Wkedk

Hvordan styrer dine følelser

Har du nogensinde følt, at dine følelser tage dig en tur, når du rent faktisk, behøver virkelig ikke har brug for dem til at gøre det lige nu? Nå der er måder at kontrollere dine følelser, om du får for overgearet, eller hvis du virkelig er såret og føles som falder stykker.

Steps

Hvordan styrer dine følelser. Sæt dine følelser ind i en "kasse teori".
Hvordan styrer dine følelser. Sæt dine følelser ind i en "kasse teori".
 1. 1
  Sæt dine følelser ind i en "kasse teori". Dette er, når du får, når du føler dig trist eller hyper. Lav en imaginær kasse og visualiser dine følelser går ind i boksen og låget lukkes. Det er godt, fordi det giver dig mulighed for at glemme alt om disse følelser for et stykke tid, men pas på ikke at lade dem gnave i der, fordi når de slipper der vil være en følelsesmæssig over belastning, og du ikke vil vide, hvad de skal gøre. Det er en kortsigtet følelsesmæssig kontrol for quick fix situationsbestemte ændringer.
 2. 2
  Styr dine følelser mentalt. Mental kontrol er det bedst, hvis du huske en situation eller er i en situation, hvor du har brug for at bevare kontrollen. Et eksempel ville være et forhold bryde op. Følelser er en del af din sindstilstand, og med tilstrækkelig mental kontrol, kan du vælge, hvordan du føler. Sig til dig selv "jeg faktisk ikke lyst til at føle sig som det, jeg ønsker at føle sig som at", og selvom den anden følelser stadig drysse det vil dø ned og til sidst vil du ikke føle det så meget.
 3. 3
  Start dagen på en positiv måde. Ingen vågner op og tænker: "I dag har jeg tænkt mig at have en virkelig forfærdelige dag." De fleste mennesker vågner op og ikke engang tænke på dag forude. Prøv dette: "I dag bliver en god dag?" Denne måde, du starter dagen har en positiv syn på livet. Prøv at være så rart og positivt for alle, og sæt dig selv simple små opgaver i løbet af dagen, for eksempel, "I dag skal jeg spiser fem stykker sund frugt eller grøntsager" eller "Jeg skal smile til den dreng eller pige jeg have ønsket for aldre ".
 4. 4
  Tal om, hvordan du føler. Den bedste måde at løse noget, der forstyrre dig taler med nogen, selv om det er din hund. Tale om ting hjælper til at gøre tingene tydeligere og har tendens til at hjælpe din hjerne sortere situationer.
 5. 5
  Scream. Find et bredt, åbent rum, hvor du ikke er tilbøjelige til at få en masse opmærksomhed og råbe så højt som du kan.
 6. 6
  Bare snakke med dig selv, når du føler dig mere rolig. Når du føler, at du kan tale med nogen, bare snakke med dig selv, og måske det ville hjælpe dig føle sig mere afslappet.
 7. 7
  Punch en pude. Når du er vred, eller du har brug for at lade dine følelser ud privat, bare gå ind i et lukket rum, hvor ingen vil genere dig, og lad din stress kommer ud nogle gange. Punch en pude, og det vil langsomt sætte dig i en rolig position.
 8. 8
  Frigør dig selv. Hvis du er tæt på følelsesmæssig overbelastning eller ikke ønsker nogen at vide, hvordan din følelse, tage et skridt tilbage fra dig selv og dine følelser. Lad som om du kigger på dem fra en andens synsvinkel eller bare skubbe dem dybt ned og forsøge at glemme alt om dem.

Tips

 • Hvis en af ​​disse ikke virker prøv en anden. Hvis ingen af ​​dem arbejde, så måske du bare nødt til at ride den ud.
 • Vær forsigtig hvor længe du presse ned dine følelser.

Ting du behøver

 • En god fornemmelse af, præcis hvordan du føler.