Wkedk

Hvordan til at leve i nuet

Bor i øjeblikket handler om at leve som om der er nogen i morgen. For at gøre dette, skal du indse skønheden i hvert øjeblik, og i dagligdags aktiviteter. Det er en bevidst handling, der kræver deltagelse, ikke bare observation, men belønningen er en rigere, fyldigere liv. Det er dit liv, nu live!

Steps

Hvordan til at leve i nuet. Danse som nogens øje.
Hvordan til at leve i nuet. Danse som nogens øje.
 1. 1
  Danse som nogens øje. Mens du kan eller ikke kan lide at danse, uanset hvem der ikke ser, ideen til udtryk i disse 4 ord opsummerer hele oplevelsen af ​​at leve i nuet.
  • Hvis du forsigtigt hvis du selv overveje, hvem der kigger, du udfører. Dit mål er at danse godt, at imponere (eller i det mindste ikke skuffe) dit publikum. At leve i nuet, til "danse ligesom nogens kiggeri," du er nødt til at glemme alt om at udføre for andre og blot acceptere øjeblik for hvad det er.
 2. 2
  Tage notits af verden. Ligegyldigt hvad du laver, mærke til de øjeblikke, der omgiver dig. Måske på vej til arbejde eller skole, går man over en smuk bro, eller du får en visning af solopgang bag bygninger.
  • Når du går ned ad gaden, se på den måde lyset reflekteres fra bygninger, trægrænsen, og fuglene, der formår at reden i tilfældige hjørner og sprækker. Den simple handling at vippe hagen kan give dig et helt nyt perspektiv på det sted, du bor.
  • Virkelig se på en blomst. Okay, så du ved, det er smuk. Hvad er smuk? Hvad betyder det lugter, udover sig selv? Hvor mange kronblade har det? Gør bladene spiral op stilken som en trappe eller en filial ud på modsatte sider og næ? Er der nogen fejl går om deres liv på denne plante? Tror du, de er selv klar over din eksistens?
  • Indser, at uanset om disse ting er stor eller lille, er du en del af denne ental øjeblik, da alle disse ting kommer sammen. Når du indser du er en del af hvert øjeblik, at du har levet igennem, vil du være der næsten. Når du stopper vide det, og bare leve det, vil du være hele vejen der.
 3. 3
  Fokus på hvad du laver. Selv hvis du bare gå, eller aftørring tælleren eller blander kortene, hvordan føles det? Der er sikkert en slags kommentar spinning gennem dit sind, og det har nok at gøre med noget andet end hvad du laver. Lad disse tanker gå og fokusere på, hvad er (ikke, hvad der var, eller hvad der kunne være). I buddhismen er dette benævnt mindfulness.
  • Bare vejret. Når det øjeblik begynder at undslippe dig, da det helt sikkert vil forsøge at gøre, indånder. Tag en meget dyb indånding gennem næsen, så dybt som du kan. Lyt til luften bevæger sig ind i din krop, og føle dine lunger svulme. Pust langsomt gennem munden, så luften flugt på egen hånd.
  • Vær opmærksom på dine andre sanser-touch, syn, lyd og smag. Lad som om det er den allersidste gang, du nogensinde vil opleve, hvad du oplever. Har du nogensinde været så fordybet i noget, det virkede som resten af ​​verden bare forsvundet? Bor i øjeblikket handler om at skabe den tilstand i sindet på noget tidspunkt., Og prøve at nyde nutiden.
  • Lyt til verden. Fuglene, lyde fra én bil passerer, samtaler af fjerne fremmede, revner og knirker i bygningen, da det varmer og køler, flyene overliggende, fodspor forbipasserende. I det øjeblik er alt omkring dig.
 4. 4
  Smile, når du vågner. Du kan indstille tonen i påskønnelse og opmærksomhed for de næste 24 timer ved blot at vågne op og smilende. Må ikke vågne op med et suk og et smash på din vækkeuret. Der er videnskabeligt bevis for, at de udtryk, som du laver med dit ansigt rent faktisk kan påvirke, hvordan du føler. Især er sand lykke mest tæt knyttet til en Duchenne smil, som involverer smilende med øjnene, såvel som din mund.
  • Visualiser alle de gode ting, der kommer til at ske for dig i dag. Fik en præsentation at give? Forestil dig griner, du får for dine vittigheder og Ovation du vil modtage i slutningen. Fik en travl dag med rengøring? Forestil dig, hvor godt det vil føle at sidde ned med en lækker te og beundrer din hyggelige stue, når det hele foregår.
