Wkedk

Hvordan at undgå at have sagging bryster som en ung kvinde

På ethvert givet tidspunkt, kan en kvinde har problemer med den måde, hendes bryster ser ud. Enkle livsstilsændringer tips, der omfatter selvstændig bryst massage, kombineret med ordentlig bh fittings vil hjælpe nogens bryster ser det bedste, de kan se. Husk, at mens bh'er midlertidigt falde flænge i bryster, iført en bra ikke forhindrer naturlig flænge.

Steps

Hvordan at undgå at have sagging bryster som en ung kvinde. Har selv korrekt monteret.
Hvordan at undgå at have sagging bryster som en ung kvinde. Har selv korrekt monteret.

Bær en støttende brystholder

Bær en støttende brystholder (BH). Den måde at se dit bedste og beskytte væv af dine bryster er til at bære en bh, der passer ordentligt.

 1. 1
  Har selv korrekt monteret. Mange kvinder ikke bære den rigtige bh, og de ender med noget, der ikke gør sit job.
  • Kig efter en kvalitet butik, der har specialiseret sig i bh'er og fundament poster. Dette kan være et stormagasin, specialforretning eller foundation butik. Disse butikker ansætte personale, der er vidende og lagerfører et bredt udvalg af mærker af kvalitetsprodukter og bh'er for sværere at passe kvinder.
  • Rådfør dig med en professionel bh montør og få din krop ordentligt målt. Mange kvalitets lingeri butikker og stormagasiner tilbyder denne service gratis.
  • Feeling genert? Det er normalt. Medbring en kvindelig ven, en slægtning eller din mor. Det er altid rart at have nogen på din side!
 2. 2
  Vælg den korrekte bh til dine behov.
  • Vælg en bh med en bred ryg rem. Jo bredere bagstroppen mere støtte dig komme foran. Dette kan omfatte bh'er med 3-6 kroge. Du kan lide udseendet af en Lacy bh med en et hægtelukning i ryggen, men det vil ikke støtte større bryster. Heldigvis farverige, Lacy, søde og / eller sexet støttende bh'er kan nu findes i selv de største størrelser.
  • Vælg en bh designet til at understøtte store bryster. Mange virksomheder gør strukturerede bh'er designet til at holde større bryster fast og komfortabelt.
  • Bær en støttende sports-bh. Dette er især vigtigt i sportsgrene, der har en masse bevægelse og hoppende, som løb, fodbold (fodbold), og rugby. Større breasted kvinde kan være nødvendigt at shoppe for speciale sportstøj online eller i kataloger. Selvom det kan være fristende, ikke dobbelt op med sportsaktiviteter bh'er. Der er bedre muligheder til rådighed, selv for de største breasted kvinder.

Sørg for at du er iført din bh korrekt

 1. 1
  Sæt på din bh korrekt. Tag den rette mængde tid til at få klædt og være sikker på dine stropper er justeret til din ryg. Straps tendens til at bevæge sig rundt og få snoet under vask. Håndvask dine bh'er muligt. Tillader dem at lufttørre, snarere end at sætte dem i tørretumbler, vil gøre dem længere. Vær sikker og forme den kopperne, som de er tørre.
 2. 2
  Læne dig frem, når de lægger på din bh for at sikre dit bryst er centreret og munter. Sørg også for, at midten af ​​BH'en er centreret med din krop.
 3. 3
  Kig efter midtpunktet på din arm og din brystvorte linje skal være i niveau med det midterste område af din arm. Hvis det er for lavt, du ikke får nok støtte.

