Wkedk

Hvordan man har en god mental sundhed

Så din krop er fit, men der er stadig at stykke af dit sind, der ikke er helt rigtigt. Bad mentalhygiejne skaber mange problemer, bosætte ting. Det kan være, at du har brug for at få dit hoved på straight. Det er nemt at forbedre din mentale sundhed, og du har allerede taget det første skridt ved at kigge i mental sundhed. Husk, det hele starter indefra.

Steps

Hvordan man har en god mental sundhed. Udvikle en hobby eller passion for dit sind til at udtrykke dine følelser og glæder for sindet at føle fremskridt.
Hvordan man har en god mental sundhed. Udvikle en hobby eller passion for dit sind til at udtrykke dine følelser og glæder for sindet at føle fremskridt.
 1. 1
  Udvikle en hobby eller passion for dit sind til at udtrykke dine følelser og glæder for sindet at føle fremskridt. For eksempel skal kroppen motion og et middel til at kanalisere sin energi. Dette er en af ​​de fem liv mestringsstrategier. Elsk din krop, da motion er en coping færdighed.
 2. 2
  Feed your mind. Forbedre dine sociale relationer og give mulighed for mere varme og kærlighed mellem mennesker tættest på dig. Må ikke prale eller være narcissistisk (så meget som muligt tiltræde præferencer andre mennesker over dine egne præferencer, dvs: at give dem valgmuligheder, ikke være nøjeregnende).
 3. 3
  Recover gamle venskaber, eller lave nye sandt at fodre den del af dit sind. Have gode støttesystemer fra familie og venner er en coping færdighed.
 4. 4
  Udfordre dig selv en gang imellem. Søge et meningsfuldt arbejde for at opnå en følelse af ægte selvværd og selvtillid. En karriere, der motiverer dig følelsesmæssigt at blive ophidset om morgenen er en coping færdighed. Men hvis det job, du har ikke nødvendigvis af dine top karriere præferencer eller endda er flad ud af noget du ikke kan lide, kan du stadig håndtere det. I hvert job kan der være respekt findes i det ved at gøre dit bedste og behandle dem, du arbejder rundt med varme. Lær at elske dig selv. Tilfredshed i en karriere skal komme fra dig selv og ikke andre.
 5. 5
  Omgiv dig med skønhed. Nyistandsætte dit hus eller haven. Gøre nogle foråret rengøring. Sæt noget glad musik. Har hvad hjælper du føler dig afslappet og i fred. Øv uanset form for spiritisme, som appellerer til dig. Det er et liv coping færdighed og vil hjælpe dig med at genkende skønhed.
 6. 6
  Husk, at så længe du fylder dit sind med din personlige 'mentale fødevarer,' vil du opleve mindre kedsomhed og indre konflikt. Kedsomhed og ægteskabelig konflikt er ofte symptomer på mental sult (eller misforståelse).
 7. 7
  Vær sikker på at identificere eventuelle problemer, du har som angst, panikanfald eller andre lidelser. Identificere disse og erkende, at du har dem. Kun derfra kan du gå videre og søge behandling for at forbedre din mentale sundhed.
 8. 8
  Sørg for at du spiser de rigtige vitaminer og mineraler hverdagen. Følge en kost rig på omega 3, vitamin E og C og specielt Antioxidanter ligesom hindbær og brombær f.eks. Antioxidanter hjælpe med at rydde op i hjernen.

Tips

 • Vrede er en sekundær følelse. Hvis du er vred over noget, der er en underliggende primære årsag til vrede. Det er den følelse, der skal håndteres med de fem mestringsstrategier.
 • Hold dig væk fra en stater "vegetation" eller defensiveness. Brug mestringsstrategier. Hvis du er i en anden stat end at praktisere de mestringsstrategier, er du ikke i god mental sundhed.
 • Hold dit værelse pæne, og du vil hurtigt føle gladere. Husk, når området omkring dig er organiseret, så er dine tanker.
 • Øv de fem mestringsstrategier. De er en karriere (ikke nødvendigvis dit nuværende job), positive støttesystemer, motion og sundhed, en hobby, og spiritualisme.
 • Lad ikke nogen af ​​de mestringsstrategier blive vanedannende eller kontrollerende. For eksempel er hobbyer godt, men hvis du spiller golf hele tiden på bekostning af vigtig tid, er det ikke længere en coping færdighed.
 • Prøv at tænke før du taler, for at sige kun positive eller harmløse ord.
 • Brug et tidsskrift til at behandle følelser, der ikke er behageligt, såsom tristhed, tomhed, en følelse af opgivelse. Det er god motion før de går til at sove.