Wkedk

Hvordan man skal fortolke en drøm involverer vand

Vand er kram af livet, de ting, som vi svømme og de ting, der nærer vores krop og sjæl. Drømme byder vand er drømme i livet, levende og foryngelse. De er drømme, som vi vender tilbage til sikkerheden i livmoderen og regenerere vores livs vej. Ikke desto mindre kan vandet også overvælde og drukne os, fjerne livskraften vi trækker fra det. Tolkning en drøm om vand er afhængig af elementerne i drømmen.

Steps

Hvordan man skal fortolke en drøm involverer vand. Notere ned søgeord med pen og papir eller optage på en micro-optager.
Hvordan man skal fortolke en drøm involverer vand. Notere ned søgeord med pen og papir eller optage på en micro-optager.
 1. 1
  Notere ned søgeord med pen og papir eller optage på en micro-optager. Så hurtigt som muligt, udvide dine noter ved at skrive din drøm. Enhver drøm du søger at fortolke bedst nedskrevet. Dette hjælper ikke kun hukommelse for fremtiden, men vil hjælpe minde om nogle hukommelse drømmen sekvens for dig, som du skriver det.
 2. 2
  Vurdere dine følelser, der ledsager en drøm om vand. Hvis du føler glæde, sorg, angst eller frygt, vil drømmetydning klart være anderledes:
  • Angst og vand: Hvis du er bange for, at vandet vil dække dig og forhindre dig resurfacing at trække vejret igen, og derfor drukne dig, det er betegnende, at du kan være at lade dine følelser styre for meget af dit liv uden at lade grund til at have en sige. Dette kunne være tegn på at være tæt på en følelsesmæssig spillover eller sammenbrud
  • Følelse bemyndiget af vand: Hvis du føler dig mere kraftfulde, når omgivet af vand, dette er en indikator for, at du er "rider på en bølge", og du føler dig sikker på dine beslutninger. Facing en stor mængde vand kan indikere viljen til at møde livets problemer med hoved, unswayed af det uendelige beslutningsprocessen (se Jung)
  • Feeling lykke omkring vand: Dette kan indikere en tilbagevenden til livmoderen, en følelse af at blive lapsamlet af varme, blide vand, der kærtegner dig gennem en jævn kørsel i livet på dette tidspunkt. Det kan være en indikation af, at du er tilfreds med dit indhold meget, og at der ikke er behov for at rokke båden.
 3. 3
  Vurdere dine aktiviteter i vandet. Svømning i vand er en invitation til at tage en rejse gennem din fantasi, at lade din kreativitet flyde videre. Hvis svømmetur er sjovt og nemt, så du afspejler, at dit nuværende liv er stabil nok til at give dig tid til at være kreative og til at teste vandet i innovation. Hvis du er dykning i din drøm, indikerer dette et ønske om at kaste dybere ind i din self til grave ting, der kan have været længe glemt, eller som er blevet sat til den ene side, når tiderne var hårdere. Hvis du slår bunden pludselig, så er du bekymret for ikke at finde hvad du søger og er bange for dit formål i livet at være uden Frugt.
 4. 4
  Kig på betingelse af vandet. Farven og stat af vandet til stede meget tydelige symboler. Klar og roligt vand er tankevækkende af behagelige tider og et harmonisk forhold mellem din kreativitet og fornuft. Hvis vandet er stagnerende, mudret, skumle, eller snavset, dette er en indikator for, at du ikke er i stand til at se klart, hvad dit livs mål er, og du føler dig fast i en skure, ude af stand til at bevæge sig ind i noget, som du fornemmer at du vil gør, men er ude af stand til klart at lokalisere. Hvis vandet er hurtigt strømmende, kan det være en indikator for, at du føler livet går for hurtigt for dig i øjeblikket, og at du har svært ved at holde op.
 5. 5
  Kig på vanddybden. Lavt vand indikerer vished og sikkerhed. Det er også overfladiske og knap ridser i overfladen af, hvem vi virkelig er, og hvad vi virkelig søger i livet. Dybt vand, på den anden side, er det ukendte, jo mindre sikker og det sande selv. Udforskning det kan være svært, og endda farligt, men det er en rejse hver enkelt af os må tage t være fuldt opfyldt.
 6. 6
  Kig efter forhindringer i vandet. Hvis vandet drømmen er påvirket af forhindringer, såsom en dæmning, en række låse, en barriere eller en anden blokering metode, er det tankevækkende, at din kreativitet bliver blokeret og ikke får lov til at flyde frit. Dette kunne være en afspejling af dine følelser overfor arbejdet.
 7. 7
  Kig på type vand. Hvis du drømmer om havet, er du ubegrænsede og klar til at komme ind ikke kun dybde, men bredden af, hvad der skal undersøges for at finde dit sande jeg. Floder, vandløb og åer indikerer flyder i en bestemt retning mod en skæbne (mere specifik) og bør fortolkes afhængigt af farven af ​​vandet og eventuelle forhindringer. Du sti kan ufremkommelig, eller det kan være glat flyder. Hvis du står over en flod som en barriere, der forhindrer dig i at nå den anden side, i stedet for at rejse på en, er denne repræsentant for et trin, som du ikke føler dig klar til at tage, såsom at flytte op i niveau af engagement til en person eller projekt. Hvis din drøm kan du finde et middel til at krydse floden, bliver du informeret om, at du er klar til at finde en måde at krydse kløften, men du skal være opmærksom på at afbalancere både din argumentation og dine følelser at gøre dette sikkert.
 8. 8
  Vurdere betydningen af en oversvømmelse. At blive involveret i en oversvømmelse i en drøm kan betyde, at du føler dig overvældet af noget. Hvis du føler, at dit intellekt dominerer alt, hvad du laver, kan en oversvømmelse være et signal til at skifte over-afhængighed på denne side af din tankegang og til at give mere kreative og intuitive side gennemstrømningen. En oversvømmelse kan også advare dig om, at det er tid til at feje gamle rutiner, der har hugget en skure for dig. Oversvømmelser og tsunamier, især bølger kommer i treere, repræsenterer Guds dom. Både kristne og ikke-kristne drøm af oversvømmelser, før storstilet ødelæggelse af nationer. Jung, for eksempel drømt om blod oversvømmelser i Europa kort før Anden Verdenskrig.

Tips

 • Brønde, fjedre og springvand er symboler på livskraft, af sprang frem af kreativitet.
 • Et spabad er tegn på at føle fanget og er ude af stand til at vikle dig selv fra at blive trukket ned. Det er en advarsel om at ændre jeres vej i livet.