Wkedk

Sådan at få mere kontrol over dine følelser

At blive emotionless kan være et meget nyttigt taktik til at håndtere problemer, der kan håndteres bedre med færre hjerte og mere hjerne. Det følgende er en liste over skridt at tage for at fjerne hjertet fra situationen, og begynde at bruge dit hoved.

Steps

Sådan at få mere kontrol over dine følelser. Distancere dig fra situationen.
Sådan at få mere kontrol over dine følelser. Distancere dig fra situationen.
 1. 1
  Meditere. Dette er en af ​​de bedre redskaber til at blive emotionless. Der findes flere forskellige typer af meditation, herunder Vipassana og Huna, at man kan undersøge for at se, hvilken en der er den rigtige for dig. Selv den mest basale form: lukke øjnene og trække vejret dybt, er nogle gange nok til at miste dine følelser.
 2. 2
  Distancere dig fra situationen. Du kan gøre dette ved at se sig selv som observatør af situationen og ikke en aktiv deltager. Fokus på de visuelle detaljer i miljøet og frigøre sig fra den situationsbestemte virkelighed.
 3. 3
  Tænke logisk, ikke følelsesmæssigt. Hvis du ikke kan tage afstand fra situationen, så tag en mere logisk tilgang (dvs. fakta / figurer) snarere end en tilgang af vrede, had, frygt, osv. Tænk på årsagerne til de handlinger og ser på tingene fra alle sider før du foretager nogen form for dom.
 4. 4
  Tænk på noget andet. Når vi beskæftiger os med en situation, der kræver den manglende følelser, tænk på noget rudimentære som optager dit sind. Et par eksempler på ting at prøve er: Lang division, opregner de fulde navne på hele din familie, en liste over alle 50 stater, navngivning så mange pattedyr som du kan, osv. Nøglen til at gøre dette korrekt, er at besætte dit sind med fredelige og rolige tanker, mens de resterende klar over situationen og tage det hele i.
 5. 5
  Erkend, at du kan være forkert. Følelser kan formørke vores dømmekraft, og der er altid en mulighed for, at du er simpelthen forkert. Hvis du er klar over dette, så lad det gå. Pride kun vil muck op på situationen.
 6. 6
  Isoler. Dette kan tage en varierende mængde af tid - det afgørende er, at man skal være væk fra samfundet, indtil de ikke længere føler en længsel efter et socialt liv.
 7. 7
  Forsætlig. Tænk på dit tidligere liv, og hvad du har gjort. Reflektere over de valg, du har foretaget, og hvad der drev dig til at gøre disse valg. Overvej, om, i dit sind, at de var gode eller dårlige beslutninger.
 8. 8
  Læs. Læsning vil besætte dit sind og holde dig fra at genoverveje din nyligt valgte livsstil. Mange nyder værker af Nietzsche (Knee-Chuh), selv forskellige filosofi tekster kan hjælpe med at sætte dig i den rigtige ramme i sindet.
 9. 9
  Oprette dine egne sædeligheden eller etiske regler. Hvis du har valgt at læse værker af Nietzsche, kan du føle, at distancere dig fra besætningen er din første bekymring. Fælles moral på plads i vores samfund er ofte baseret på hvad der er godt for besætningen, ikke godt for dig. I det mindste er det en god ide at strengt undersøge de moralske systemer i brug i dit sociale miljø, og uafhængigt grund, om du føler, at de har en sund rationelt grundlag. Overvej dine valg, og efter at have jordet dig selv i etisk filosofi, fornuft ud et sæt af moral du mener gælder for dig. Vær opmærksom på - at skabe disse moral for dig selv betyder, at du er i kraft, skaber det sæt af moral du mener alle andre skal følge.
 10. 10
  Lær at give slip.

Tips

 • Træk vejret. Dybe vejrtrækninger vil holde dig fra at reagere.
 • Holde et åbent sind.
 • Når du vælger et sted at isolere sig selv, først overveje, i hvilken grad du ønsker at give op følelser. Skulle du ønsker at blive en sten-kold, emotionless automat, vælge et område du hverken hader eller elsker, et område, der ikke synes smuk for dig, og heller ikke grim. Medianen område, det grå område, er det bedste område. Du er ligeglad. For dig er der ingen sort eller hvid.
 • Hvis du har brug for et øjeblik, tage en time-out. Dette vil hjælpe dig centrerer dig selv og give dig en pause til at tænke over tingene fra en anden position end din egen.
 • Se dem i øjnene. Må ikke kigge væk.
 • Når konfronteret med følelser tage en anden og ånde ind og ud og forsøge at klare dine tanker.
 • Koncentrer dig om de små ting, hvis du finder dig selv i en position, du ikke ønsker at være i, lytte til dig selv. Tænk på din vejrtrækning, din hjerterytme, dit blinker, eller noget at tage dig væk fra problemet og ind i en mere rolig og afslappet tilstand. Dine muskler vil løsne så godt, at du synes meget mindre involveret. Det er en god taktik, hvis du har sagt noget, du ikke ønsker at sige, eller du talte for højt.
 • Forestil dig selv som en outsider, der ikke bekymrer sig om situationen.
 • Hvis du stadig ønsker at føle sig glade, eller bevare nogle andre følelsesmæssige tilstand, der er vigtigt for dig, såsom vrede eller sorg, eller hvis du ønsker at tage tingene langsommere, vælge et område du føler forbindelsen til.
 • Se en trist eller sjov film eller lytte til en trist sang, prøve disse tider, som vist ovenfor, før konfrontere med ægte følelsesmæssige situationer.

Advarsler

 • Det tager en utrolig stærk person til at blive virkelig emotionless. Gauge selv ærligt og regne ud, hvis du kan gøre ofre for at nå sand frihed fra følelser, eller hvis du virkelig vil.
 • Glem ikke at holde med det program! Hvis du kæmper med din ægtefælle, og du bruger disse teknikker til at bevare roen, er det bydende nødvendigt, at du ikke ignorere dem, mens du mentalt er notering fra antallet af gange du har haft til at smide en kuglepen, fordi du har brugt hver dråbe blæk.