Wkedk

Hvordan til at genkende og undgå infektioner i skeden

Udflåd kan være en pinlig og ubehagelig problem. Tag dig tid til at lære symptomerne på et problem, og lære at skelne mellem godt og ondt.

Steps

Hvordan til at genkende og undgå infektioner i skeden. Forstå, at skeden er en selvrensende organ.
Hvordan til at genkende og undgå infektioner i skeden. Forstå, at skeden er en selvrensende organ.
 1. 1
  Forstå, at skeden er en selvrensende organ. Udledning er en normal funktion af denne proces.
 2. 2
  De fleste alle kvinder har en vis mængde af udledning, der vil være synlige på deres undertøj i løbet af deres levetid.
 3. 3
  Nogle kvinder producerer mere udledning end andre.
 4. 4
  Decharge er generelt tungere, når man er ung og bliver mindre, så du alder. Mange kvinder, som de bliver ældre, vil have tørhed problemer, især i overgangsalderen.
 5. 5
  Holde det vaginale område rent og tørt kan mindske udbrud af infektioner. For hyppig vask eller gjort for abrasively kan føre til irritation, som derefter kan føre til infektion.
 6. 6
  Efter toiletbesøg, tørre fra front til back, aldrig tilbage til fronten. Aftørring fra tilbage til forsiden kan bringe bakterier fra anus ind i skeden og urinrøret, som kan forårsage infektioner.
 7. 7
  Hvis du bemærker nogen udledning, der vises usædvanligt i farve eller konsistens, eller udledning, der vises med lugt eller irritation, se din læge.

Tips

 • Endelig forstår, at nogle kvinder har mere udledning end andre, det er en helt normal del af at være kvinde. Hvis det er frygtelig irriterende, ændre dit undertøj ofte eller bære en let trusseindlæg og ændre det ofte i løbet af dagen for at holde tør.
 • Prøv ikke at bære tøj, der er for stram. Det kan forårsage mere varme, fugt og friktion. Dette omfatter iført en våd badedragt i lange perioder, især i løbet af sommeren.
 • Vask undertøj med varmt vand hver gang for at dræbe bakterier. Du kan også ønsker at undgå skyllemiddel, når du vasker dit undertøj, da de kan forårsage allergi eller irritation, som kan føre til infektion.
 • Unormal udledning kan have disse karakteristika: clumpy hvide 'hytteost' udseende, kraftig gullig udseende, grønlig-gul udseende med 'fishy' lugt, eller meget væske-y. Se en læge, hvis du har disse symptomer.
 • Ophold hydreret hver dag. Skeden kan blive dehydreret til højre sammen med resten af ​​kroppen, og dette kan skabe en anderledes lugt og forskellige niveauer af afladning. Hvis du bliver dehydreret, er du mere modtagelig for en urinvejsinfektion, som kan føre til en gær infektion, og vice versa.
 • Det er altid rådes til at se en læge først, især hvis det er din første infektion. Der er mange over-the-counter cremer til rådighed for gær infektioner. En læge vil ordinere stærkere versioner, hvis det er nødvendigt, og hvis din infektion er bakteriel stedet for gær, skal du have en recept.
 • Nogle kvinder oplever flere infektioner, når du bruger varmtvandsbassiner, det er på grund af det varme vand temperatur og bakterier i vandet.
 • Hvis du bruger en rem, overveje at skifte til almindelig undertøj. Gnav fra din anus breder sig til din vagina og kan forårsage bakterier infektioner. Du kan også overveje en trusseindlæg, der passer en rem, som du kan ændre ofte i løbet af dagen.
 • Prøv at iført undertøj med en bomuldsfor. Syntetiske stoffer kan irritere de naturlige fugt niveauer i skeden. Hvis det er nødvendigt at holde tørt, ændre dit undertøj i løbet af dagen. Om natten sover uden.
 • De fleste kvinder vil opleve en gær-infektion på et tidspunkt i deres liv, og mange vil opleve dem ofte. De mest almindelige infektioner er gær infektioner og er let behandles.

Advarsler

 • Hvis du er seksuelt aktive og har mistanke om en infektion, kan din partner (e) har en infektion (gær eller bakterie) at de ikke har lagt mærke til (mænds symptomer kan være anderledes end en kvindes). Deres ubehandlet infektion kan påvirke dig.
 • Altid se en læge, hvis du har mistanke om en infektion eller varsel ændringer i din normale udledning. Disse kan omfatte: en fiskeagtig lugt, kløe, svie eller irritation sammen med decharge. Få behandling tidligt, er der ingen grund til at forlænge dit ubehag ved at tænke det vil 'bare gå væk ".
 • Overdreven udledning kan også indikere en STD. Vær sikker på at få både en celleprøve og blod tegnet.
 • Og også huske, når du tager et brusebad til at bruge din hånd som et håndklæde, så det ville ikke skade nogen infektioner, du måtte have.