Wkedk

Hvordan man kan stoppe taler til dig selv

"Skal jeg gøre det? Nej, det tror jeg ikke det. Er du sikker? Tja, jeg er sikker på, hvis du er sikker på," "Hvem taler du til?" Uh, oh. Du har gjort det igen. Du talte med dig selv, og ellevild en forbipasserende. Har du nogensinde været i denne akavede situation? Hvis ja, så læs videre.

Steps

Hvordan man kan stoppe taler til dig selv. Afgøre, hvorvidt det er et problem.
Hvordan man kan stoppe taler til dig selv. Afgøre, hvorvidt det er et problem.
 1. 1
  Afgøre, hvorvidt det er et problem. Kun du kan beslutte, om det er et problem. Hvis det er et alvorligt problem, skal du måske terapi for at afgøre, hvad der forårsager det. Spørg dig selv disse spørgsmål:
  • Er den første ting nogen hører fra mig er at jeg snakkede til mig selv?
  • Må folk giver mig mærkelige blikke, mens jeg går rundt?
  • Har mine lærere nogensinde anbefalede mig til studievejleder?
  • Er jeg snakkede til mig selv så stort et problem, som jeg forsøger at undgå offentlige situationer for at undgå forlegenhed?
  • Har jeg ofte føler bekymret eller skyldig om, hvor meget jeg taler med mig selv?
 2. 2
  Gøre samtaler med mennesker. Nogle gange er den eneste grund til, du taler til dig selv, er, at du har ingen andre at tale med. Men hvis du laver small talk med folk ofte, så skal du til sidst op med at tale til dig selv.
 3. 3
  Prøv at holde samtalen inde i dit hoved. Så snart du opdager, at du taler til dig selv højt, lukke munden lukket. Denne måde, bør samtalen fortsætte i dit hoved. Tryk dine tænder ned på dine læber, så du ikke kan åbne munden. Dette vil hjælpe dramatisk.
 4. 4
  Skær ned at tale med dig selv. Kun tillader dig selv at gøre det, mens du søger efter nøgler, briller, ændring, osv. Men vær forsigtig med dette skridt, fordi når du tillader dig selv at snakke højt, kan du begynde at tale til dig selv på andre tidspunkter også. Har strenge regler for at begrænse din tale, og hvis du har fulgt dem i en uge, gøre noget for at belønne dig selv, dvs se en film, købe slik, etc.
 5. 5
  Lyt til musik. Når du er på du er på din egen eller gå et sted, give din hjerne noget at fokusere på i stedet for emnet, du taler til dig selv om. Hvis du er iført hovedtelefoner og indser du taler til dig selv, måske folk vil tænke hovedtelefonerne tilbehør til din mobiltelefon. De vil antage, at du taler med en anden.

Tips

 • Prøv at tænke meget mere end du taler. Når du finder dig selv at tale højt, simpelthen blevet opmærksom på, at du gør det.
 • Hvis vi taler til dig selv er en vane, så i stedet for at tale til dig selv i en normal tale stemme, hviske i stedet. På den måde vil færre mennesker bemærke dig. (Der bør udvises forsigtighed, hvis du forsøger hviskende taktik. Hvis en forbipasserende stadig hører dig, kan du ende med at se meget mere mærkelig.)
 • Det er bedre at tale til dig selv, når der er ingen andre omkring.
 • Hvis det er et alvorligt problem, kan du besøge en rådgiver for en diagnose.
 • Find en god lytter, hvis du virkelig har brug for nogen at pludre til eller tale med dine kæledyr. Hvis du virkelig har brug for at snakke højt til nogen, der er andre muligheder udover dig selv!
 • Hvis du hele tiden nødt til at minde dig selv om ting, skrive lister eller forlade dig voicemails i stedet. På den måde, du har, hvad du har brug for, men du behøver ikke at gentage tingene højt.

Advarsler

 • Husk, at alle taler til sig selv for det meste af dagen (internt), så har du sandsynligvis er ikke anderledes end alle andre, du bare tilfældigvis at sætte ord.