Wkedk

Hvordan til at vågne op til tiden

Har du problemer med at vågne op til tiden om morgenen på trods af desperate forsøg på at gøre det? Er du bange for du kan miste dit job eller undlader en klasse, fordi du ikke kan komme op til tiden? Mens de fleste mennesker simpelthen kan indstille en alarm clock og komme op på det ønskede tidspunkt, næsten alle har problemer med inciterende selv på et tidspunkt, og mange mennesker ofte sover gennem deres alarmer. Hvis du er kronisk for sent på arbejde, eller hvis du bare har brug for at sikre, at du ikke går glip af din flyvning i morgen tidlig, så læs videre.

Steps

Hvordan til at vågne op til tiden. Juster til din søvn cyklusser.
Hvordan til at vågne op til tiden. Juster til din søvn cyklusser.
 1. 1
  Få nok søvn. Det kan være svært at trække dig ud af sengen efter en nat på utilstrækkelig søvn og kronisk søvnmangel (en søvn underskud) gør opgaven endnu sværere. Bestem hvor meget søvn du har brug for, og sørg for at få omkring dette beløb hver nat. Som et absolut minimum, er, når at vågne op til tiden afgørende, bør du prøve meget hårdt at sove i mindst otte timer, selvom du har ellers afslappende søvnmønstre. Din krop kan ikke "gemme" søvn.
 2. 2
  Få ind i en rytme. Din krop ur følger en døgnrytme. Hvis din rytme er indstillet korrekt, kan du være i stand til regelmæssigt at vågne op udhvilet uden en alarm, men hvis det ikke er, vil du vågne op groggy eller endda sove igennem din alarm helt. Gør en indsats for at komme i seng og at komme op på omkring samme tidspunkt hver dag. Hvis du arbejder skiftende vagter eller på anden måde er nødt til at justere din tidsplan, vil din rytme blive smidt ud for et stykke tid, men du kan nulstille det over et par dage.
 3. 3
  Juster til din søvn cyklusser. Den typiske menneskelige søvn cyklus er 90 minutter. Juster den tid, du vågner op eller den tid, du går i seng, så du sover for nogle multipel på 90 minutter (for eksempel 6, 7 1/2, eller 9 timer), og du vil vågne op mere udhvilet.
 4. 4
  Sov godt. Otte timers søvn vil ikke hjælpe dig meget, hvis du ikke får kvalitet søvn. Minimer forstyrrelser, der kan vække dig i nat:
  • Få en behagelig seng
  • Indstil din termostat, så du vil sove på en behagelig temperatur
  • Reducer ekstern støj ved at lukke vinduer, slukke for fjernsynet, eller bruger en enhed, der genererer konstant "hvid støj".
  • Guard mod myg, hvis du er i et sted, hvor de er et problem, og træffe forebyggende foranstaltninger, så du er fuldt beskyttet mod dem, når søvn.
  • Overveje at få en større seng eller sover i separate senge, hvis din ægtefælle eller partner vågner du op med hans eller hendes vende og dreje. Endnu bedre, få en madras, der absorberer bevægelser og vil ikke kunne mærkes af din partner.
  • Afholde sig fra koffein og alkohol seks timer før du går i seng, fordi koffein kan forblive i dit system så længe, ​​især om natten.
  • Mørkere rummet. Bright lys vil holde dig vågen.
  • Læs relaterede Googles for flere tips om at komme til at sove og få kvalitet søvn.
 5. 5
  Få den rigtige alarm clock. Nogle mennesker har brug for et meget højt, barske alarm, nogle kan ikke vågne op til radioen, og nogle oplever, at gradvise vågne fungerer bedst. Der er endda mange sorter af alarmer til at holde fast i nærheden af ​​dig, der vil vibrere at vække dig, herunder en vibrerende pude, håndled band, og enheder, der klip på din pude eller gå mellem dine madrasser. Eksperimenter for at finde vækkeuret, der er bedst for dig og din nabo (hvis du ønsker at være respektfuld selvfølgelig!)
