Wkedk

Sådan at gå tidligt i seng

Er du træt af disse urolige nætter? hvis ja, kan du læse om en løsning, der passer dig!

Steps

Sådan at gå tidligt i seng. Er du træt af disse urolige nætter?
Sådan at gå tidligt i seng. Er du træt af disse urolige nætter?
 1. 1
  Anerkend det er sent. For de fleste af de mennesker, der går sent i seng det er hovedsagelig et problem mentalitet. Du ser på uret og tænker "2:00?". Åh, ikke noget problem, jeg har stadig masser af tid. "Nej, du gør ikke. Når du gør det til en vane at gå i seng forbi midnat, din idé for sent bliver en stadig senere time. Så næste gang du ser på uret og se det fortid 23:30 (eller helst du ville overveje "tidlig"), opgive alt, hvad du lavede på det tidspunkt og begynde at skynde sig at gå i seng. Det første skridt i at starte med at gå tidligt i seng redefinerer din idé af 'tidlige' og 'sent'.
 2. 2
  Giv dig selv grunde til at få i seng tidligere. Et godt incitament tilbagekalder en tid (eller flere), når din sene i at komme til seng havde katastrofale resultater: du sov, ikke får nok søvn, blev syg, osv. Også hvis du er en sædvanlige sen-nighter (fx universitetsstuderende), vil dette give dig en chance for at se, at sjældneste af naturfænomener: en solopgang! Opholder sig op hele natten for at se solopgangen tæller ikke!
 3. 3
  Bestem hvad tid du har brug for at vågne op. "Ja, det meste af tiden vågner jeg op kl 7:00, men nogle gange vågner jeg op kl 6:00 at lave lektier" er ikke et godt svar. Hvis du har planlagt på at vågne op på 6:00 så ville du tro, at gå i seng en time tidligere ville gøre for det, men du ville ikke blive træt ved nævnte sengetid, så du ville ligge i sengen i en time, og kun få 7 timers søvn. Din wake-up tid skal være det samme hver dag, bortset fra sjældne lejligheder. Weekender er ikke sjældne.
 4. 4
  Trække 8 timer fra det tidspunkt, du vågner op. Bestem hvor lang tid det faktisk tager dig at falde i søvn. Må ikke blik på vækkeuret tiden at teste dette, bare tænke, om du ligger i sengen i hvad der synes i timevis, eller gør dit hoved knapt ramte puden? Hvis den første er tilfældet, bør du trække en time fra det tidspunkt, du har. Hvis dit hoved knapt rammer puden behøver du kun omkring fem minutter i sengen før din -8 timer tid. Hvis du er et sted i mellem 30 minutter burde være en sikker mængde tid til at være i seng, før du har brug for at falde i søvn.
 5. 5
  Må noget beroligende før sengetid. Computeren kan være beroligende, men din hjerne naturligvis gør dig søvnig, når det er mørkt, så ved at stirre på en skærm, du holde dig vågen og vågen i længere tid, end du burde. Et brusebad er en glimrende ting at gøre, før seng. Gør din virksomhed en slags vane. Dette hjælper.
 6. 6
  Gå i seng højre, når du begynder at føle træt. Det bedste tidspunkt at gå i seng er, når du kan ikke stoppe gabende og føler behov for at bare lukke øjnene og lægge dit hoved ned. Hvis du tvinger dig selv til at holde sig vågen, når denne fase er overstået, vil du have en lille hovedpine på grund af træthed, men stop følelse af, at opfordre til at gå til at sove, hvilket gør du holde sig vågen endnu mere.
 7. 7
  Være streng om din sengetid. Tving dig selv til at slukke for computeren og tv'et, før seng. Ved at slukke for computeren (ikke skærmen), du ville have til at vente på, at genstarte og normalt det er nok til at overtale dig til at komme væk fra computeren. Smid fjernbetjeningen til tv'et hele rummet eller på gulvet (forsigtigt). Kom op at tænde tv'et næppe værd, hva '?
 8. 8
  Når du har fulgt en seng tid for en uge eller deromkring, hvis du stadig er træt eller meget uvillige til at komme op om morgenen, kan du stadig skylder dig selv et par timer. Lad dig sove måde i weekenden. Gør dette et par gange og du vil sandsynligvis ikke længere føler behov for at sove på weekender. Det er godt. Det betyder, at du får nok søvn hver nat. Hvis du holder ønsker at komme tidligere end din wake-up tid og derefter gå i seng lidt senere. Nogle mennesker har brug for mindre søvn end andre, og du kan ikke længere nødt til at gå i seng en time tidligt længere på grund af din rutine.
 9. 9
  Beløn ​​dig selv for din disciplin. Forkæl dig selv med en film for hver to uger, du med held komme tidligt i seng. Bemærk, hvor meget bedre du føler dig i din dag-til-dag liv, i skolen eller på dit job. Hvis du får et sted omkring 8 timers søvn per nat, og på det rigtige tidspunkt, vil du sandsynligvis bemærke en dramatisk stigning i din fysiske og mentale sundhed!

