Wkedk

Hvordan til at tabe 10 kg hurtigt

Vide, hvordan at tabe 10 kg (22 lbs) hurtigt er én måde at se bedre ud, føle sig bedre og øge selvtillid. Mens der er mange måder at tabe sig hurtigt, at lære at miste det på en sund måde øger dine chancer for at blive i stand til at holde vægten off permanent. Ved at skære ned på visse fødevarer, efter en specialiseret kost og motion dagligt, vil du være i stand til at mindske kropsfedt ved en betydelig procentdel inden for et par uger.

Steps

Hvordan til at tabe 10 kg hurtigt. Eliminer alle forarbejdede fødevarer fra din kost.
Hvordan til at tabe 10 kg hurtigt. Eliminer alle forarbejdede fødevarer fra din kost.

Følg en specialiseret kost

 1. 1
  Eliminer alle forarbejdede fødevarer fra din kost. Dette omfatter højt sukkerindhold drikkevarer, såsom cola, frugtdrikke og køligt aide. Eliminere enhver ekstra sukker, du bruger i din kaffe. Stoppe med at spise nogen højt fedtindhold, højt sukkerindhold fødevarer såsom slik barer og cookies.
 2. 2
  Udskift alle flydende drinks med isvand. Kroppen har til at arbejde hårdere for at behandle isvand på grund af sin lave temperaturer. Dette hjælper kroppen forbrænder et par ekstra kalorier hver gang du drikker det. Vand hjælper også med at rense kroppen for eventuelle toksiner.
 3. 3
  Drik mindst 10, otte ounce (236 ml) glas vand om dagen i en måned. Undgå at bruge nogen form for sukker eller kunstige sødestoffer til at give smag vand.
 4. 4
  Spis masser af frisk frugt og grøntsager, især æbler og citrusfrugter. Disse fremskynde kroppens fedtforbrænding proces. Undgå at købe dåse varer. Disse elementer har store mængder af natrium og sukker i dem, som kan forstyrre din krops evne til at tabe sig og mindske kropsfedt.
 5. 5
  Forbruge masser af fuldkorn. Erstat hvidt brød med fuldkornsbrød. Erstat hvidt pasta med fuldkornspasta og hvide ris med fuldkorn ris. Køb hele korn og morgenmad barer.
 6. 6
  Køb fedtfri mælk eller skummetmælk. Drik dette i stedet for almindelig mælk. Brug fedtfri mælk til fedtfattige smoothies, korn og kaffe drikkevarer.
 7. 7
  Køb magert kød såsom skinless og udbenet kyllingebryst. Køb jorden kalkun i stedet for hakket oksekød. Sørg også for, at jorden kalkun, du køber, har 7 procent af fedt eller mindre.
 8. 8
  Spis masser af små måltider i løbet af dagen, i modsætning til 3 store måltider om dagen. Spise små måltider i løbet af dagen holder stofskiftet arbejder konstant. Det mindsker også din appetit.
 9. 9
  Begræns kalorieindtag til 1.500 kalorier om dagen, for en måned. Det kalorieindtag nummer er den vigtigste del af at tabe sig. Også, holde styr på fedt gram. Spis ikke mere end 30 gram fedt om dagen.

Øvelse

 1. 1
  Motion dagligt, 6 til 7 dage om ugen. Udføre forskellige kardiovaskulære øvelser i 30 minutter om morgenen og 30 minutter om aftenen.
 2. 2
  Løft vægte i 30 minutter efter hver session motionsture. Udføre forskellige vægtløftning øvelser, der arbejder bicep, triceps, brystmuskler, latissimus dorsi, forreste og indvendige deltoids.
 3. 3
  Udfør squats og lunges i 3 til 4 dage om ugen, efter at du fuldføre din vægtløftning rutine for armene. Opbygge muskler i benene er bydende nødvendigt at vægttab, fordi de mere udviklede musklerne er i benene, jo flere kalorier du forbrænder.

Tips

 • Må ikke haste med at tabe sig.
 • You got at være forpligtet til at tabe sig, tænk på et mål og gå derfra! Føle sig godt om at miste vægt, får selvtillid!
 • Forsøg på at tabe mere end 10 kg (22 £) i en måneds tid gør det mere sandsynligt, at du lægger vægt på igen. At tabe sig på en sund måde, give dig selv mere tid.

Advarsler

 • Kontakt din læge, før du følger denne eller enhver anden vægttab kost.