 6. 6
  Placer dit vækkeur, så du er nødt til at komme ud af sengen for at slukke den. Det er ganske almindeligt at nå over til natbordet, slukke alarmen, og gå tilbage til at sove uden selv at huske at gøre det. Hvis du er nødt til at komme ud af sengen og gå på tværs af rummet, men du er mere tilbøjelige til at forblive vågen.
 7. 7
  Indstille flere vækkeure. Hvis du ved, at en alarm ikke vil vække dig permanent, indstille mere end én til at gå væk. Du kan indstille dem begge for samme tid, hvis du har problemer med at høre bare en, eller du kan indstille den anden til at gå off 5-10 minutter efter den første. Du kan finde det hjælper, hvis de gør forskellige lyde.
 8. 8
  Få nogen til at hjælpe dig. Hvis din ægtefælle eller partner, eller bare en værelseskammerat ikke har problemer med at vågne op til tiden, så spørg ham eller hende til at hjælpe dig med at vågne op og sikre, at du holde sig vågen. En pålidelig roommate kan også være villige til at hjælpe, hvis du giver ham eller hende et par bukke eller lave mad morgenmad. Du kan også bede en ven til at ringe til dig i morgen og tale med dig et minut eller deromkring, indtil du bliver helt vågen. Hvis du ikke kan finde en pålidelig ven, som er villige til at hjælpe, få en wake up call. Lang et dagligt syn i hoteller, vågne op opkald til dit hjem eller mobiltelefon er nu tilgængelige via abonnement eller for engangsudgifter opkald.
 9. 9
  Komme ud af sengen, hvis du vågner op et par minutter før alarmen ringer. På grund af natlige hormonelle forandringer til fysiske søvn cykler, finde mange mennesker, at de vågner op et par minutter før deres alarmen går i gang. Hvis dette sker, kan du overveje det et tegn på at du er klar til at komme op. Hvis du går tilbage til at sove til at vente på alarmen, vil du sandsynligvis føle sig mere døsig.
 10. 10
  Lyse op dit soveværelse. Kroppen naturligt vågner op hurtigere, når det er lyst udenfor, så holde dine gardiner åben at bruge solen til at hjælpe dig vågen. Hvis du har brug for at vågne op, når det er mørkt, eller hvis du bor i en kedelig, overskyet sted, overveje at bruge en timer på dit soveværelse lampe eller få en lyskasse eller en seng daggrysimulator.
 11. 11
  Få pumpes. Når du vågner op, komme ud af sengen med det samme og komme i gang. Har nogle gymnastik eller hurtigt gå om din morgen rutine.
 12. 12
  Tag et brusebad, så snart du kommer ud af sengen, skiftevis temperaturer mellem varmt og koldt til at få din omsætning går. Brug brusegelé med ingredienser såsom citron eller pebermynte æteriske olier for at hjælpe med at gøre dig mere vågen. Hvis et brusebad ikke er muligt, så prøv at sætte et par dråber af æteriske olier på en vævet og indånde deres duft. Nogle vækkeure har nu aromaterapi komponenter bygget i, så godt.
 13. 13
  Tag en drink. Drikke noget vand, så snart du vågner stimulerer kroppen og vil hjælpe dig med at holde sig vågen. Hvis du har brug for noget stærkere, så prøv kaffe eller te. Hvis du har problemer med at gøre det ud af dit soveværelse uden kaffe, overveje at sætte din kaffemaskine i dit værelse og indstille timeren, så en kop Joe vil blive venter på dig, når du vågner.
 14. 14
  Brug en meget højlydt alarm som windup ur afbilledet nedenfor. Placer uret inde i et køkken gryde eller anden metalbeholder vendt på hovedet. Eller sover med hovedtelefoner på, så du får bump vågen uden at forstyrre andre!

