Wkedk

Hvordan finde ud af om du har en sinus infektion

Har du nogensinde haft den frygtelige følelse, når du blæse din næse og dine ører pop? Nå, dette how-to, vil vise dig gennem denne smerte, og endnu bedre løsninger.

Steps

Hvordan finde ud af om du har en sinus infektion. Når du blæse din næse, se på farven på slimhinderne (snot) i din væv eller lommetørklæde.
Hvordan finde ud af om du har en sinus infektion. Når du blæse din næse, se på farven på slimhinderne (snot) i din væv eller lommetørklæde.
 1. 1
  Når du blæse din næse, se på farven på slimhinderne (snot) i din væv eller lommetørklæde. Normale slim bør være en bleg farve - gennemskinnelig, hvid eller en kedelig grøn eller brun.
 2. 2
  Stærkt farvede slim - Bright grøn eller gul, eller især rødt af blod, er de tydeligste tegn på infektion.
 3. 3
  Hvis dette stærkt farvede slim vedvarer i 2 eller 3 dage, indikerer det en etableret infektion. Handling er påkrævet, såsom nasal kunstvanding eller antibiotika.

Alternativ metode

 1. 1
  Stick en vatpind op i næsen. Dette lyder måske meget grov, men du skal udføre dette trin for at se, om du har en rigtig dårlig slim blokering. Hvis din næse er løbende, så skal du være i stand til at blæse din næse en lille smule. Bemærk, at du ikke skal holde det op for langt op i næsen!
 2. 2
  Træk vatpind og undersøge det. Er det fuld af næseflåd? Hvilken farve er det? Bemærk disse ned på noget papir, fordi det kan hjælpe, når du ser lægen. Nu smider vatpind væk.
 3. 3
  Tænk på disse spørgsmål:
  • Må dine ører gør ondt, når du blæse?
  • Har du været pudset næse overdrevent?
  • Mens du blæser, er mængden af ​​slim lidt eller ingen?
  • Når du blæse, og intet eller et lille smule slim kommer ud af din næse, behøver du stadig føler at du er tilstoppede?
  • Når en læge / du trykker dine tommelfingre lige under dine øjne, gør det ondt med en masse pres?
 4. 4
  Kontroller at se, om du har en sinus infektion. Hvis du svarede ja til hver eneste spørgsmål, har du en sinus infektion eller nasal blokering. Dine bihuler er ved dine ører, næse og øjne.

Hvad skal gøre næste

 1. 1
  Stop blæser, eller i det mindste blæser så hårdt som du gør.
 2. 2
  Tag en decongestant så ofte som nødvendigt.
 3. 3
  Prøv nasal kunstvanding (e g Jala Neti..) - Dette kan være meget effektiv og reducere behovet for medicin (og du kan være glad for at undgå sløvhed og andre bivirkninger af sinus / kulde / influenza medicin eller antibiotika).
 4. 4
  Kontakt din læge og fortælle dem om dine resultater og symptomer. Få en recept fra dem for din sinus infektion. (Vær sikker på at fortælle dem om eventuelle allergier du har til kemikalier og medicin, hvis nogen.)
 5. 5
  Tag begge lægemidler som anvist.

Tips

 • Medicin, der indeholder pseudoephedrin ikke længere fås i håndkøb i Europa (f.eks Sudafed), da de kan bruges i processen med at skabe metamfetamin, skal en farmaceut spore dit køb i henhold til loven. Hvis de ikke vil sælge dig din medicin, få et notat fra en læge.

Advarsler

 • Må ikke få vatpind stak op i næsen. Det vil bare gøre det værre.