Wkedk

Sådan tabe 25 pounds i to måneder

Du kan miste et gennemsnit på 3 pounds per uge i en sund, opnåelige måde. Hvis du er overvægtig, vil miste endnu et par pounds gøre dig sundere og hjælpe med at forhindre diabetes og hjertesygdomme.

Steps

Sådan tabe 25 pounds i to måneder. Forstå vigtigheden af at din beslutning om at tabe sig for at leve længere og føler sig sundere.
Sådan tabe 25 pounds i to måneder. Forstå vigtigheden af at din beslutning om at tabe sig for at leve længere og føler sig sundere.
 1. 1
  Forstå vigtigheden af at din beslutning om at tabe sig for at leve længere og føler sig sundere. Selv miste et par pounds vil forbedre, hvordan du føler mentalt og fysisk. Der er ingen quick-fix, men denne plan vil få dig kaste pounds hurtigere end du tror. Husk ikke at tænke for meget, ellers vil du aldrig handle i at tabe vægt.
 2. 2
  Se dit kalorieindtag. For at gøre dette på en organiseret måde, holde en daglig online tidsskrift alt, hvad du spiser. Der kan du indtaste dit vægttab mål og eventuelle aktiviteter, du gør. Du kan også holde en notesbog Tidende alle dine oplysninger.
 3. 3
  Planlæg at gøre noget motion - I begyndelsen vil noget komme i gang. Tage ture efter måltider, gør yoga, prøv nogle stretching, svømme eller cykle i stedet for at køre for at komme rundt og løbe ærinder. Formål at forbrænde 500 kalorier pr dag gennem øvelse.
 4. 4
  Spiser omkring seks (små) måltider hver dag. Spise oftere, men færre kalorier, vil øge dit stofskifte og stadig sænke dit indtag.
 5. 5
  Planlægger at spise 1200-1500 kalorier pr dag. Du behøver ikke at gå sultne med denne mængde af mad. Det kan hjælpe at tænke i at spise 200-250 kalorier pr måltid. Selvom dette ikke er en masse af fødevarer i form af flæskesvær, det er en masse i form af spinat. Se for en uges værd af 1200 kalorie per dag menuer. I denne fase, er der ingen grund til at være bekymret med, hvor mange kulhydrater, eller hvor meget fedt du indtager. Bare se dine kalorier!
  • Tænk på, hvor lidt mad din krop har brug for at overleve og være sund. Resten er overskydende, og du behøver det ikke. Over tid, vil du indse, at du ikke ønsker at spise ekstra mad. Altid stoppe med at spise, når du er fuld. Brug små plader for din mad.
 6. 6
  Hold et nyere billede på køleskabet for at minde dig om den vægt, du ønsker at tabe. prøv ikke at holde øje med din vægt som du ikke vil mærke en betydelig forskel, og det vil slå dig ud.
 7. 7
  Helt fjerne chips, slik og sodavand og højt kalorieindhold fødevarer. Vælg at spise frugt til snacks og stedfortræder vand til drikkevarer.
 8. 8
  Erkend kalorie indholdet af dine livretter. Hvis disse fødevarer er for høj i kalorier, finde fødevarer, du kan lide, der er lavere i kalorier og spise dem i stedet. Nægte at gå på kompromis.
 9. 9
  Husk altid at elske dig selv og ikke bekymre sig om, hvad andre tænker eller siger! Vær dig selv, du behøver ikke at være tynd, bare fordi alle andre er! Gør det, fordi du ønsker at tabe vægt, ikke fordi folk griner af dig!
 10. 10
  Vær opmærksom på de dele af fødevarer, du spiser, ikke spise fra en enorm plade prøve noget mindre.
 11. 11
  Sørg for at du vejer dig hver uge. Gør dette på samme tid hver uge, helst om morgenen, da din vægt kan ændre hele dagen. Husk at tage vægten af ​​dit tøj i betragtning.
 12. 12
  Hold en dagbog på din mad vane.
 13. 13
  Gør motion sociale, tage en løbetur med dine venner, eller en cykeltur med din familie.
 14. 14
  Og ALDRIG springe morgenmad, det er det vigtigste måltid på dagen, og det giver dig energi, så du kan arbejde ud.
 15. 15
  Øvelse! Gør ab træning mindst 3 gange om ugen
 16. 16
  Hold dig til en øvelse rutine!

Advarsler

 • Må ikke nogensinde sulte dig selv til at tabe - du kan gøre dig meget syg. Din krop har brug for mad for at få alle de næringsstoffer, der giver dig energi. Også, hvis du springer måltider, vil din krop tage det næste stykke mad, du spiser, og gemme det som fedt!
 • Brug ikke afføringsmidler til at slippe af med ekstra vægt. Det virker ikke, og vil kun gøre dig syg og / eller forstoppet.
 • Den bedste måde at irritere venner er til stadighed tale om din kost og de fødevarer, du kan og ikke kan spise. Følg din kost, bringe det op, når det er nødvendigt, men ikke trække alle ind i det.