Wkedk

Sådan at genkende de tidlige symptomer på Alzheimers sygdom

Alzheimers sygdom er en tragisk, at frarøver ofrene og deres familier års lykke ved langsomt at ødelægge sindet og personlighed på den ramte person. Selvom der ikke er nogen kur endnu, er der medicin til rådighed til at behandle symptomer og forsinke udviklingen af ​​Alzheimers, hvis det er diagnosticeret tidligt. En ny test kaldet en bio-stregkode assay, som kan være i stand til at identificere en bestemt protein i spinalvæske forbundet med sygdommen, bliver undersøgt for at bestemme dens nytte i tidlig påvisning af sygdommen. Forhåbentlig vil dette vise sig at være et vigtigt redskab i diagnosticering og behandling i den nærmeste fremtid. Indtil da, er at være opmærksom på de tidlige symptomer på Alzheimers er den bedste måde at fange den i sin vorden.

Steps

Sådan at genkende de tidlige symptomer på Alzheimers sygdom. Hold øje med, en af de første tegn på sygdommen.
Sådan at genkende de tidlige symptomer på Alzheimers sygdom. Hold øje med, en af de første tegn på sygdommen.
 1. 1
  Hold øje med, en af de første tegn på sygdommen. Hvis nogen har problemer med at minde, hvor de parkerede bilen, eller hvad de gik for at komme i pantry, det er ikke usædvanligt, og kan være en normal del af aldring. Tabet forbundet med tidlig Alzheimers påvirker korttidshukommelsen, ting, der skete for nylig, såsom ikke at huske, at de spiste frokost en time siden. En anden indikator kan være, at de i stigende grad og vedholdende forlægge dagligdags genstande som briller eller nøgler. Eller sætte elementerne i usædvanlige steder, ligesom køleskabet.
 2. 2
  Lyt omhyggeligt. Den manglende evne til at tænke på ordet for fælles elementer som en eller hårbørste kan også forekomme. Dette er ikke det samme som at være på en momentan tab af et beskrivende ord for noget. Den enkelte ikke længere ved, hvad objektet er kaldet og kan make-up eller bruge et ord, der lyder som eller har en lignende betydning for objektet. Tale og forståelse bliver langsommere, og de kan miste deres tankegang i midten sætning.
 3. 3
  Vær opmærksom. Svært ved at lære nye ting og gøre nye erindringer er en anden indikator. Den enkelte har en kortere opmærksomhed span, kan stille gentagne spørgsmål, og modstår forandring. De har også problemer med at organisere deres tanker og tænke logisk. Dette tab af forarbejdnings færdigheder kan være tydelig i den manglende evne til at gøre ting, såsom balance et checkhæfte eller glemmer at betale for en vare.
 4. 4
  Bruge tid observere. At være ude af stand til at udføre simple dagligdags opgaver så ubesværet som de engang gjorde, er et symptom på mild Alzheimers. Den enkelte kan tage længere tid at gøre rutinemæssige ting og blive ophidset, hvis forhastet. De kan også få tabt let og endda gå til velkendte steder, og søvnmønstre kan blive forstyrret.
 5. 5
  Vær opmærksom på adfærdsændringer. En af de tidligste ændringer kan være et tab af interesse i livet, eller ting, når nød. Mindre energi, en mangel på spontanitet, følelsesmæssige udbrud, og uprovokerede fjendtlighed er andre symptomer. Den enkelte kan også opleve et tab af hæmning forårsager adfærd såsom klæde offentligt eller gør upassende bemærkninger. Tabet af evnen til at bedømme tid og rum, og hvad der foregår omkring dem kan bidrage til paranoid adfærd.
 6. 6
  Andre tegn kan omfatte at gå udenfor i deres natkjole / pyjamas, forsømmelse af personlig pleje og hygiejne, beskylder folk for at stjæle / flytning / skjule ejendele.

Tips

 • Begyndelsen behandling så hurtigt som muligt vil gøre plagede individ mere behagelig og bedre i stand til selvstændigt at udføre visse personlige funktioner længere. Det vil også gøre det lettere for plejepersonalet.
 • eksisterer der kan behandle nogle symptomer på sygdommen såsom forbedring hukommelse og beroligende angst. Det er mere sandsynligt, at symptomerne vil reagere på behandlinger tidligt i sygdommen.
 • Tidlig diagnose giver patienten og familien den nødvendige tid til at træffe beslutninger om fremtiden, herunder sundhedspleje, finansielle og juridiske problemer.

Advarsler

 • De ovennævnte symptomer er forbundet med demens. Mild demens kan være forårsaget af tidlig eller mild Alzheimers sygdom, men kan også være symptomer på andre sygdomme - herunder dehydrering, vitaminmangel, problemer med skjoldbruskkirtlen og bivirkning til medicin - som er behandles og reversible. Hvis du er bekymret for dig selv eller en du holder af, er det vigtigt at søge medicinsk behandling så hurtigt som muligt.
 • Bare fordi du glemmer ting (bilnøgler, vandflaske osv.), betyder ikke, du har Alzheimers sygdom. Check med en læge, hvis du tror du har Alzheimers.