Wkedk

Hvordan at sætte mål

Næste gang nogen fortæller dig, at sætte mål er virkelig en masse hype, fortælle ham / hende denne. "Hvis livet er en rejse, hvordan vil du får der, hvis du ikke har en rute? Goals fortælle dig, hvor du går hen, hvordan du kommer derhen, og hvad du vil gøre, når du får der."

Steps

Hvordan at sætte mål. Start små, men holde walking.
Hvordan at sætte mål. Start små, men holde walking.
 1. 1
  Beslut hvad du vil. Goal indstilling er det modsatte af at svæve gennem livet at lade tingene ske for dig. Hvis du ikke ved hvad du ønsker at opnå, være og lykkes på i livet, så risikerer du at være åben for at gøre hvad andre foreslår. Sætte mål kræver, at du til at gøre en beslutning om, hvad du rent faktisk ønsker. Stræben efter disse mål kan du nå dine kendte begær. Og målsætning kræver fastsætter en frist, så du ikke spilder dyrebar tid.
  • Få klar over, hvad du ønsker, ved at spørge en række spørgsmål. Spørg dig selv:
   • Hvad ved jeg om det?
   • Hvilke oplysninger har jeg?
   • Hvilke oplysninger skal jeg bruge? Hvor kan jeg få det?
   • Hvilke kompetencer har jeg brug for at beherske?
   • Hvilke andre ressourcer skal jeg bruge?
   • Er dette den bedste måde at gøre det, eller er der en anden måde?
 2. 2
  Start små, men holde walking. Mål er ikke nødvendigvis at være stor. Faktisk, når du sætter dit mål for højt, kan du finde det overvældende og for tidskrævende, så du bare give op eller holde på skiftende mål snarere end at opnå noget. Husk på, at sætte mål er ikke alt om succes - vil der være tilbageslag. Dette er grunden til små mål er at foretrække, fordi du kan måle præstation, og de tilbageslag ikke banke dig om så hårdt.
  • Sæt mål i små trin, komplet med tiden, datoer, beløb, nogle detaljer. Hvis du fortæller dig selv, "Jeg har tænkt mig at være en operasanger" og derefter sidde og vente på det pludselig til at ske, kan du vente hele dit liv. Start med sangundervisning for en måned, og derefter et år og udsætte dig selv for opera musik. Du kan derefter gå videre til mere sangundervisning år efter år. Ved at nedbryde dine mål i mindre, brugbare enheder, er du mere tilbøjelige til at gøre dem til virkelighed. Husk, selv de største dem havde til at starte et sted.
 3. 3
  Match dine mål til relevante områder af livet. Det er ikke usædvanligt at have overordnede mål, der gælder for alle områder af dit liv. Ting som, "Jeg ønsker at blive en succes" eller "Jeg ønsker at være rig." De er forhåbninger med bred hensigt snarere end specifikke vejkort. Ved at præcisere dine mål i specifikke riger af dit liv, vil du få mere kontrol og følelse af formål over dem.
  • Tildel dine mål til forskellige aspekter af dit liv. Måske har en eller to mål for hvert område til at begynde med. Disse områder kan omfatte: familie og hjem, karriere, sociale, fysiske, mentale og spirituelle.
   • For eksempel, Hvis du siger "Jeg ønsker at være en succesfuld far", så prøv at gøre målene til udviklingen af ​​dit familieliv, mens du stadig holder øje med måder at forbedre din karriere og andre områder af dit liv.
 4. 4
  Være positiv, når angivelse dine mål. I stedet for at sige: "Jeg vil ikke gå glip af min øvelse rutine dag", siger "Jeg vil få tid til 20 minutter på løbebånd." Angivelse dit mål positivt, vil hjælpe dig se det som en god ting at gøre, og ikke som et biprodukt af, hvad du skal undgå.
 5. 5
  Undervurder ikke dig selv. Det er fristende at nogle gange bare slække ud eller lad dig ud for let. Hvis du ønsker at skrive den endelige europæiske roman, så skal du ikke forsøge at vride ud bare en side eller to om dagen, når du ved, du er mere end i stand til at skrive fem sider, selv ti. Frygten for fiasko er nogle gange skylden for indstilling vores mål for lav. Hvor ofte har du sagt noget lignende, "Jeg har ikke rigtig lyst til at melde sig frivilligt til dette projekt, fordi jeg kunne skrue det op. Og så mine kolleger vil gøre grin med mig?" En masse, sandsynligvis.
  • Husk, at nogle frygt er ubegrundet. Hvordan kan du vide, du faktisk ødelægge det? Og hvordan kan du vide med sikkerhed dine kolleger vil grine af din indsats? Hvis du forsøger at argumentere med din frygt, oftere end ikke, vil du indse, at der er virkelig ingen grund for dig at være tilbageholdende, og at der i virkeligheden, kan du gøre det.
 6. 6
  Skriv det ned. Sætte dit mål ned på papir er mere end bare huske det. Du er faktisk bekræfter din vilje til at gøre det til virkelighed. En skriftlig liste over mål er en effektiv påmindelse om, hvad du skal gøre. Når du er færdig, skrive en god gennemgang af din bedrift. En simpel liste på et stykke notebook papir er fint. Eller brug et computerprogram til virkelig jazz det op, hvis det er din ting. Du ønsker måske at hænge op skriftlige mål ark eller andet sted, som en konstant påmindelse om at arbejde hen imod dine mål: inde i dit skab, bagsiden af ​​din medicin kabinet døren, eller på din opslagstavle i nærheden af ​​dit skrivebord.
 7. 7
  Bekræfter det. Affirmation er virkelig mere end at skrive ned, "Jeg kommer til at købe min 559.710€ hjem ved Christmas", tyve gange. Det handler om at være bevidst ikke kun dine tankeprocesser, men også dine handlinger i løbet af dagen. Hvis du forsøger at spare penge og derefter du passerer et butiksvindue, hvor en stor par sko synes at have dit navn på det, tænker, "Hvis jeg køber disse sko, ville jeg gøre mit mål om at spare lettere? Will Jeg kunne opfylde min deadline, hvis jeg spendere bare denne ene gang? Et par måneder fra nu, hvis jeg ikke opfylder min deadline, fordi jeg ikke spare nok, ville jeg føle sig godt om det? ".
 8. 8
  Stop procrastinating. Så du har hørt det før. Big deal. Tja, det er. Time spild er en af ​​de største forbrydelser i historien. Hvis Henry Ford udskyde studere og fifle med maskiner til en anden gang, ville en anden have forbedret på biler, og han ville ikke have gået over i historien som en pioner. Hvis du er vant til tøven, kan blive bullheaded om et mål virke skræmmende i første omgang. Prøv at sætte en tidsplan og derefter belønne dig selv hver gang du møder det.
 9. 9
  Vænne dig til liking udfordringerne. Det sværeste er at kunne lide noget nyttigt. Mange mennesker fokuserer ubevidst på smålige, lavvandede ting i livet, såsom underholdning, kendis-kiggeri, der ønsker efter den livsstil for de rige og berømte, etc., og når tiden kommer for at fokusere på store mål for os selv, vi tilbage, fordi Vi ser det som ud over vores egne evner. Det er simpelthen en misforstået relativitet. Der er grund til at føle sig værdiløse, før et stort mål, bare fordi du har været liking smålige mål. Stedfortræder den lavvandede med at tænke stort, når du sætte mål - tillade dig selv at tænke store tanker.
 10. 10
  Gennemgå dine fremskridt. Efter indstilling, bekræfter og gør, kommer gennemgå. Denne artikel er fokuseret på indstillingen. Men som en del af sætte dine mål, skal du sørge for at skrive i lejlighedsvise udsagn kræver dig at "gennemgå dette mål fremskridt". Det er en vigtig påmindelse til at holde dig på vejen til at nå de mål, du har sat dig selv. Gå nu sætte dine mål og begynde at arbejde på dem!