Tips

 • Du vil måske give dig selv en lille boost i morgen ved at have noget at se frem til. Det behøver ikke at være noget stort, men bare noget, der vil gøre din dag og gøre du ønsker at komme ud af sengen.
 • Sørg for at din alarm er korrekt indstillet, før du går i seng.
 • Efter at have slukket alarmen straks gå til badeværelset og splash nogle koldt vand i dit ansigt, indtil du er vågen.
 • Hvis du ved, at du har svært ved at fungere i morgen, forberede så meget som du kan om natten før, så du har mindre at bekymre sig om, når du vågner.
 • Få en whiteboard og nedskrive et par gode ting, som du ser frem til (selvom det at komme hjem!) For motiverende formål. Også skrive ned et par obligatoriske ting du skal gøre i morgen. For eksempel kan du nødt til at afslutte at skrive din rapport. Skriv det ned.
 • Gør et stort Morgenmad natten før. Sæt det i køleskabet natten over. Vide, du har en stor lækker måltid venter på dig vil give dig lyst til at komme op mere.
 • Hvis alt andet fejler, bare sætte dit vækkeur væk fra din seng og ekstra højt. Du vil ikke være i stand til at sove, hvis du ikke komme op.
 • Følg denne og du vil være ud af sengen med en produktiv dag!
 • Det hjælper også at have en høj alarm. Dette vil vække dig hurtigt, og i sidste ende din krop vil tilpasse sig til at vågne ved lyden af ​​noget.
 • Sørg for at huske alle de grunde, du har brug for at få ret ud af sengen.
 • Før du går i seng, kan du prøve at fortælle dig selv, hvad tid du ønsker at vågne op. Det lyder måske mærkeligt, men ofte virker.
 • Prøv at placere peppermints, tyggegummi, eller nogen form for mad på toppen af ​​din alarm. Når alarmen går i gang, pop nogle ind i din mund, før det slukkes. Bare vær forsigtig med ikke kvælning, bør du gå tilbage til at sove. Derudover kan mintsmag øge din årvågenhed.
 • Splash dit ansigt med koldt vand. Det kolde vand vil vække dig, og du kan få et træk videre derfra.
 • Der er nogle virkelig store gadgets derude, der vil hjælpe dig til at vågne op om morgenen. Prøv Puzzle Clock for eksempel. Det centrale er at få dit sind i bevægelse, og til at give dig selv en chance for at huske, at du ikke ønsker at gå tilbage til at sove!
 • Prøv at drikke noget, før du går i seng, såsom en flaske vand. Ved den tid, din alarm går i gang, vil du sandsynligvis nødt til at bruge badeværelset og vil ikke være i stand til at gå tilbage til at sove komfortabelt.
 • Der er nogle ure derude, der har en del, der enten fluer eller ruller rundt, og for at lukke alarmen fra, er du nødt til at fange dem og returnere dem til alarmen base. Ex. "Clocky Mobile Alarm Clock" eller "Blowfly Alarm Clock"
 • Hvis du har en hård tid at vågne dig op, mens du ligger i sengen, spændte alle muskler i kroppen. Må så flere gange holder spændingen i alle muskler i et par sekunder hver gang. Dette vil vække vilje og energi og få kroppen "i gear".
 • Spis ikke sukkerholdige eller koffeinholdige fødevarer, før seng. Spis gode sunde fødevarer som pop corn og yoghurt. Drik urtete og vand.
 • Indstil din vækkeure til flere gange, måske hver en halv time fra hinanden. Første, du kan roligt sove igennem. Anden, bør du få dig til, hvis du ønsker tid nok til at være godt forberedt til dagen. Tredje, er du nødt til at løbe ud af døren for at holde fra at blive sent. Vær sikker på at huske hvilke alarmer tilkendegiver hvilke tidspunkter og betydninger.
 • PS Tro på dig selv, hvis du siger, at du kan gøre det så du vil!
 • Indstil din alarm tidligere end nødvendigt. For eksempel sige, at du ønsker at komme op klokken syv, så du indstille din alarm 10 15 min tidligere, ligesom 06:45
 • Placer en gryde på hovedet over din alarm, og sted noget tungt og lidt skrøbelig på det, som en fugter med en fuld tank med vand. Når alarmen går i gang, skal du bruge en vis grad af bevidsthed og styrke til at positionere dig korrekt og fjern forsigtigt luftfugter.
 • En anden ur, der fungerer godt, er "Sonic Bomb Alarm Clock". Dette ur er meget højt, og også kommer med en kraftfuld vibrationsanordningen at sætte under din madras til at ryste dig vågen.
 • Indstil en alarm clock langt fra dig, så du kan komme op og få det.
 • En B-kompleks vitamintilskud kan hjælpe en person til at etablere (eller ændre) en naturlig døgnrytme.
 • Efter indstilling dit vækkeur, sætte det i en kasse, lås den med en nøgle og sætte nøglen i det fjerneste hjørne af huset. Du skal være vågen af ​​den tid, du får låst op for at slukke den.
 • Den "Dumbbell Alarm Clock", en vibrerende ur, en lysterapi lampe, og en hvid støj optagelse. Bare sæt "Dumbbell Alarm Clock", når du ønsker at vågne op og i morgen vil det summe indtil du har gjort 30 reps. Det er foreslået at forbinde dem til din seng med lange tynde kæder og små låse og forlader nøglerne i bilen. Dette vil forhindre dig fra at træffe de ringende håndvægte ind i stuen, sætte dem under sofa puder, går tilbage ind i soveværelset og falder i søvn igen. Hvis du ikke ønsker at vågne op din seng partner, vil du også brug for en vibrerende ur. Indstil uret til at gå ud 5 minutter før håndvægte. Du bør også spørge din læge til et manuskript til en lysterapi lampe. Du får det fra kirurgiske levering butikker. Lampen kan indstilles til gradvist at fylde rummet med ægte sollys-typen lys ved din foretrukne wake tid. Dette vil ændre din naturlige søvn / vågner cyklus, og du vil begynde at få træt og falde i søvn tidligere også. Dette kræver at forpligte sig til samme kølvandet & sovetider. Hvis dette er vanskeligt på grund af baggrundsstøj, så prøv at lytte til høj hvid støj med hovedtelefoner. Et eksempel på ægte hvid næse er en kraftig ventilator.
 • Prøv at sætte en skive citron ved siden af ​​din alarm, når du slukke din alarm, slikke eller sutte på citron. Det vil vække dig for sikker!

