Wkedk

Hvordan til at være optaget

Har du twinges af skyld, når du hører familie og andre taler om, hvor travlt de er? Har du lejlighedsvis føler keder? Hvad du behøver, er mere forretning. Denne guide vil hjælpe med at vise dig de hemmeligheder til høj kvalitet business.

Steps

Hvordan til at være optaget. Være serviceorienteret drevet.
Hvordan til at være optaget. Være serviceorienteret drevet.
 1. 1
  Hent færdigheder. Du er nødt til at maksimere, hvor mange muligheder, du har til rådighed for dig. Sæt mål! Jo flere ting, du ved, hvordan du gør, den travle du kan blive. College, teknisk skole klasser, og on-the-job træning er gode måder at øge dine færdigheder. Færdigheder, som alle behovene er meget nyttigt, såsom computerarbejde, bil reparation, hus reparation, hjem forbedring, elektriske ledninger, VVS, og medicin.
 2. 2
  Være serviceorienteret drevet. Prøv at finde måder, hvorpå du kan bidrage og hjælpe andre mennesker. Det kræver opmærksomhed på, hvad der foregår omkring dig, i dit job, og i din venner og families liv. Du er ikke forsøger at være nysgerrig - du blot ønsker at se, hvordan du kan pitche og være til hjælp. Når du finder en måde, du kan hjælpe, så tilbyde at hjælpe!
 3. 3
  Være involveret i fællesskabet. Sid på en nævn, udvalg eller råd. Hvis du tilmelder dig et par og gøre et godt stykke arbejde, vil du blive bedt om at tjene på mange flere.
 4. 4
  Prøve nye ting. For eksempel: Selv hvis du ikke har formået somebody hjemmeside før, kan tage på en web-site management-projekt være en god måde at lære om web design, for at bidrage, og at holde travlt. Må ikke begrænse dig selv kun til dine etablerede færdigheder, se efter ting, du gerne vil lære, og måder, du kan lære dem ved at gøre.
 5. 5
  Fejle på siden af optimisme i din planlægning. Det er bedst at antage, at tingene ikke vil tage for lang, når du overvejer, om at tage på en ny opgave. For eksempel bør droppe nogen ud i lufthavnen ikke tage mere end 20 minutter i alle tilfælde. Eller sende en email til en ven - Det burde tage to minutter toppe.
 6. 6
  Søger at leve på dit fulde potentiale. Du har kompetencer, intelligens, sund fornuft, og måske en god personlighed. Du bør opsøge måder at leve og arbejde på dit fulde potentiale. Hvis du nogensinde kommer til at blive betragtet som glimrende på noget, så er du nødt til at træffe valg, der lader dig gøre det ting, og gør det godt. Det betyder, at tage fordel af så mange muligheder som bliver tilgængelige. Hvis du har en chance for at gøre noget, du vil nyde, eller som vil hjælpe en anden, så gør det!

Tips

 • Gå gennem dit hus og lave en liste over opgaver at fuldføre ved værelse. Begynd at gå gennem din liste og kontrollere ting ud.
 • Hvis du laver en liste over alle de ting, du gør hver dag, vil du se du rent faktisk gør mere end du giver dig selv kredit for.
 • Lave lister. Gå rundt og holde noter af alle de projekter og opgaver, du gerne vil gøre. Så gør dem. Chancerne er der er masser af ting, du kan eller bør gøre, men ikke er det. Mange gange glemmer vi og bruger en masse tid på at beklage vi ikke gøre noget. Hvis dit hus er noget rod, dit skrivebord er et rod, eller go-getters passerer dig ved, der er masser at holde dig travlt. Du skal bare ikke gøre det.
 • Prøv noget nyt! Tag en risiko, prøve noget, der skræmmer dig. Du vil måske blive overrasket over, hvad ændringer i dit liv, måske endda dig...
 • Planlæg tid til forskellige projekter. Organisationen vil lade dig få mere fra hånden, og du vil ikke blive overvældet af det store billede, hvis du får tingene gjort stykke for stykke.
 • Modstå trangen til at være doven. Sluk for fjernsynet og få op og gøre noget.
 • Bare være fordomsfri for ny kultur, nogle forskellige aktiviteter.
 • Stop ignorere ting, du ikke ønsker at gøre. Hvis du gjorde alle disse ting, du undgået du finde dig selv helt optaget. Rense ud under de apparater, rense dit skrivebord, kalder det lange liste over ignorerede kontakter i din Rolodex at følge op.
 • Du kan finde en følelse af realisering, når du tjekker engangsposter på din liste.
 • Begynde at arbejde på google mere. Ja, det er sjovt, men det kan holde dig meget travlt, også.
 • Bliv involveret i et politisk parti. Der er masser at gøre, og det tager op masser af tid!

Advarsler

 • Nogle mennesker er gladere, når de ikke er optaget Dette betyder ikke, du er nødt til at være doven,. Det betyder bare, at du kan lide at være mere afslappet.
 • Hvis du tager for meget, kan du finde dig selv alt for travlt, uden tid til bare slappe af. Så ikke tage på mere end du kan håndtere.
 • Efter at have fået travlt, bliver mange gange man kede af virksomheden. Derfor er det altid godt at med mellemrum at vurdere, hvad dit hjerte og sjæl nyder mest, og for maksimal tid! Det er endnu bedre, hvis det er beregnet til at hjælpe maksimale mennesker. Dette kan gøre det muligt for dig at forblive travlt, selvom du er alene.