Wkedk

Sådan at udrydde og stoppe negative tanker

Negative tanker er ikke forbeholdt for blot et par mennesker eller situationer - alle er plaget af negative tanker på et tidspunkt i.

Men når du begynder at tænke over, hvad du "tænker", har du allerede taget det første skridt til at kontrollere negative tanker.

Steps

Sådan at udrydde og stoppe negative tanker. Gør beslutningen om, at du kommer til at være en til at beslutte, hvad dine tanker er og vil være.
Sådan at udrydde og stoppe negative tanker. Gør beslutningen om, at du kommer til at være en til at beslutte, hvad dine tanker er og vil være.
 1. 1
  Gør beslutningen om, at du kommer til at være en til at beslutte, hvad dine tanker er og vil være. Du kan kontrollere, hvad du synes om. Det betyder, at en daglig indsats for at bevidst program tanker eller bekræftelser ind i dit sind.
 2. 2
  Omgiv dig med positive mennesker. Har du nogensinde hørt sige, "fugle af en fjer flok sammen"? Det er det samme med både positive og negative mennesker. Hvis din nuværende ikke gør noget, men rive andre ned, klager, og generelt være negativ, er det vil være meget svært for dig at komme over at være negativ i dette miljø. Du kan meget vel, nødt til at gøre nogle nye venner.
 3. 3
  Nægter at acceptere negative kommentarer, når du ved, de er ufortjent. For eksempel, hvis du gør fremskridt på et projekt, og du hører nogen kommenterer om, hvordan du har lige været spilder din tid blot fortælle dig, at det ikke er, hvad jeg tror, ​​det er ikke hvad jeg tror. Du ved, at du har gjort fremskridt på projektet, har du brugt din tid godt, og at du fortjener ros. Du skal dog ikke ignorere alle, ellers vil du ende med at gå glip af en masse gode ideer.
 4. 4
  Skift dit sprog. Ordene "bør", "kunne" og "måske", er ude. For eksempel ændre "Jeg kan gå og ordne bilen "til" Jeg vil gå og ordne bilen. " På den måde du taler handling og gøre et løfte du er mere tilbøjelige til at holde sig til.
 5. 5
  Tænk for dig selv.
 6. 6
  Brug dit initiativ i stedet for at vente på mennesker. Du kan spilde en masse tid på at vente på andre til at handle.

Tips

 • Dit liv vil gå nogen steder, hvis du rundt sidder gøre noget hele dagen. Har nogle ambitioner og mål og arbejde hen imod dem. Planlægge, hvad du ønsker at opnå, så sørg for at følge op.
 • Accepter dig selv, først acceptere, dømme og fortælle dig, at uanset hvad du tror er din skabelse. Dens altid vi, der er maleren og vi maler verden ved vore farver Så er det tid til at vælge den bedste farve til alle, da det vil gøre os bedre kunstnere.
 • Husk, at handlinger taler højere end ord. Snarere end blot at tale, være villig til at træffe nogle foranstaltninger.
 • . Under og holde sig til en øvelse plan kan være meget.

Advarsler

 • Selv for folk der kan lide positiv adfærd, hvis du får for positiv, kan du blive meget irriterende.
 • Ikke alle kommer til at lide, at du ønsker at være positiv. Uanset grunden, nyde nogle mennesker at være negativ, og du kan finde dig selv kæmper en igangværende kamp for et stykke, indtil du få nye venskaber.