Tips

 • Hvis du ikke går i seng til tiden og få nok søvn, kan du lider af dårlig søvnkvalitet.
 • Sørg for at du ikke bruger snooze-knap. Tving dig selv til bogstaveligt springe ud af sengen hver morgen, selv gøre et par sprællemænd at få blodet flyder.
 • Børn kan kræve ekstra søvn. Teenagere, der har en stor test næste dag vil gøre det bedre, hvis de går i seng tidligt i stedet for opholder sig op sent for at studere. Hvis du har en rimelig tid til at studere hver dag, bør dette ikke være et problem.
 • Må ikke tekst til dine venner, når du ligger ned i dig seng. Det holder dig vågen!
 • Prøv at holde sig væk fra telefonen, før seng.
 • Hvis musik holder dit sind drejning, undertiden hvid støj, såsom en fan, kan hjælpe med at dække baggrundsstøj og mindske distraherende tanker.
 • Sørg for, at du indstiller rimelige mål, og nogle mennesker kan ikke få 8 timers søvn.
 • Hvis du har en søvnforstyrrelse, såsom søvnløshed, DSPS osv. er det bedst at konsultere en læge eller specialist og forskning andre metoder som Lysterapi og Chronotherapy, som kan anvendes som supplement til disse.
 • Prøv at læse en bog for lidt, hvis du ikke kan falde i søvn, vil det gøre dig træt.
 • Følelse konstant træt eller regelmæssigt vågne tidligt både kan være symptomer på depression. Hvis du er bekymret for, at dette kan være tilfældet for dig, skal du kontakte din læge eller en terapeut / rådgiver.
 • Hvis du imidlertid ikke har en sovende uorden, så prøv at undgå sovepiller. Din søvn skal ikke tvinges.
 • Lyt til beroligende musik. Der er masser af beroligende lydbånd på internettet til gratis, og de kun tage et minut eller to til at hente og opdatere på din mp3-afspiller.
 • Prøv at have en varm drik lige før de går i seng for at berolige dig ned og slappe af dig. Et krus varm varm chokolade eller hawlix er godt:).
 • Prøv at undgå at tage din iPhone eller iPad i seng. Det er vanedannende og æder tid, og du aldrig indse.
 • Ofte når teenagere er trætte, de normalt lider af stress, så trøste dem eller fortælle dem til at slappe af, og ikke at bekymre sig meget. Det vil hjælpe dem til at føle sig bedre.
 • Få en ven til at sørge for, at du går i seng til tiden. De kan skjule fjernbetjeningen til tv'et, eller slukke for computeren eller slukke lyset, hvor du læser. De kan også gøre dette for sig selv for at undgå at holde dig vågen. Gør ikke dette, hvis du er irritabel.

Advarsler

 • Søvnmangel kan mindske din fokus og evne til at tænke ordentligt med op til 33%. Dette gør dig mere tilbøjelige til at skade dig selv, hvis du arbejder med maskiner eller endda køre på arbejde. Efter blot 17 timer uden søvn, er ens hjerne magt lavere i samme grad som værende beruset.
 • Træthed er et stort problem på vejen. Hvis du får nok søvn om natten, er din chance for at have en ulykke, er mindre.