 5. 5
  Commit tilfældige, spontane handlinger af venlighed. Uanset om det er at donere 1 dollar til en fond på apoteket, picking up kuld, eller hjælpe ofre for naturkatastrofer, holde advare i hvert øjeblik af din dag efter en måde hvorpå du kan gøre verden til et bedre sted. Selv den mindste ting, ligesom, kan bringe glæde. Det er den mest spontane og uventede handlinger af venlighed, der producerer den største effekt, og du kan ikke være følsom over for den slags muligheder, medmindre du bor i øjeblikket.
  • Har du en gammel eller syg nabo, der ikke får mange besøgende? Stop ved med nogle cookies, en kande kaffe eller en kande saftevand. Hvis det er nogen, der ikke vil lade dig gå, når de har fået din opmærksomhed, grave i og nyde deres historier. Folk er meget mere interessant end du tror.
 6. 6
  Minimer aktiviteter, der matte din bevidsthed i øjeblikket. Hvad laver du der lokker dit sind til at løbe væk fra det nuværende? For de fleste mennesker, sætter ser fjernsyn, du i en passiv tilstand i sindet, og tiden glider lige ved. Dagdrømme og farer vild i en god film eller bog er ikke dårligt, men det er ikke at leve i nuet, fordi det placerer din koncentration om noget, der ikke lige her, lige nu, det er en form for eskapisme. Må ikke zone ud, zone in. Gør ting, der er aktive, og at opfordre dig til at kigge dig omkring og engagere verden i det øjeblik. Havearbejde, spille et spil, og spille et instrument er alle aktiviteter, der egner sig til mindfulness. Så efter at have læst denne artikel!
  • Vælg mindst en dag om ugen til at slukke din mobiltelefon, din computer, din radio, dit TV, og hvad andre gadgets, du bruger til at distrahere dig selv. Tilbring denne dag ridning din cykel til en café, havearbejde, have en ven over til te, tegning noget, man ser ud af vinduet, eller udforske et nyt område af din by.
  • Indsnævre dine absolutte yndlingsprogrammer, skriv dem ind i din tidsplan, og kun tænde for tv'et på disse tidspunkter. Ligesom at nikke til sene tv? Prøv urtete i stedet. Channel-surf, når du keder dig? Få en hobby. Watch spil-shows under middagen? Kog dig selv noget særligt og nyde hver bid af det.
 7. 7
  Være taknemmelige for, hvad er. Når du finder dig selv ønsker for noget, du ikke har, eller ønsker dit liv ville være anderledes, starte din søgen efter dit ønske ved at være taknemmelige for, hvad der allerede er i dit liv. Dette vil bringe dig tilbage til nuet. Lav en liste over, hvad du er taknemmelig for lige nu, selvom alt hvad du kan tænke på er, at du er i live og kan ånde. Du ønsker ikke at gå glip af de gaver lige foran dig, fordi du altid er på udkig over hvad der er i nuet, hvad der engang var, eller hvad der kunne være. Hvis du er taknemmelig for, hvad der er, vil du være glad for at være i nuet - i stedet for at drømme om at være lykkelig et andet sted.

Tips

 • Deltage i aktiv samtale og engagere sig i emnet med et andet menneske.
 • Lyt til musik og nyde det. Udtryk dig selv ved at danse til den eller synge sammen.
 • Mange af os bærer nag med os, der hjemsøger os, og disse nag også forhindre os i at åbne vores hjerter for andre, fordi vi er bange for at blive såret igen.
 • Tænk over, hvor glad din gode gerning kunne gøre nogen!
 • Børn behøver ikke bekymre sig om fremtiden, de spiller, og nyde hvert øjeblik for hvad det er. De har endnu ikke lært at tænke fremad, eller spekulere over fortiden, så benytte lejligheden til at lære af dem.
 • Se din ånde, ved at lægge mærke din vejrtrækning mønster dit sind naturligt quiets og mere opmærksom på nuet.

Enigma s

 • Ansigt din frygt.
 • Besejre dine dæmoner.
 • bevise alle forkert.
 • Vis altid venlighed.
 • Aldrig klatre ned ad stigen af ​​livet.

Det er, så vil du afsløre gåden inden for.