Wkedk

Hvordan til at behandle trøske

Trøske er forårsaget af en overvækst af svampen Candida albicans og mens det ikke er en alvorlig tilstand, kan det forårsage en masse ubehag. Samt at søge hjælp fra din læge og behandle dig selv med håndkøbsmedicin, der er mange ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv derhjemme.

Trøske ligner en cremet hvid plet på siderne af munden og halsen. Det kan også forårsage røde pletter på tungen og svælg. Trøske kan forekomme på andre steder end i munden, såsom vagina og tyktarm, og forårsage kløe og ubehag. Den medicinske betegnelse for tilstanden er "candidiasis.

Hvis det er første gang, du har fået denne tilstand, eller hvis du får denne betingelse ofte, bør du konsultere en læge, da det kan være et tegn på en mere alvorlig medicinsk problem.

Steps

Hvordan til at behandle trøske. Placer 1 spsk cider eddike i 1/2 kop varmt vand, derefter bruge denne blanding til at skylle munden fire gange om dagen.
Hvordan til at behandle trøske. Placer 1 spsk cider eddike i 1/2 kop varmt vand, derefter bruge denne blanding til at skylle munden fire gange om dagen.

Trøske

 1. 1
  Placer 1 spsk cider eddike i 1/2 kop varmt vand, derefter bruge denne blanding til at skylle munden fire gange om dagen.
 2. 2
  Reducer mængden af slik og kulhydrater i din kost, fordi de hjælper candida at reproducere.
 3. 3
  Spise hvidløg eller tage hvidløg piller kan hjælpe.
 4. 4
  Forskning for urter, der forhindrer candida vækst (fortrinsvis fra ikke-kommercielle mål informationskilder).
 5. 5
  Tager acidophilus piller eller spise yoghurt, der indeholder levende acidophilus kultur kan hjælpe. I en kvalitet supplement pillerne er afskærmet mod mavesyre, indeholde mindst 5 mia bakterier per dag (helst i fire forskellige bakteriestammer).
 6. 6
  Break åbne to acidophilus kapsler og bland med en spiseskefuld appelsinjuice.
 7. 7
  Citronsaft og citrongræs. Én kliniske undersøgelser viser, at ved hjælp af citronsaft og citrongræs drink er effektiv til at dræbe trøske efter 11 dages brug. Placer citronsaft direkte i munden flere gange om dagen.
 8. 8
  Tea tree olie. Tea tree olie er kendt for at være effektive til at dræbe off bakterier og svamp på huden. Foretag en mundskyl 1 teskefuld af tea tree olie i omkring 1/2 kop (100 ml) vand og skyl munden fire gange dagligt. Undgå at synke løsningen.

Vaginal drosler

 1. 1
  Menstruerer! Menstruation ændrer pH i skeden, hvilket gør det svært for infektionen at overleve.
 2. 2
  Undgå at bruge sæddræbende cremer, smøremidler og latex kondomer, hvis der lider af vaginal trøske.
 3. 3
  Forkæl både dig selv og enhver seksuel partner, du måske nødt til at undgå reinfektion.

Generelt råd

 1. 1
  Hold berørte område ren ved vask med almindeligt vand. Undgå at bruge sæbe, brusebad og bad geler og deodoranter.
 2. 2
  Bær naturlige fibre og holde de berørte områder så cool, ren og tør som muligt.
 3. 3
  Drik tranebærsaft.
 4. 4
  Undgå stressende situationer som stress ofte er en udløsende faktor for trøske.
 5. 5
  Forkæl vedvarende drosler med ekstern anvendelse af Melaleuca olie.
 6. 6
  Fjern, behandle eller undgå mulige årsager til trøske (hvor fornuftigt): p-piller, bredspektrede antibiotika, jernmangel, anæmi, diabetes, steroid terapi, højt sukkerindhold kost, alkohol.
 7. 7
  Anvend aloe vera gel eller naturlig yoghurt til det ramte område.
 8. 8
  Undgå mejeriprodukter, mad og drikke, der indeholder gær, tørret frugt, svampe, mononatriumglutamat, pickles og røget kød og fisk. Disse har alle vist sig at være mulige udløsere for trøske.

Tips

 • Under en lang kursus af antibiotika kan også føre til denne tilstand, fordi antibiotika dræbe de sunde bakterier, der normalt findes i tarmen, og de ​​holder den "gæren" i skak. Patienten må ikke stoppe med at tage antibiotika, medmindre besked på det af en læge. Hvis du starter en lang kursus af antibiotika, så spørg din læge, hvad du kan gøre for at undgå denne tilstand.
 • Sørg for at du ser efter din mundhygiejne mindst 3 gange om dagen drik rigeligt vand og tranebær juce, da dette hjælper med at skylle dit system.
 • Trøske er en medicinsk tilstand af en overvækst af gær i mund og svælg. Dette vises normalt i munden på spædbørn og personer med svækket immunforsvar.
 • Overvej at bruge acidophilus kosttilskud til at støtte venlige bakterier i tarmen.
 • Diabetikere kan få hyppige anfald af trøske, hvis de har konsekvent højere end normale blodsukkerniveauer.
 • Når betingelsen er set hos nyfødte, moderen ofte en vaginal gær infektion og bør søge behandling.
 • Trøske kan være et tegn på en bredere overvækst af Candida, så efter en diæt, som ovenfor for mindst en måned kan være tilrådeligt.

Advarsler

 • Søge lægehjælp straks, hvis du får denne hyppigt, eller hvis det er alvorlige.
 • Børn, der ikke spiser eller drikker kan blive alvorligt dehydreret hurtigt og har brug for akut lægehjælp.
 • Tal med din læge, før du begynder enhver behandling overhovedet.