Wkedk

Sådan at praktisere yoga dagligt

Finde en daglig rutine at inkludere yoga i dit liv er ikke altid let, og undskyldninger kan nogle gange forhindre dig at skabe et sundt og sædvanligt yoga rutine. Denne artikel fokuserer på de måder til at sikre, at yoga bliver en daglig rutine for dig, som er både sjovt og gavnligt, og især, passer det ind med dit liv i stedet for at føle sig som en enorm byrde.

Steps

Sådan at praktisere yoga dagligt. Afsæt en regelmæssig tid til yoga.
Sådan at praktisere yoga dagligt. Afsæt en regelmæssig tid til yoga.
 1. 1
  Afsæt en regelmæssig tid til yoga. Når du foretager en beslutning om at gøre noget, du fortæller dig selv, at det kommer til at ske. Hvis du er ny til yoga, kan det ikke være en praktisk ide at øve yoga dagligt, især mens du vænne sig til yoga i dit liv. I stedet sigter mod mindst én praksis om ugen uden for din almindelige klasse (hvis du deltager i en klasse), og gradvist øge de dage, du praktiserer, indtil det bliver dagligt uden du finde dette en forhindring. Efterhånden som du bliver mere bevidst om bag yoga og finde dig selv mere tilpasset til det, vil daglig praksis snart bliver en del af, hvem du er, er der ingen mening farende denne naturlige erkendelse - som yoga instruktør Christina Brown siger: "For det første bliver det vane, så bliver det en livsstil, og så bliver det, hvem du er. "
  • Nogle mennesker synes, at holde sig til en rutine for samme tid og samme sted hver dag, er mest fordelagtigt. Dit sind og din krop vil knytte dette tidspunkt og sted med yoga sessioner, som kan tjene som stor intern motivation. Vær sikker på at vælge et tidspunkt, hvor du ved, der vil være nogen afbrydelser og forstyrrelser, såsom tidligt om morgenen eller sent om aftenen. De bedste tidspunkter at praktisere yoga anses for at være solopgang og solnedgang.
 2. 2
  Vær god ved dig selv, når du praktiserer yoga. Gå langsomt, især i begyndelsen, og lyt til din krop. Det ved, hvad det kan gøre. Hvis den siger "stop" og derefter stoppe. Må ikke skubbe det. Yoga er ikke en konkurrencesport, ja, hvis du føler, at vejen om det, vil du ikke komme videre. Hvis du skubber for hårdt, vil du sandsynligvis ikke nyde det, og du kan skade dig selv.
  • Når det er muligt, arbejde med en lærer, og bruge bøger, videoer og hjemmesider for at supplere din klasseundervisning. Mest af alt, holde sig til det. Hvis du øver dig, vil du forbedre.
  • Vælg rutiner, der arbejder for dig nu. Hvis du forsøger at gøre yoga stillinger, før du er klar eller ivrig efter at gøre dem, er det sandsynligt, at du vil sætte dig op for et fald. Husk, at en gjort lidt ofte er altid bedst for dig og din krop og giver 15 minutter af din tid en dag snart tilføjer op over en uge. Til sidst vil du være i stand til at gøre mere vanskelige rutiner som tiden går.
 3. 3
  Være regelmæssig, ikke stringent. Det er langt bedre at træne lidt på en regelmæssig basis, end at presse dig selv ind i en lang praksis uregelmæssigt. Det betyder ikke noget, hvis du ikke kan gøre sikker for nu. Har dem, du kan gøre, endnu bedre, gøre stillingerne du nyder. Perfekt dem inden du går videre til dem, du oplever flere vanskeligheder med. Mind dig selv, at det er bedre, at du laver nogle yoga end slet ingen.
  • Undgå at træffe en negativ tankegang, hvor du fortæller dig selv, du "ikke kan" gøre bestemte udgør. Du kan, det bare kan tage lidt tid, og du måske nødt til at praktisere en hel del om build-up rejser, der fører ind til de mere vanskelige af slagsen. Praksis gør hjælp!
 4. 4
  Forbered godt for hver yoga session. En del af komfort faktor for yoga vil være afledt af, hvordan du forbereder dig til det. Sørg for, at du har behageligt tøj, der giver mulighed for fri bevægelighed og efterlader maveregionen og brystkassen fri til at udvide, undgå stramt tøj. Gør det område, hvor du øver komfortable samt. Fastsætte en klæbrig yogamåtte eller et foldet tæppe og har en pude handy til at støtte din nakke, hvis nødvendigt. Sørg for, at den praksis rummet er varm og rolig, men godt ventileret.
  • Praktisere yoga på tom mave. Dette er det bedste tidspunkt for yoga praksis, og det er en god ide at lade fordøjelsen af ​​et måltid, der skal gøres, før praktisere yoga, så lad 2-4 timer mellem dit måltid og yoga praksis. Yoga før morgenmaden er en ideel løsning.
  • Hvis du føler dig sulten forud for en yoga praksis, drikke lidt fortyndet frugtsaft eller varm mælk med honning.
  • Hvis du føler koldt let, har et tæppe til at dække dig selv for afslapning fase af din praksis.
 5. 5
  Undersøgelse hver kropsholdning. Denne praksis med yoga øvelser eller Asanas kan forbedre dit helbred, øge din modstand styrke og udvikle din mentale bevidsthed. Doing yogastillinger kræver, at du til at studere hver udgør og til at udføre det langsomt som du styre din krop og dit sind. Læs meget online og i yoga bøger, så du kan forstå både mekanikken bag stillingerne, og de filosofiske fundament for yoga.
