Wkedk

Sådan bruger den følelsesmæssige frihed teknik (EFT)

EFT er en kraftfuld, stoffri, let at lære og let at bruge teknik, der kan eller smertefulde følelser forbundet med tanker, erfaringer mv

Ifølge traditionel kinesisk medicin, er der flere punkter på din krop, der er tappet forsigtigt med spidsen af ​​fingrene på den ene side, mens gentage visse relevante sætninger på samme tid.

Teorien bag denne teknik indebærer kroppens energifelt, eller "meridianer", så navngivet af de gamle kinesiske. Uanset om du tror på energi felter eller ej, kan du være nysgerrig nok til at prøve dette, næste gang du føler negative følelser - og blive overrasket over resultaterne.

Steps

Sådan bruger den følelsesmæssige frihed teknik (EFT). Definer de negative følelser (eller spørgsmål), der volder dig problemer, så identificerer dens intensitet ved at tildele et niveau 0-10.
Sådan bruger den følelsesmæssige frihed teknik (EFT). Definer de negative følelser (eller spørgsmål), der volder dig problemer, så identificerer dens intensitet ved at tildele et niveau 0-10.
 1. 1
  Definer de negative følelser (eller spørgsmål), der volder dig problemer, så identificerer dens intensitet ved at tildele et niveau 0-10. 0 ville være "ikke-eksisterende" og 10 ville være den mest alvorlige.
 2. 2
  Afklar din opsætning sætning, som skal være specifik. For eksempel, "Selvom jeg føler mig anspændt og vred, når fremmede ser på mig, jeg helt og fuldstændigt kærlighed, tilgive og acceptere mig selv alligevel." Eller "Selv om jeg flyver ind i et raseri, når nogen gør grin med min grønne hår og tre hoveder, jeg helt og fuldstændigt kærlighed, tilgive og acceptere mig selv alligevel." Eller: "Selv om jeg føler såret, trist og hærget, at (navn på person) har dumpet mig, jeg helt og fuldstændigt kærlighed, tilgive og acceptere mig selv alligevel." Få den idé?
 3. 3
  Gentag din opsætning sætning, mens at trykke på 'karate chop point' - Den bløde plet på siden af begge hænder - Lige under din lille finger. Tryk på punktet omkring 7 gange (selv om der er virkelig ingen grund til at tælle).
 4. 4
  Kom op med en påmindelse sætning. Dette vil blive talt højt, mens trykke de andre meridian punkter (se video nedenfor). Påmindelse sætninger vil være en kort påmindelse om setup sætning, for eksempel "fremmede ser på mig", "hader at blive kigget på." Eller: "(navn på person) dumpede mig", "dumpede mig!", "Føler renset" osv.
 5. 5
  Tap gennem alle de følgende punkter, at gentage din påmindelse sætning:
  • Inner øjenbryn, lige over den indre "hjørne" af øjet, på knoglen.
  • Ydre øjet: yderkanten af ​​øjet på knoglen.
  • Under øjet: under midten af ​​øjet, igen på knoglen.
  • Under næsen. Mellem næsen og læben
  • På hagen, i højre midten hvor den krølle er
  • På dit bryst. Find "U" formet knogle under din hals, gå ned 2 inches og derefter 2 inches enten til højre eller venstre.
  • Under armen: hvor din bh strop er, eller tre inches under den krølle på din arm. Guys, gør et godt gæt.
  • Nogle mennesker også gerne udnytte deres håndled point på dette tidspunkt: indersiden af ​​håndled mod hinanden, skal du trykke dem let sammen.
  • Toppen af ​​hovedet: I midten.
 6. 6
  Nu hvor du har gennemført din første runde af aflytning, så spørg dig selv, hvilket niveau de følelser / følelse / ubehag er, på en 1 til 10 skala igen.
 7. 7
  Gentag processen, indtil slutningen af den sidste runde, når man bedømme det på en skala fra 1 til 10, det er 2 eller mindre. I dette eksempel kan din endelige opsætning sætning være, "Selv om jeg stadig føler en lille smule vrede / sorg / depression om (navn på situationen), vælger jeg at lade det gå nu som denne følelse / følelser ikke længere tjener mig. "
 8. 8
  Dine påmindelse sætninger kan derefter "Jeg er fri for det nu", "har ikke brug for det længere", "Jeg er stærk og selvsikker" osv.

Tips

 • Vær vedholdende! Hvis problemet ikke forsvinder, skal fortsætte med at trykke, indtil det gør. Hvis det stadig ikke vil rokke sig, lave en aftale for at se en EFT praktiserende læge (en Google-søgning vil vise dig praktiserende læger i dit område), som du kan have nogle begrænsende overbevisninger, som du ikke er klar over, der er forhindrer dig i healing. En praktiserende læge vil hjælpe dig med at afdække den og trykke den væk, normalt inden for en enkelt session.
 • EFT er en temmelig tilgivende teknik, og du måske bemærke, at nogle online videoer / artikler om emnet, kan anvende forskellige sekvenser, hvilket ikke negere effektiviteten af ​​elektronisk pengeoverførsel, så prøv ikke at føle sig forvirret. Stick med, hvad der føles rigtigt for dig.
 • Vær så specifik som du kan om problemet. For eksempel ikke bare sige bare "jeg er deprimeret". En mere specifik sætning ville være "Jeg føler deprimeret over mit job" / kærlighed liv / økonomi, etc.

Advarsler

 • Du kan ikke skade dig selv ved hjælp EFT.
 • EFT er ikke tænkt som en erstatning for lægelige eksperter.