Wkedk

Sådan brainstorme

Brainstorming er en af de mest almindelige typer af uformelle opfindelse. Det kan bruges, når forfattere støder forfattere 'blok eller når de ikke er sikker på hvad du skal skrive om. Brainstorming kan også bruges til at vejlede forfattere i en bestemt retning, hvis de allerede har et emne eller en idé, at de ønsker at udforske. Denne øvelse hjælper forfattere til at samle deres tanker og ideer, før de begynder at skrive et papir eller et andet dokument. Det endelige resultat af brainstorming bør lister over ord eller sætninger, der er en eller anden måde relateret i forfatterens sind. Disse lister kan være nyttige i den indledende skriveprocessen. Her er nogle retningslinjer for denne type opfindelse:

Steps

Sådan brainstorme. Opret et mindmap over det pågældende problem.
Sådan brainstorme. Opret et mindmap over det pågældende problem.
 1. 1
  Opret et mindmap over det pågældende problem.
 2. 2
  Indstil din timer. Det kan være enhver tid, at du føler ville sætte din brainstorming sessioner til deres fulde potentiale. Et forslag ville være et emne ord eller en tanke, som du gerne vil udforske i toppen af ​​dit papir. Måske bruge ord som "uddannelse" eller "regering." Fortsætte med at skrive ord eller sætninger i listeform ned på siden, indtil din tid er løbet ud.
 3. 3
  Aldrig stoppe med at skrive. Selv hvis du er nødt til at nedskrive en idé, der er helt dum og ville ikke arbejde, det er bedre end at stoppe og afbryde den kreative flow. Hold arbejder, og hvis du ikke kan tænke på noget, fortsætte med at skrive "Jeg ved det ikke, jeg ved ikke" i en kontinuerlig løkke. Dette vil få så kedeligt, at din tomgang hjerne vil komme op med noget.
 4. 4
  Antag, at ingen ord er selvforklarende. Fortsat fokusere på ét emne ord, indtil du ikke kan beskrive det med yderligere detaljer. Med andre ord, tage et dybere kig på en person eller lille del af en større helhed.
 5. 5
  Som dine tanker bremse eller blive stagnerende, begynder at gennemgå dine lister med jævne mellemrum. Tidligere vilkår kan have brug for yderligere forklaring eller kan frembringe nye ideer op til overfladen.
 6. 6
  Når du er færdig brainstorming, re-organisere dine ord og sætninger i sekventielle kategorier.
 7. 7
  Hvis du har en tilstrækkelig samling af gode ideer, begynder at arbejde på kladde. Hvis flere idéer der er behov for, så prøv andre uformelle opfindelse teknikker såsom eller kortlægning.
 8. 8
  Brug online værktøjer såsom 420fables at gøre freewriting en fast del af din daglige skrivning disciplin.
 9. 9
  Ved hjælp af en ordbog, søg efter tilfældige ord. Luk øjnene og placere fingeren på siden eller vælge de mest attraktive ord, som du scanner gennem siderne. Skriv disse ord ned samt eventuelle andre tanker, der kan være i forhold til disse ord. Et andet godt værktøj til at vælge tilfældige ord kan findes.

Tips

 • Må ikke være bange for at gå amok med dine tanker.
 • Keep going, selvom du kommer på tværs af en god idé nær begyndelsen af ​​hjernen storm session, som andre ideer, der er lige så godt - eller endnu bedre - kan komme sammen.
 • Gem din brainstorming papirer, som du aldrig vide, hvornår du måske brug for dem.
 • Brainstorming kan være svært i dine første par sessioner, men! Hvis det ikke virker, så prøv igen.
 • Prøve, som illustreret ovenfor, ved hjælp af huskesedler. Hver gang du tænker på noget-noget -! Skrive det ned og holde det op. Det kunne komme tilbage omkring at være nyttige, og kan bruges i dit essay.
 • Mens brainstorming, kan det være nyttigt at lytte til klassisk musik eller jazz eller noget musik uden tekster og hip hop.
 • Prøv at brainstorming med en ven. De kan have forskellige ideer og jeres samarbejde kan ende op med den perfekte resultat, og du kunne hjælpe dem også!
 • Må ikke umiddelbart afvise en idé. Fortsæt med at skrive og se, hvor dine tanker kan tage dig.
 • Brainstorming er en ucensureret praksis. Prøv ikke at foretage nogen korrektioner under brainstorming proces, fordi dit essay kan komme ud dårligt.
 • Et par ekstra skriveredskaber sammen med en tyk papirnotesblok sikrer en tilstrækkelig forsyning af materialer til at fortsætte strømmen af ​​dit arbejde uden afbrydelse og dit sind.
 • Spil fantasien spil i din fritid. Se på noget og forsøge at knytte noget andet med det. Og så noget andet med den anden ting. For eksempel: apple -> banan -> bananskræl -> komedie -> funny -> klovn -> cirkus -> løve.. og så videre! lad os spille.

Advarsler

 • Brainstorming er ikke garanteret at bryde de hårdeste forfattere 'blok, men det bør give dig en mental opvarmning og en idé om, hvor du skal hen med din skriveproces.
 • Brainstorming kan være meget frustrerende til tider, så husk at tage en pause hver så ofte.