Wkedk

Hvordan man kan reducere PMS oppustethed

De fleste kvinder oplever mindst milde symptomer på præmenstruelt syndrom (PMS) før og under deres menstruationscyklus. En fælles PMS symptom er oppustethed, et resultat af overskydende væskeophobning, der opstår fra hormonelle forandringer. Nogle kvinder rapporterer vinder flere pounds inden deres periode fra vand bloat. Det kan ikke være muligt helt at fjerne vand vægtøgning under PMS, men der er ting du kan gøre for at reducere mængden af ​​oppustethed du oplever.

Steps

Hvordan man kan reducere PMS oppustethed. Drik mere vand for at mindske PMS oppustethed, da dette tilskynder til din krop til at frigive det vand, den er opbevaring.
Hvordan man kan reducere PMS oppustethed. Drik mere vand for at mindske PMS oppustethed, da dette tilskynder til din krop til at frigive det vand, den er opbevaring.
 1. 1
  Drik mere vand for at mindske PMS oppustethed, da dette tilskynder til din krop til at frigive det vand, den er opbevaring. Det kan synes ironisk, men den bedste måde at modvirke virkningerne af væskeophobning, som fører til oppustethed er at drikke mere vand, ikke mindre.
 2. 2
  Reducer mængden af salt i din kost i løbet af ugen før menstruationen. Husk, at forarbejdet og forberedt fødevarer har typisk højt indhold af natrium. Salt er den største bidragyder til vand bloat.
 3. 3
  Undgå stivelse, sukker og raffinerede kulhydrater, når du lider af PMS, da disse fødevarer gør det sværere for din krop til at behandle østrogen. De har også hæve blodsukkeret, som tilskynder natriumretention og fører til oppustethed.
 4. 4
  Spis en fiberrig kost med masser af friske grøntsager til at hjælpe balance dine hormoner. Fiber binder sig til østrogen i vores kroppe, hvilket gør det lettere for os at fjerne den overskydende hormon.
 5. 5
  Har 6 små måltider i løbet af dagen i stedet for 3 store. Spise mindre mængder oftere bidrager til at undgå, at over-fuld følelse, der ofte ledsager vand oppustethed.
 6. 6
  Tag calcium og magnesium kosttilskud, hvis din kost ikke give mindst 1.200 mg calcium dagligt. Undersøgelser har fundet en sammenhæng mellem øget calcium forbrug og reduceret oppustethed.
 7. 7
  Få masser af motion til at bekæmpe PMS bloat. Selv om den sidste ting du måske lyst til at gøre, når du er oppustet er motion, møde og inaktivitet fremmer vand oppustethed.
 8. 8
  Tag en over-the-counter periode relief pille, der indeholder en mild vanddrivende, såsom pamprin eller Midol, til at hjælpe med PMS symptomer og hjælpe din krop til at fjerne overskydende vand.

Tips

 • Nogle p-piller kan skabe vandretentionsegenskaber problemer for nogle kvinder, mens andre piller har den modsatte virkning, handler som et diuretikum. Hvis du tager et oralt præventionsmiddel og har problemer med PMS oppustethed, tale med din læge om andre prævention muligheder.
 • Selvom oppustethed og andre PMS symptomer kan påvirke kvinder alle i hele deres reproduktive år, de er typisk den mest alvorlige i alderen 25 og 35.

Advarsler

 • Undgå alkohol i løbet af ugen op til din menstruation. Alkoholindtagelse øger sværhedsgraden af ​​PMS symptomer, herunder væskeophobning og oppustethed.
 • Overskydende vand oppustethed kan være et symptom på andre alvorlige medicinske tilstande. Hvis dine forsøg på at kontrollere oppustethed ikke lykkes, eller hvis din overskydende væskeophobning ikke går væk, når din begynder, se din læge.