Tips

 • Små beslutninger kan have en stor indvirkning på at arbejde hen imod dit mål. Husk, at dine mål er dine køreplaner til succes i livet. Uden dem, kan du miste din måde. Selvom du altid kan spore dine skridt, du måske ikke har tid, mulighed, energi eller ressourcer, du engang havde, da du kunne have gjort dine mål ske én efter én.
 • Tro at du kan gøre det, fordi du kan.
 • Lyt til folk, hvis resultater du respekterer og bede om deres råd. Husk, at du ikke behøver at lide den person til at respektere dem.
 • At være aktiv i livet er mest effektiv. Kom godt i gang, og tingene vil være lettere at holde dem i gang.
 • Hvis du spørger dig selv, hvorfor de andre kan blive en succesfuld person, men du kan ikke? Er de mere magtfulde end dig? Nej, det er en put-off, som vil sætte dig tilbage. Aldrig give dig nogen undskyldninger, ikke engang én! Ellers vil du vænne sig til det!
 • Gode ​​ordsprog eller talemåder kan hjælpe med at motivere dig. Læse disse hver gang du føler modløs. Disse kan tjene til at puste nyt liv og motivere dig.
 • Prøve visualisere resultatet på et tidspunkt i fremtiden. Hold dine øjne indstillet på dit syn eller på resultatet. Når du starter rejsen, vil du støde indvendinger og selvstændige tvivl. Det er nyttigt at udvikle den vane at have en daglig motiverende at holde fokus.
 • Medtag din familie og deres mål på din liste over mål. Skabe balance og en rimelig tidslinje. Nyd dine mål, og hvis de bliver kedelige og meget stressende, så gå tilbage og tweak dem til at give mulighed for lidenskab og beslutsomhed.

Mindful

 • Sætte mål, der er let opnåelige og ikke gør du strække kan hjælpe dig med at holde kurset, men ikke nødvendigvis fremme væksten. Du bestemmer, om du ønsker at træde vande eller ride bølgen til en anden del af dit liv.

Ting du behøver

 • Papir og pen, måske en bærbar
 • Board for forstørrelsesløsninger mål (ekstraudstyr)