  • Behold fuld bevidsthed når praktiserende udgør. Det er langt bedre at blive bevidst og tage det langsomt i løbet af en pose end at skyndsomt fortsætte gennem en hel gruppe af dem uden at holde pause til.
  • Når du starter ud i yoga, skal du vælge de lettere øvelser angivet af din yoga bog, dvd eller lærer. Find dem, der passer med din fysik naturligt og perfekt de grundlæggende instruktioner, før man går videre til de mere udfordrende dem.
 6. 6
  Beslut på din bedste udgangsposition. Dette kan ændre sig over tid, afhængigt af hvad du er mest komfortabel med, men det er vigtigt at have en startposition som begrundelse dig og forbereder dig til resten af ​​yoga session. En udgangsposition er bedst, når det hjælper dig til at fokusere bevidstheden på vejrtrækning og kroppen, hjælper med at styrke din lænd og åbner lysken og hofter. Her er et eksempel:
  • Sit cross-legged med hænder på. Fokus på din ånde. Hold ryggen lige og skub sidde knogler ned i gulvet. Lad knæene til forsigtigt lavere. Hvis knæene stige over dine hofter, sidde på en pude eller blok. Dette vil bidrage til at støtte din ryg og hofter. Tag 5 til 10 langsomme, dybe vejrtrækninger. På den næste indånder, hæve armene over hovedet. Udånder og bringe dine arme ned langsomt. Gentag 5-7 gange.
 7. 7
  Hvile mellem udgør. Igen skal intet være forhastet i yoga, og hvile i mellem rejser giver dig tid til refleksion og din krop en chance for at tage en pause. Hold alle bevægelser langsomt og trække vejret roligt.
 8. 8
  Fit yoga i dit daglige liv. Samt dedikerede yoga tid øve små elementer af yoga hele dagen, hvor det er muligt. Der er yoga flytter du kan øve bruge din kontorstol, blot at stå, eller mens du venter. Praksis-og udånding øvelser hvor som helst når som helst. Luk øjnene og gøre et par minutter stille refleksion midt i travlheden af ​​alt andet foregår omkring dig.
 9. 9
  Forvent en gradvis forbedring, ikke mirakler. Daglig praksis vil begynde at strømme igennem i tydelige forandringer i dit liv, men det vil ikke ske med det samme, og nogle gange føler dig måske tingene ikke sker på alle. Giv det tid, og pludselig vil du indse, at din daglige praksis er gavnligt, og har en positiv indvirkning på resten af ​​din dag. Kroppen er gladest med almindelig praksis og vil reagere godt til dine daglige indsats.
 10. 10
  Balance din rutine. Efterhånden som du får mere vant til yoga og du er i sving af den daglige praksis, mål for en balance mellem yogaøvelser. Yoga ekspert Christina Brown anbefaler herunder mindst én øvelse fra hver af følgende kategorier:
  • En flydende aktivitet, der øger din bevidsthed om vejrtrækning
  • Et stående stilling
  • En side
  • En frem bøje
  • En backbend
  • Et twist
  • En abdominal strengthener
  • En balance
  • En inversion
  • En anden frem bøje
  • Endelig afslapning (Pranayama og meditation). Du kan vælge at tilbringe så længe du gerne i denne sidste trin.
 11. 11
  Husk, at tid er altid på din side i yoga. Jo mere du træner, jo bedre vil du få, men i dit tempo, enhver hastighed ikke er fastsat af en træningsmanual eller coach. Yoga er en rejse, ikke konkurrencen eller forventning om præstation. Den store ting om yoga er, at du fortsætter med at forbedre gennem livet, og alder har intet at gøre med evne yoga. Faktisk praktiserer yoga dagligt i dine senior år er et mål at stræbe efter, da det vil holde dig fit, selvsikker, stærk, fleksibel, mentalt og fysisk balance, og selvdisciplin.
  • Gør ikke et enormt problem ud af mangler en dag her og der. Det sker, bare hente fra hvor du slap. Krop hukommelse er kraftfuld, så lad din krop falde tilbage ind i den uden at lade dit sind til at inficere det med angst over ubesvarede praksis!

Tips

 • Du kan sip varmt vand i løbet af en praksis, dette kan hjælpe internt udrensning.
 • Lær at overvinde træthed som en undskyldning. Du vil normalt blive forynget ved motion og denne undskyldning er virkelig en af ​​sindet over materien.
 • Hvis du er ny til yoga, læse bøger om yoga skrevet specielt for begyndere. Det er altid meget nyttigt at forstå formålet og årsagerne bag de enkelte trin, rejser, og vejrtrækning, og det kan inspirere dig mere end blot at følge ordrer.
 • Overvej at holde en registrering af din yoga oplevelse. Skrivning simple opdateringer dagligt i et tidsskrift eller lignende post kan tjene som en form for motivation samt give dig noget at se tilbage på.
 • Klasser kan give stor motivation for en nybegynder, ofte den blotte omstændighed at være sammen med andre vil give dig inspiration til at holde ud.

Advarsler

 • Kend dine grænser.
 • Hvis du er gravid, så tal med din læge, før der iværksættes nogen yoga øvelse.
 • Når de oplever menstruation, undgå omvendt arbejdsstillinger, stærke drejninger og backbends.

Ting du behøver

 • Komfortable yoga tøj
 • Varm plads
 • Yoga mat
 • Blød musik (valgfri)