Wkedk

Sådan at blive inspireret

Har din historie gået til lossepladser, fordi du ikke ved hvad du skal skrive? Læs videre for nogle tips til at blive inspireret!

Steps

Sådan at blive inspireret. Først tage et øjeblik til at trække vejret og reflektere over dit mål.
Sådan at blive inspireret. Først tage et øjeblik til at trække vejret og reflektere over dit mål.
 1. 1
  Først tage et øjeblik til at trække vejret og reflektere over dit mål. Ønsker du at skrive et digt? Ønsker du at skrive en novelle? Dette trin kan tage lidt tid, og du bør være afslappet, mens du tror. Du vil ikke være i stand til at tænke ordentligt, hvis du er bekymret for noget, eller hvis du bare generelt har andre ting på dit sind. Prøv at være behageligt fysisk og følelsesmæssigt, så meget som du kan.
 2. 2
  Prøv at jotting ned idéer, som du har tænkt på før. Prøv at huske tanker, som du har haft, at du har fundet særligt interessante, og forgrener sig ud fra disse tanker med mere kompleks analyse. For eksempel, hvis du tænkte på en cool måde at komme rundt beslutte netop, hvad der gør din transport arbejde.
 3. 3
  Kig dig omkring, uanset hvor du er, og se, hvis du bemærker noget, der skiller sig ud til dig så interessant. Prøv ikke at være "på udkig efter noget". Bare tænke dybt over dine omgivelser. Husk, hvis det forårsager nogen følelser overhovedet, er det sikkert en god kilde til inspiration.
 4. 4
  Må ikke tage dig selv alt for alvorligt. Du kan fokusere på andre ting, mens du venter for inspiration til at komme. Faktisk tror jeg ikke, det overhovedet skal klassificeres som "venter". Du er bare forberedt. Du behøver ikke at finkæmme gennem tusindvis af "inspirerende" citater eller "motiverende" plakater. Husk, slappe af.
 5. 5
  Må ikke gå desperat jagt efter det. Tror du virksomhedernes matadorer tror deres million-dollar business planer på 5 minutter flad? Selvfølgelig ikke. Prøv alt for svært at finde inspiration, og du vil kun ender understregede med hovedpine, eller højst en sjusket idé.
 6. 6
  Din kilde til inspiration, kan ikke være lavet af stof. Ofte kan det mest inspirerende af begreber eller ideer kun findes i dit sind. Tænk på en bestemt hukommelse, du har om en omstændighed eller situation. Også tænke på ting, som du føler stærkt for eller moralske holdninger, som du måtte have. Krig, religion, politik, parforhold, død, etc.
 7. 7
  Enrich selv. Alle ideer begynder som små frø i et menneskes sind. Selvfølgelig, dør mange af dem hurtigt. Prøv at plante så mange af disse frø, som du kan ved at berige dig selv med medierne. Lyt til musik, se videoer, læse bøger, analysere artikler og prøve nye ting hver dag.
 8. 8
  Må ikke over-tænke tingene. Hvis du har en idé eller føler sig inspireret, holde på det. Behold hvad du har simpelt. Må ikke være konstant forsøger at udvide den - i stedet, bare slappe af og tænke over det i sin nuværende form.
 9. 9
  Når du har en idé om, at du finder interessant eller følelsesmæssige, luk øjnene og billede præcis, hvad det er, at du tænker på. Så forestil dig selv iagttage denne idé udefra. Se idéen som en helhed, og bemærk, hvordan det gør du føler. Må ikke forfølge din inspiration, hvis det ikke interessere dig. For eksempel, bare fordi noget fodboldrelateret inspirerer dig, hvis du ikke er interesseret i fodbold, lad det passere eller endda fortælle det til en ven, der er interesseret i fodbold.
 10. 10
  Når du føler, at du har fanget essensen af din idé, producere en grov skitse på papir med flere ideer vedrørende din vigtigste kilde.
 11. 11
  Må ikke holde op. Når noget bliver svært eller kedelige, eller du bare beslutte, du har fået nok af det, lad det alene, og komme tilbage til det senere. Må ikke bare opgive det. Denne måde, hvis du har lyst til det på et andet tidspunkt, kan du altid komme tilbage til det. Opbevar alle disse idéer på ét sted og på ingen tid, du skal have et reservoir af gamle, interessante idéer, som du kan se tilbage på.
 12. 12
  Organiser og anvende. Hvis du rodet med din tid, du kommer til at ende op med en rodet hoved. Opret dig selv en tidsplan til at styre din tid og organisere, hvad du skal gøre. Dette vil hjælpe dig med at få på toppen af ​​alt, selv i de klæbrige situationer, hvor din "to-do" liste er seksten sider lang.
 13. 13
  Udøve din kreativitet og omfavne din kilde til inspiration. Udfyld din idé, og finde en plads til det i dit arbejde!
 14. 14
  Sæt dig nås mål. Må ikke komme i over dit hoved. Tænk over, hvad der er opnåeligt, tænke over, hvilke af disse ting, du ville være stolt af at opnå, komme med en fornuftig løsning for at nå dette mål, og derefter indstille sig på det. Ved varetagelse af disse mål, vil du være at bevise, at du kan udrette de ting, du ønsker at, og du vil forhåbentlig har noget at vise for din indsats.

Tips

 • Carry en note / skitse bog at skrive eller doodle, når du ønsker at huske en inspirerende stykke eller har en idé til et projekt.
 • Det er ikke nødvendigt at finde inspiration ved at efterligne andres handlinger, bør den bedste inspirationskilde være dig.
 • Ærlighed er nøglen. Hvis du lyver for dig selv på alle, vil din kreative produkt helt sikkert mangler værdi på grund af det.
 • Hvis du tænker på en personlighed som din bedste grund bag din inspiration, så prøv ikke at kopiere hans / hendes handlinger, forsøger at simulere situationen ved at sætte dig selv på hans / hendes sted ikke selv / sig selv på din plads. Ved at gøre så du kan føle, at efter at blive som den person, hvilken handling du ville tage, hvis du ville have været på hans / hendes sted.

Advarsler

 • Må ikke blive overvældet. Du kan beskæftige sig med ting på din egen tid. Det er ikke nødvendigt og kan være counter produktive at sidde på din egen for timer forsøger at tvinge noget til at komme ud. Bare lad det komme, når det slår dig, og vær ikke bange for at bygge på en andens kreativitet!
 • Dykning dybt ind i ting, der bringer på følelser, kan være smertefulde eller bittert. Hvis du føler, at du er ved at blive for følelsesmæssigt eller stresset, kan du overveje meditation om emnet, eller at diskutere det med en nær ven eller et familiemedlem først. Dette vil hjælpe dig til at lære mere om emnet og være mere ærlig i din kreativitet. Uanset hvad du gør, må du IKKE løbe fra følelser eller undgå vender det på nogen måde.

Ting du behøver

 • En notesblok og blyant for jotting ned idéer.
 • En afsætningsmulighed for din kreativitet.