Undgå sundhedsrelaterede problemer med brysterne

 1. 1
  Den absolut bedste ting du kan gøre for at reducere eventuelle problemer med flænge og fibro cystisk klumper er at selv-massage dine bryster mindst 3 til 5 gange om ugen. Dette betyder to vidunderlige ting: det frigiver stagnerede væsker i brysterne for optimal bryst sundhed. Det kan også resultere i re-forme og løfte dem. Brug en naturlig, økologisk bryst massage olie, lavet bare for bryster, for en fornøjelig og dybt afslappende self bryst massage.
 2. 2
  Rådfør dig med din læge. Han eller hun kan have nogle ideer, der kan hjælpe eller berolige dig, at din krop er helt normalt.
  • Din sundhedspleje specialist kan foreslå et vægttab planen. Det er almindeligt for kvinder at få vægt i deres bryst. Må ikke blive fornærmet, hvis din læge sætter dig på en diæt - du kan ikke undslippe din genetiske kode. Din krop kan lagre fede celler i din brystvæv, mens anden kvinde gemme det i deres hofter, lår og mave.
  • Undgå yo-yo slankekure. Hvis du konstant ændrer kopstørrelser, den gentagne vægtøgning og tab vil uundgåeligt strække din brystvæv.
  • Rapportere vedvarende rygsmerter. Du kan få brug supplerende rygstøtte eller et obligatorisk brugerdefineret bh til dine behov.

Må ikke gå braless

 1. 1
  Undgå at gå braless. Gravity vil uundgåeligt medføre dine bryster til at synke. Går uden en bh i længere tid vil yderligere strække brystvæv.
 2. 2
  Må ikke bære din bh mere end 12 timer i døgnet. Undersøgelser har vist, at bære en bh mere end 12 timer om dagen kan øge risikoen for brystkræft. Forlænget bære stramme bras "bure" toksiner i brystvæv ved at forhindre den naturlige strøm af lymfe, som er designet til at rense disse giftstoffer ud af væv.

Tips

 • Stop besat. Der er intet galt med store bryster, hvis de er sat i en smigrende, velsiddende bh.
 • Arbejde på din Igen, mens det ikke ændrer brystet selv, vil det gøre dit bryst ser endnu bedre. Hold altid dine skuldre tilbage.
 • Må ikke sammenligne dig selv med andre kvinder. Alles krop er anderledes. "Sagging" bryster, for eksempel, er ofte blot sunde og perfekt bryster, der har brug for lidt støtte til at se og føle deres bedste. Det er lige så normalt og sundt som kvinder med små bryster.
 • Løft og adskille. Hold dit bryst løftet og separat med bh'er og passende montering toppe. Må ikke klemme dem sammen eller tromle dem ned. Det vil ikke smigre dig.
 • Hvidvaske din bh korrekt. En slidt bh vil ikke støtte eller beskytte dig korrekt. Håndvask eller benytte en lingeri taske. Vask dine bh'er i en blid vaskeri sæbe med koldt vand. Hæng til tørre eller tørre fladt og må ikke udsættes for bras til varmen i tørretumbleren. Tørretumbleren varme vil forringe elastisk.
 • Specifikke rygøvelser kan hjælpe med at lindre rygsmerter forbundet med at have større bryster. Ved at styrke din ryg muskler, vil du være i stand til at understøtte dit bryst uden mærkeligt skæve og dårlige arbejdsstillinger. Mange kvinder udvikler deres bryster hurtigt og underudviklede rygmuskler kan mangle den nødvendige styrke til at støtte den voksende brystet. Lav back træning en hyppig del af din træning planen.
 • Køb bh'er regelmæssigt. En gennemsnitlig kvindes bh vil vare 3-6 måneder under typiske brug. Efter at de begynder at miste støtte.

Advarsler

 • Hvis du har hængende bryster, undgå tøj med ringe eller ingen støtte, ligesom spaghetti-top kjoler, hylde bh Lingeri, og så videre. De vil ikke se flatterende og vil ikke støtte dig.
 • Glem "mirakel cremer" eller "buste cremer." De virker ikke, og kan være potentielt farlige, fordi de er fulde af kemikalier og konserveringsmidler, som du ikke ønsker at sætte på dine bryster. Huden absorberer alt, og disse produkter kan være giftige.
 • Overvej plastikkirurgi kun i ekstreme tilfælde. Husk på, at plastikkirurgi er reel operation med reel risiko for fejltagelser, skade og død.