Wkedk

Sådan at forstå dine følelser

De fleste mennesker vil være enige, at det er vigtigt at kommunikere, hvad du føler. Men hvordan kan du vide, hvad du føler? Her er nogle enkle men dybe måder at vide, hvad du føler og hvordan du bruger disse følelser til at forbedre dit liv.

Steps

Sådan at forstå dine følelser. Vide, hvad følelser er.
Sådan at forstå dine følelser. Vide, hvad følelser er.
 1. 1
  Vide, hvad følelser er. De er simpelthen energi, der bevæger sig gennem kroppen. Vi har nogle gange forsøge at stoppe vores følelser i at bevæge sig igennem, enten fordi vi er flov af dem eller fordi vi tror, ​​vi vil blive set i et negativt lys. Dette forårsager udmattelse. I virkeligheden er følelser flow, er de forbundet til vores følelse af velvære og kreativitet. Hvis vi er i stand til at få adgang flow / følelser, så vi kan fastholde vores fysiske, psykiske og følelsesmæssige sundhed.
 2. 2
  Ind i zonen. Hver følelse har en særlig zone i kroppen, at det bevæger sig igennem.
  • Frygt ofte starter i maven og bevæger sig opad i kroppen. De fleste af os er bekendt med sommerfugle i maven. Frygt, ligesom alle følelser, er vigtig, fordi det giver os oplysninger til at holde os sikkert og sundt. Hvis en person konstant ignorerer deres frygt fornemmelser eller bærer rundt gamle frygt for, at de aldrig har givet udtryk for, kan de udvikle fysiske symptomer i den zone af kroppen, hvor frygten er blokeret. Irritabel tyktarm, sår, fordøjelsesbesvær og kvalme, er ofte relateret til blokerede frygt i en persons krop.
  • Tristhed begynder ofte i brystet og bevæger sig opad gennem halsen og op til øjnene, hvor vi ser tårer. Du har sikkert hørt udtrykket "Hun er helt kvalt." eller "Mit hjerte gør ondt." Vi har alle set nogen græde. Men ofte "vi forsøger at styre vores sorg, fordi vi synes, det er for smertefuldt at føle og vi stopper energien før den kan komme op gennem øjnene og ud i et sundt udtryk. Dog kan faktisk lade sig til at græde fuldt være en af ​​de fleste udrensning erfaringer. " Opmærksom på de fysiske fornemmelser i disse områder, og lade energien til at bevæge sig fuldstændig hjælper os sørgende et tab, empati med andres lidelser og bevare sundhed og velvære. Tristhed, når blokeret i disse områder af kroppen, kan føre til hjerte / lungeproblemer, hals / voice problemer, og øjenproblemer.
  • Vrede begynder i ryggen mellem skulderbladene og rejser opad, langs bagsiden af ​​halsen og omkring siderne af kæberne. Vrede er "No ejendomskrænkelse" følelser og hjælper os med at skabe sunde grænser. Sund vrede kan hjælpe os med at sige "Nej" til ting, som ikke er i vores bedste interesse. Hvis du bemærker fornemmelser i din ryg, nakke og kæber såsom spændinger, smerte og pres, er det sandsynligt, at du har været udstopning din vrede energi. De fleste mennesker gør det, fordi de har lært, at vrede er en uhensigtsmæssig følelse eller de så en person, der brugte deres vrede til at skade folk, og de ikke ønsker at gøre det samme. Ægte sunde vrede ikke skade nogen, herunder den person føler det. Sund vrede ikke bebrejde, misbrug eller angreb andre. Flytning vrede på sunde måder giver energi til at komme hele vejen op, og gennem kroppen gør det muligt for personen at give stemme til deres erfaringer og for at skabe noget anderledes.
 1. 1
  • Joy er den sidste af de fem centrale følelser. Joy er ofte mærkes i brystet (Svarende til sorg har vi glædestårer), men det kan udstråle udad mere end blot at flytte opad. At opleve glæden helt er det bydende nødvendigt at dyrke evnen til at flytte alle de følelser gennem fuldstændigt, fordi de alle er forbundet. Hvis du ønsker at føle glæden, er du nødt til at være villig til også føle din frygt og din sorg, vrede og seksuelle følelser. Hvis du udstopning en eller flere af de mere "Smertefulde" følelser, så vil du også være udstopning jeres glæde.
 2. 2
  Hold en dagbog og registrere, hvad du oplever i visse begivenheder. For eksempel vidste hvordan du føler dig under dit lykkeligste øjeblik? Under din sørgeligste? Under dit mest lidenskabelige? Så når du forsøger at regne ud, hvordan du følte, så prøv at matche din aktuelle tilstand til en af ​​disse øjeblikke.

Tips

 • Folk tror ofte, hvis jeg tillader mig at føle dette, vil jeg aldrig stoppe. Sandheden er, at sande autentiske følelser bevæger sig gennem i bølger, og de fleste gør ikke vare mere end et par minutter. Hvis du oplever følelser, der fortsat findes for timer eller dage, er der sandsynligvis en anden følelse nedenunder, der er behov for at kunne mærkes og udtrykt.
 • At vide, hvad du føler åbner døren til din kreativitet, din visdom, din intuition og dit helbred. Disse følelser er ikke så meget smertefuldt som de er en stærk følelse af, at vi søger at stoppe, hvilket i sidste ende skaber langt mere smerte end at lade energien til at bevæge sig frit.
 • Dele af denne artikel er baseret på værker af Drs. Bøsser og Kathlyn Hendricks.