolke en drøm involverer katte

Katte er indenlandske venner, vildtlevende farer eller kunstneriske muser, alt efter hvordan man opfatter dem. I en drøm, kan de have forskellige betydninger afhængig af konteksten. I almindelighed er de menes at være repræsentative for den feminine og intuitive side af vores sjæl.

Steps

Hvordan man skal fortolke en drøm involverer katte. Bemærk at det er nødvendigt at gøre personlige fortolkninger af fremkomsten af en kat i en drøm.
Hvordan man skal fortolke en drøm involverer katte. Bemærk at det er nødvendigt at gøre personlige fortolkninger af fremkomsten af en kat i en drøm.
 1. 1
  Nedskriv din drøm. Enhver drøm du søger at fortolke bedst nedskrevet. Dette hjælper ikke kun hukommelse for fremtiden, men vil hjælpe minde om nogle hukommelse drømmen sekvens for dig, som du skriver det.
 2. 2
  Bemærk at det er nødvendigt at gøre personlige fortolkninger af fremkomsten af en kat i en drøm. Katten som en drøm symbol er ikke en one-size-fits-all symbol, og det er som det skal være, reflekterende af den mystiske, uafhængig og undvigende karakter af katte. Det ville være rimeligt at sige, at fremkomsten af ​​en kat i en drøm er et opkald til din intuitive natur, at det er nødvendigt for dig at gøre nogle instinktive og selvstændige tillidsfuld domme om en sag ved hånden, eller en person i spørgsmålet.
 3. 3
  Bemærk farven på katten. Denne farve er betydelig og skal fortolkes i henhold til de betydninger af farver i drømme. En sort kat, ikke nødvendigvis betyder uheld, det skal fortolkes i henhold til den sammenhæng, drømmen om den sorte kat og ikke blive smittet af overtro omkring betydningen af ​​en sådan et ikon.
 4. 4
  Kig til dens adfærd og manerer. Disse bør nøje vurderes og fortolkes i henhold til de aktioner. Og magnetisek og spytte kat, for eksempel, kunne være en indikation af din underbevidsthed advarer dig at bakke væk fra nogen eller noget, der ikke er godt for dig. En spindende, kælen kat kan fortælle dig, at dit nuværende liv er tilfreds og omgivet af sine kære. Katte er ikke negative til at gøre deres følelser klart for dem, der lever med dem, og det er let for din bevidsthed til at overføre dette i drømmen symbolik reflekterende af det ubevidste behov i dig.
 5. 5
  Vurdere relevansen af "ni liv" i drømmen. Katte er forbundet med tanken om overlevelse. Er der noget, du er varige på nuværende tidspunkt, og at du ikke er sikker på du vil overleve? Udseendet af katten i en drøm er et tegn på, at du vil trække igennem og elegant, roligt og intakt på det også.
 6. 6
  Vurdere dine aktuelle behov for at hjælpe med fortolkningen af en kat i din drøm. Katte er selvstændige væsner med stærk selvstændig viden, når det kommer til at overleve og vide, hvornår man give slip på livet. Din intuition kan fortælle dig, at du har brug for større uafhængighed, eller at du trives som en uafhængig person, afhængig af drømmen kontekst. Det kunne også være at fortælle dig, at du har brug for at give slip på et drev til at overleve og lette op på frygt, bekymringer og hamstring. Live som katten gør, enkelt, elegant og med alarm tillid til verden omkring dig.

Tips

 • Nogle drømme tolke vil foreslå, at forekomsten af ​​en kat er et varsel om uheld, og at hvis det ikke lykkes at dræbe det, er du i for en runde af uheld. Dette er ikke korrekt, og er en dårlig blanding af overtroiske lore omkring katte fra middelalderen med den mere moderne kunst drømmetydning. Pas sådanne falske fortolkninger.
 • Katte kan også være et tegn på seksualitet. Det er bedre at bruge drøm fortolkninger vedrørende seksualitet, hvis du mener, at dette er den relevante aspekt af at se en kat i en drøm.