Wkedk

Hvordan at komme over en besættelse

Obsession er sjældent en sund ting, for de fleste mennesker, det kan være ganske ødelæggende. Men du behøver ikke at være en slave til dine tvangstanker. Her er et par nyttige tips om, hvordan at komme videre.

Steps

Hvordan at komme over en besættelse. Sørg for at du er parat og villig til at forpligte sig til at komme over det.
Hvordan at komme over en besættelse. Sørg for at du er parat og villig til at forpligte sig til at komme over det.
 1. 1
  Sørg for at du er parat og villig til at forpligte sig til at komme over det. Tvangstanker er en anden form for afhængighed, derfor er du nødt til at tage et stærkt standpunkt og virkelig være klar til at bevæge sig fremad. Hvis du ikke er klar, vil du ikke blive en succes.
  • Spørg dig selv hvorfor du ønsker at komme over denne besættelse. Hvorfor er det vigtigt for dig? Hvorfor har du brug for at lade det gå?
  • Spørgsmålstegn ved din timing. Er dette en stressende tid på grund af andre faktorer, der foregår i dit liv? Det er vigtigt ikke at overbelaste selv. Hvis dit liv er hektisk lige nu, kan du nødt til at vente, indtil du kan fokusere al din energi på at overvinde din besættelse.
 2. 2
  Identificere de underliggende årsager til din besættelse. Mennesket har altid en grund for deres handlinger. Så spørg dig selv, hvorfor er du besat af denne særlige ting eller person? Når du har fundet ud af, en plan for angreb er meget lettere formuleret.
 3. 3
  Fjern påmindelser om din besættelse fra dit liv. Hvis dit værelse er klistret i billeder af en ex-kæreste, der besætter alle dine tanker, rive dem ned! Når du har konstante påmindelser alle omkring dig, kan det være næsten umuligt at faktisk få over noget.
 4. 4
  Find noget andet at fokusere på. Dette skridt vil være forskelligt for hver person. Hvis du har brug for at kaste sig ud i din skole arbejde, dit job eller din familie, gå bare i gang. Dog være tilbageholdende med at udvikle en erstatning besættelse.
 5. 5
  Søge støtte. Folk er flokdyr ligesom ulve, løver eller elefanter. Vi samle momentum og støtte fra dem omkring os.
  • Fortæl en ven, hvad du har at gøre med, og bede ham eller hende om hjælp.
  • Find et online community eller støtte gruppe, som vil forstå mere personligt, hvad du går igennem.
  • Find en rådgiver eller terapeut. Disse mennesker vil blive professionelt trænet i at overvinde tvangstanker og vil være i stand til at hjælpe dig med at identificere eventuelle større problemer, der kan være at gå på.

Tips

 • Prøve nye ting for at få dit sind ud af din besættelse gerne hænge ud med venner, læse en bog, eller måske lære et musikinstrument.
 • Forskning årsager til besættelse.
 • Må ikke være bange eller skamme sig.
 • Tage tingene langsomt, hvis du har brug for. Du behøver ikke at stoppe "kold tyrker".
 • Må ikke bare sætte det ud, løse det.

Advarsler

 • Obsessive Compulsive Disorder og afhængighed er begge meget reelle problemer for mange europæere. Hvis du kan simpelthen ikke styre din besættelse (r) og / eller hvis det forårsager skade på dig eller de mennesker omkring dig, søge hjælp hos en professionel med det samme.