Advarsler

 • Hvis du drikker noget før sengetid, eller få tørstige natten, så sørg for din drink ikke har en masse sukker eller koffein. Vand fungerer bedst.
 • Må ikke gå tilbage i seng. Når du har været op og bevæger sig i et stykke tid, er det nogle gange fristende at ligge ned "bare et minut eller deromkring." Gør det ikke, alle dine forberedelser vil være nede i afløbet, hvis du falder i søvn uventet. Din træthed vil snart passere, hvis du holde op.
 • Kronisk søvnbesvær eller hyppig træthed kan være forårsaget af en søvnforstyrrelse eller anden sygdomstilstand. Spørg din læge, hvis disse symptomer varer ved.
 • Søvn støtte lægemidler kan hjælpe dig med at komme til at sove, og at få en bedre nattesøvn, men de kan også efterlade dig også døsig til at vågne op, når du har brug for. De kan også være vanedannende, så undgå at bruge dem, hvis det er muligt, især over lange perioder.
 • Koffein bør ikke anvendes som et wake up-metoden. Det er stærkt vanedannende og betingelser kroppen til at behandle koffein som en integreret del af vågne op. Det er også betingelser kroppen til "crash", når det ikke har nogen. Det vil forstyrre din naturlige fordøjelse ved at beskadige maveslimhinden, mens din krop forsøger at behandle morgenmad, den første og vigtigste måltid på dagen. En kop eller to af isvand er bedst for din krop i morgen.
 • Prøv at indstille din alarm til at spille hurtigt tempo upbeat musik som punk rock, heavy metal eller techno.