Wkedk

Hvordan til at vågne en person op

Når du har problemer med at vågne op en ven eller et familiemedlem, kan det være fristende at smide en fit og vække dem op med en kande koldt vand. Denne artikel vil hjælpe dig med at tænke på nemme, blide måder at vække en sleepyhead op.

Steps

Hvordan til at vågne en person op. Gør dem en aromatisk kop te eller kaffe.
Hvordan til at vågne en person op. Gør dem en aromatisk kop te eller kaffe.
 1. 1
  Gør dem en aromatisk kop te eller kaffe. Lugten gør vågne mere behageligt.
 2. 2
  Lav noget larm! Gå ind i lokalet, hvor personen sover, og gøre en smule støj. Vær forsigtig med ikke at være for højt, eller du vil chokere dem vågne, som kan gøre den sovende person, vågner op på den forkerte side af sengen. Prøv at hvislende dine jeans eller bukser, som du går og gør lidt støj, som du går. En stille klik hælene på dine sko vil formentlig være nok.
 3. 3
  Foregive at lede efter noget. Prøv at gå ind og foregiver, at du leder efter noget - åbne nogle skuffer, flytte ting rundt. Leg med arkene og foregive, at du søger under dynen. Hvis det er en weekend, kan du lade du laver vasketøjet. Eller hvis du er et barn, og det er en skoledag, siger du leder efter din rygsæk.
 4. 4
  Tal virkelig højt. Hvis disse trin ikke har virket, så prøv at foregive, at du ikke kender den sovende person sover. Du kan tale virkelig højt, eller sætte på et par hovedtelefoner og syng!
  • Når personen vågner op, undskylder og sige, at du ikke vidste (r) han sovende.
 5. 5
  Brug din bil. Du kan prøve at trykke på panik alarm på din bil - når den person vågner op, stop det, og de vil tænke en andens bil alarm gik ud udenfor. Hvis din bil har en høj motor, kan du prøve at starte det op i nærheden af ​​rum, hvor personen sover.
 6. 6
  Fortæl den person, det er tid til at vågne op. Ryst personens skulder og sige med høj røst at (r) han skulle vågne op. Du kan fortælle den person dette i et højere og højere stemme indtil (r) han vågner.
 7. 7
  Kaste koldt vand på personen. Hvis alt mislykkes, bare bruge den prøvede og sande metode.
 8. 8
  Sæt nogle metal musik på!
 9. 9
  Bang gryder og pander!
 10. 10
  Træk deres covers fra dem og åbne gardiner at lade i nogle lys

Tips

 • Hvis det er om natten, skinne lidt lys på værelset.
 • Hvis intet andet virker sige deres navn, mor eller far roligt i nærheden af ​​dem.
 • Henkastet (men højlydt) åbning, lukning og raslende objekter i rummet hjælper.
 • Før du bruger en metode i denne artikel, så prøv at forestille dig, hvordan din ven ville føle om det, når han / hun vågner.
 • Undgå at røre, medmindre personen er et nært familiemedlem eller en ven. Det er især uklogt, hvis din ven er en anden køn end dig. Hvis du beslutter dig røre person røre ved hans / hendes hånd omhyggeligt.
 • Hvis de er kilden, kildede dem er meget effektiv.