Wkedk

Hvordan til at udtrykke dine følelser

Odds er, at du læser dette, fordi du har en smule problemer med at udtrykke dine følelser ordentligt. Måske du føler dig fanget, måske du er så vred, at du ikke længere ønsker at tale med nogen, ikke engang din nærmeste, måske du føler dig så trist, og at du har en hård tid forlader dig selv alene, eller måske er du et sted midt imellem. Uanset hvordan du føler, selv om, det er absolut nødvendigt at lære at udtrykke din på en produktiv måde. Alle ved, at det er usundt (og temmelig) for at holde dine følelser på indersiden, som folk, der ofte ender på en dårlig måde. Når du lærer, hvordan man korrekt lufte disse følelser, vil du være i stand til at kommunikere med andre - såvel som dig selv - meget bedre. Det er ikke altid let at udtrykke dine følelser, men det er givende, når du gør.

Steps

Hvordan til at udtrykke dine følelser. Finde ud af præcis, hvordan du føler.
Hvordan til at udtrykke dine følelser. Finde ud af præcis, hvordan du føler.
 1. 1
  Finde ud af præcis, hvordan du føler. Når du bestemme, hvad det er, at du føler, det vil være meget lettere at gå om din dag. Husk at være specifik omkring, hvordan du føler, som ved hjælp af kun en eller to ord til at beskrive, hvordan du føler, såsom crappy eller ned, er alt for vag. Også angive graden af den følelse, dvs. Meget eller lidt irriteret.
 2. 2
  Identificer aftrækkeren (r). Hvad er årsagen til din? Har du brudt op med din kæreste, for nylig? Har du lige mistet dit job? Har du fundet ud af, at du har undladt en klasse? Når du identificere de udløsende faktorer, lære af erfaringerne og se, om der er noget, du kan anvende senere i.
 3. 3
  Skriv. Du behøver ikke at gå Shakespearean - bare skrive, hvad der kommer til dig. Om det være en, en, eller endda en til bedstemor, hvis du har lyst til at skrive så go for it.
 4. 4
  Lufte dine følelser i et tidsskrift. Skriv ned præcis hvordan du føler, og alt, hvad du følte, og gjorde den dag. Du kan henvise til posterne senere, hvis du skal.
 5. 5
  Tegn. Må ikke begrænse dig selv ved at spore over et billede, eller ved at kopiere noget, du har set før - gør, hvad der kommer naturligt. Tegn hvad der kommer til at tænke på det tidspunkt, hvad enten det er en glad hjemlige scene eller en abstrakt skabelse, få det ud. Det behøver ikke at være på papir eller lærred - du kan altid bruge computerprogrammer som eller.
 6. 6
  Øvelse. Tag dine følelser ud på en boksebold, eller gå en tur for at klare dit sind. Det vigtige er, at du bevæger dig og sortering ud af dine følelser.
 7. 7
  Tag billeder. Du behøver ikke at bekymre dig om at tage professionelle billeder, bare komme derud og fotografere, hvad fanger din fantasi.
 8. 8
  Tal med nogen. Find en person, du og fortælle dem om dine følelser, hvis du ikke er i stand til at fortælle dem i ord, skrive dem et brev eller en e-mail. Hvis du ikke har betroet ven eller slægtning til at tale med, overveje at tale med en rådgiver - de kan være i stand til at levere medfølende hjælp.
 9. 9
  Afgøre, om det virkelig er det værd. Er du overreagerer på nogen måde? Er begivenheden / person, der fik dig til at føle denne måde virkelig det værd?
 10. 10
  Huske en tid, hvor du følte, på lethed, eller glad. Mærk alle de behagelige følelser, og give slip på alle de negative følelser, der er inde i dig. Opbevar denne hukommelse i tankerne, indtil du føler dig rolig og behagelig.

Tips

 • Tal for dig selv, som du ville en ven.
 • Nogle gange, følelser bliver for meget at håndtere, og alt hvad der er brug for er en pause fra dem. Det betyder ikke, at ignorere deres eksistens, men blot, at du har brug for en pause og sortere dem ud, når du er klar.
 • Måske har du brug for at gøre noget anderledes: gå besøge en slægtning, deltage i en leg, gøre noget, der gør du føler dig bedre. Eller måske alle du behøver, er en ændring i din daglige rutine - som at tage et varmt skumbad - vil være nok til at gøre du føler dig bedre.

Advarsler

 • Tag ikke dine følelser ud på dig selv - dette betyder intet. Intet i verden er værd at du såre dig selv.